karpik75 Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Filip, ta trasa jest do dokończenia, potem możesz ją uzać za zamkniętą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Klątwa Wojkowic, od tamtego razu tamtędy nie jeżdżę! Boisz się , spoko poszukamy innego sklepu, byle był na podjeździe Taa do dokończenia, ale kończymy bez tego zjazdu, jakby co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MlodyBarney Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Karpik jak zdrówko? ja zaczynam drugą rehabilitację, i już chodzę o 1 kuli! mam nadzieje, że już bliżej niż dalej... jak rozciągnę ścięgna mięśnie itp to będzie koniec;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Wojtek, takie informacje to rewelacyjne informacje Bardzo się cieszę, że wszystko idzie w dobrą stronę. Ja nadal mam gips, ale mają mi go ściągnąć do końca miesiąca (przynajmniej tak powiedział mi wczoraj ortopeda). Niestety nie ma róży bez kolców... lekarz powiedział też, że powrót na rower w sierpniu, to bardzo optymistyczna wizja... jednak z drugiej strony patrząc - nie wykluczył tej wizji Tak że zobaczymy co przyniesie czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Karpik, my Cię szybko wyleczymy, dwa zjazdy na spokojnie w Wojkowicach, sam na sam i wszystko Ci przejdzie Na płasko początkowo i będzie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 18 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 ja swoj udział uzalezniam od wyjazdu w gory , jesli bedzie w niedziele to sie spotkamy a jesli w sobote to wole jechac w gory i sie nie spotkamy pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 19 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Filip, ta trasa jest do dokończenia, potem możesz ją uzać za zamkniętą Masz absolutną rację, do dokończenia jest, ale póki co bez cb tam nie jadę prezes-> czekam na cb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 19 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 No to teraz mam pełną jasność Pokonamy te Wojkowice całą ekipą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noLags Napisano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Witajcie:) Wybieracie się gdzieś w najbliższym czasie? i czy da radę na szosie bo tylko takim rowerem operuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Da radę wejdź na śląską grupę rowerową tam się teraz ustawiamy co i jak, zobacz napisz lub założ temat odnośnie wycieczki gdzie chcesz jechać i coś się ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noLags Napisano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Ale ta grupa coś nie bardzo ruchliwa:D Mało członków itd:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Ale ta grupa coś nie bardzo ruchliwa:D Mało członków itd:) Na razie zaczynamy, grupa ruchliwa tylko ostatnio coś się mało rusza Jak jesteś chętny na szosę to grupy z wątku Piekary Śląskie i okolice jeździ co sobotę czy niedzielę- zależne od tego jak się ugadają. Polecam z nimi się wybrać, Ja z nimi na mtb śmigam, tempo średnie ok. 25km/h wzwyż na odcinku 70km, bo właśnie takie trasy robimy. Przeważnie są to okolice Przeczyc, Góry Siewierskiej, Pyrzowice, Wojkowic i tamtych okolic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Filmik z pobytu w Bieszczadach. Pozdrawiam Filmik dostepny na komorkach pod linkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Kolejny filmik IC tym razem zupelnie z innej perspektywy krecony wylacznie z wozu technicznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodziutki Napisano 1 Września 2012 Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Idzie ktoś pokręcić na księżą górę ? Piszcie PW jak coś do godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 29 Września 2012 Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Filmik z pyrzowickich szosowych gorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aarmando Napisano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Witam. Powiedzcie mi gdzie można w okolicach Świętochłowic pokręcić na rowerze? Bo już parku chorzowskiego i skałki w Świętochłowicach mam dość. Jeździ ktoś może na Górę Hugona ? Można tam fajnie pośmigać? Tym bardziej na śniegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Z Swietochlowic masz blisko do lasow Panewnicko-Halembskich. Duzo tam fajnych tras, gorek, szczegolnie fajnie jezdzi sie w zime. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aarmando Napisano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 A mozeswz cos wiecej mi powiedzic na ten temat np. gdzie najlepiej sie wbic na te trasy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Filmik z pobytu w Bieszczadach. Pozdrawiam Filmik dostepny na komorkach pod linkiem Bieszczady 2012 on Vimeo Wpis Bieszczady powoduje u mnie dreszcze emocji, od razu wszedłem i co ? A tu szosa...tego nie "zniese" Pany, Bieszczady=Enduro A tak poważnie, to klimat też pewnie na szosie jest pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aarmando Napisano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Wpis Bieszczady powoduje u mnie dreszcze emocji, od razu wszedłem i co ? A tu szosa...tego nie "zniese" Pany, Bieszczady=Enduro A tak poważnie, to klimat też pewnie na szosie jest pozdro Często jestem w Sanoku jak mam urlop i chyba w końcu trzeba będzie zabrać rower ze sobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MlodyBarney Napisano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 AArmando, przez Zgodę do Kochłowic, a stamtąd w stronę Ligoty i masz Pan lasów od chu... chu..., możesz jechać se na muchowiec, albo gdzieś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Do lasow Panewnicko-Halembskich kieruj sie do Kochlowic a potem mozesz wjechac w nie od strony Halemby lub udac sie w kierunku Panewnik i od strony rybaczowki. Popytaj ludzi w Kochlowicach to cie pokieruja. W weekendy krece po tych lasach wiec mozna sie ustawic jak co. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcoK Napisano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Do lasow Panewnicko-Halembskich kieruj sie do Kochlowic a potem mozesz wjechac w nie od strony Halemby lub udac sie w kierunku Panewnik i od strony rybaczowki. Popytaj ludzi w Kochlowicach to cie pokieruja. W weekendy krece po tych lasach wiec mozna sie ustawic jak co. Pozdro Siemka, Wybiera się ktos na troche downhillu i MTB do Ustronia, Istebnej i okolic w promieniu 100km od Katowic? Z chęcią wyskoczyłbym na 1-dniowe wycieczki weekendowe. Proponuje jakiś wypad 20-21 Kwietnia? Nie znam tras ale troche ekslopringu nie zaszkodzi. Raczej wolałbym sie trzymać single trails, niż szosy czy asfaltu. Pozdr, Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Siemka, Wybiera się ktos na troche downhillu i MTB do Ustronia, Istebnej i okolic w promieniu 100km od Katowic? Z chęcią wyskoczyłbym na 1-dniowe wycieczki weekendowe. Proponuje jakiś wypad 20-21 Kwietnia? Nie znam tras ale troche ekslopringu nie zaszkodzi. Raczej wolałbym sie trzymać single trails, niż szosy czy asfaltu. Pozdr, Marek odpisałem Ci juz w watku gliwickim , gory to na razie chyba tylko na piwo w centrum Wisły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.