Proximite Napisano 1 Maja 2013 Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Witam. Od przyszłego wtorku jadę w delegacje na jakiś czas do rudy Śląskiej. Czy jest tutaj grupa bądź osoba, która chce pokrecic bardzo amatorsko od pon do czw w godzinach 17+? Ewentualnie jakieś fajne trasy rowerowe szutrowe tutaj znajdę? Wysyłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom26 Napisano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Ja ostatnio zrobiłem trasę zeświętochłowic do Mikołowa sory za jakość ale z telefonu robione . Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam26 Napisano 5 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Hej, szukam kogoś z kim można pojeździć zarówno asfalt jak i jakiś teren, prędkość do 20-30km, chyba ze z górki to więcej Pozdrawiam Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 6 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Jesli chodzi ci o szose to sledz temat Piekary i okolice, jest to grupa ktora robi ustawki w ciagu tyg., ale glownie w weekendy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 7 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Witam . Również jestem z Chorzowa. Jestem zainteresowany jakąś fajną ekipką na wspólne wypady rowerowe. Jeśli ktoś chetny pisać PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 18 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Co powiecie na mały wypad w sobotę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 18 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Zależy gdzie ;d Ale jestem chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 18 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Czekam na dlasze osoby zbieram chętnych na sobotę na mały wypadzik wtedy ustalimy trasę i godzine wypadu itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcoK Napisano 18 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Czekam na dlasze osoby zbieram chętnych na sobotę na mały wypadzik wtedy ustalimy trasę i godzine wypadu itd. Też z chęcią wyskocze, tylko preferuje wiecej terenu niz asfaltu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 18 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Może jakieś XC, Rogoźnik, Góra Siewierska itp. tereny? Wstępnie byłbym na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 18 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 no to widze zaczyna zbierać sie ekipa wszyscy chetni którzy chcą wyruszyć w sobote klikaycie do mnie na gg lub na pv jutro wieczorem będzie godzina i miejce zbiórki oraz lista chętnych. ps pisząc do mnie klikaycie która godzina wam odpowiada by zgrać każdego z nas pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcoK Napisano 18 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Może jakieś XC, Rogoźnik, Góra Siewierska itp. tereny? Wstępnie byłbym na tak W życiu nie byłem. Single najlepsze Ja moge nawet wyruszyc gdzies dalej Brenna, Jasienica, Bielsko 2-3 rowery bym mógł wziąć, więc mi tam bez większej różnicy gdzie tylko że na asfalcie na oponach 2,2 ciężko sie rozkulać Pzdr, Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 18 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Parę singli jest, ale większość to kamienisto-szutrowe nawet dość szerokie drogi, w konfiguracji góra-dół (mało płaskiego). Na zachętę fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 18 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 To na Trekingu nie ujade daleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 18 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 co powiecie na poranne godziny np 11 co wy na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcoK Napisano 18 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 co powiecie na poranne godziny np 11 co wy na to Mi tam pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 18 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Parę singli jest, ale większość to kamienisto-szutrowe nawet dość szerokie drogi, w konfiguracji góra-dół (mało płaskiego). Na zachętę fotki Parę singli jest, ale większość to kamienisto-szutrowe nawet dość szerokie drogi, w konfiguracji góra-dół (mało płaskiego). Na zachętę fotki Trekiem nie ujadę w terenie ni ma szans ;D Mi też pasuje;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 18 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 z tego co widze łacznie na ten dzień było by nas 4 na wypad dobrze idzie .No to czekam do godz 20 w piątek i póznij razem ustalimy gdzie będzie zbiórka oby była pogoda bo zapowiada się ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 19 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Może Chudów albo Rogoźnik ?;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 19 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 co powiecie na poranne godziny np 11 co wy na to Mnie by to pasowało Pytanie tylko gdzie pojedziemy, preferuję bardziej tereny wyżynne, górzyste, płaskie mnie nie kręci wogóle No i ewentualnie jaki dystans planujemy zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 19 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Skorpion mi wczoraj pisał max do 50 Km xd także reszta od niego zależy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 19 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Więc najpierw kto będzie jutro na 100% czy ma znaczenie tempo bo u mnie słabo z kondycha 2 raz na rowerze w tym sezonie czy odpowiada godzina poranna . Następnie neutralne miejsce zbiórki gdzie wam odpowiada no i trzeba by było kontakt typu gg lub tel by zgadac szczególy żeby każdy każdego rozpoznał a nie bedziemy podawac na ogóle pewnych info czekam na wiadomosci od was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcoK Napisano 19 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Mnie by to pasowało Pytanie tylko gdzie pojedziemy, preferuję bardziej tereny wyżynne, górzyste, płaskie mnie nie kręci wogóle No i ewentualnie jaki dystans planujemy zrobić? Są też tereny w Zabrzu, petla przez hołdy w makoszowach, do hołdy na paniówkach, przez halembe w Rudzie Śl i z powrotem loop ok 30-40km, troche singli, trasa do dritu. 2-3h. Jeśli chodzi o trasę mi to obojętne (jak najmniej asfaltu). Jeśli w dalszej odległości od Zabrza najlepiej sie spotkać w miejscu w którym można zaparkować. Pasuje wszystkim 11? Tempo normalne nie jedziemy na wyścigi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyker34 Napisano 19 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Jesli chodzi o mnie mi pasuje tak jak pisał wyżej 11. A miejsce zbiórki to Ty ustal skorpion tak bysmy sie poznali @EDIT. Ja mam telefon w naprawie jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 19 Lipca 2013 Autor Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Mysle ze tempo rekraacyjne w dobrym gronie to bedzie strzał w 10 moze zrobimy mały piknik przy okazji co wy na to .Czekam do 20 na odpowiedzi kto bedzie a po 20 bedzie juz ustalone lista chętnych miejsce zbiorki i godzina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.