biker90 Napisano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Trzeba napisać regulamin wycieczek, pierwsza zasada "Nigdy nie wyprzedaj Filipa", druga "Powtórz i zapamiętaj pierwszą" . My w sumie też wezwaliśmy pogotowie, tylko do pijaka nie dającego oznak życia w rowie za Świerklańcem w kierunku Tarnowskich Gór. Przytomność dyżurnego powaliła nas na kolana. Zgłaszamy adres "ulica Główna 114 na trasie do tarnowskich gór" a dyżuryny "ale wie Pan że na tej ulicy jest dużo domów, gdzie dokładnie ? " Karpik to miodku ani masełka nie było :/ Patryku ale ty zabawny jesteś, powiem tak ja tą drogą nie chciałem jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Dzięki Patryk. Waśnie obczajam cóż to za cudeńko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yellowfox Napisano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Działa na zasadzie żyroskopu a siła odśrodkowa pozwala w szczytowych momentach trzymać w ręce o ile dobrze pamietam wirujące 20kg. Oczywiscie przynajmniej na początku w celach terapeutycznych generujemy sobie znacznie mniejsze obciążenie. Jak znajde gdzieś sznurek do rozkręcania to moge pożyczyć i ogarniesz czy przyda się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShadoK Napisano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Karpik normalnie masakra jakas, wracaj do zdrowia chłopie i do nastepnego razu bo było zacnie zarówno pod względem turystycznym jak i towarzyskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 https://sites.google.com/site/cyklozasosnowiec/home/newsy/wycieczkaklubowadoogrodzienca ZAPRASZAM WSZYSTKICH CHĘTNYCH, ZBIÓRKA O 8.00 POD FONTANNĄ (UL. DĘBLIŃSKIEGO) KOŁO BIKEALTERIERA W SOSNOWCU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 witam wszystkich , rowniez dziekuje za wypad a prezesowi zycze szybkiego powrotu do pełnosprawnosci kilka fotek z wycieczki https://picasaweb.google.com/102197838617375824844/SiewierzWycieczkaZForumRowerowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irek34 Napisano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Oj widzę że się porobiło , równiez życzę powrotu do zdrowia. i pozdrawiam wszystkich niestety ja walczyłem z górami w Zakopcu.ale na razie nie z rowerem na to przyjdzie czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 18 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Oj widzę że się porobiło , równiez życzę powrotu do zdrowia. i pozdrawiam wszystkich niestety ja walczyłem z górami w Zakopcu.ale na razie nie z rowerem na to przyjdzie czas. a łoscypki panicu do mie mosz hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShadoK Napisano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 30.06.2012 w ramach rewanzu zapraszam do gliwic i stamtad nad magiczne jeziorko w srodku lasu, 80% trasy wiedzie szutrami przez las, odpowiedni temat zaloze juz niebawem i mam nadzieje na ekipe z Siewierza bo była zacna a i wszystkich chetnych rownierz przygarne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 18 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 30.06.2012 w ramach rewanzu zapraszam do gliwic i stamtad nad magiczne jeziorko w srodku lasu, 80% trasy wiedzie szutrami przez las, odpowiedni temat zaloze juz niebawem i mam nadzieje na ekipe z Siewierza bo była zacna a i wszystkich chetnych rownierz przygarne ok gliwic powiadasz ile km i gdzie mniej wiecej ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 30.06.2012 w ramach rewanzu zapraszam do gliwic i stamtad nad magiczne jeziorko w srodku lasu, 80% trasy wiedzie szutrami przez las, odpowiedni temat zaloze juz niebawem i mam nadzieje na ekipe z Siewierza bo była zacna a i wszystkich chetnych rownierz przygarne ubiegłes mnie z terminem , ale ok moja trasa poczeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 18 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 ubiegłes mnie z terminem , ale ok moja trasa poczeka a kaj to miołes plan na wypad?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yellowfox Napisano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 a 23.06 to co, chyba nie odpuścimy soboty :> ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 18 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 a 23.06 to co, chyba nie odpuścimy soboty :> ? ja pracuje:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 a 23.06 to co, chyba nie odpuścimy soboty :> ? Cos chcesz zaproponowac ? Jesli tak, to wal, ale z uwzglednieniem mozliwosci takiej, ze moga jechac tez slabsze osoby. I realny dystans by sie przydal, a nie zanizony, aby pozniej nie bylo problemow, ze z 60km, robi sie nagle 100km. Grzegorz : co miales na mysli ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 miałem na mysli wypad do wisły to jest z katowic 100km , trasa ta sama co do pszczyny pozniej goczałkowice i dalej na skoczow i wzdłuz rzeki do wisły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
man222 Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Sakwiarz ze srednia 20 km\H moze sie do was dołączyć Sakwiarz ze srednia 20 km\H moze sie do was dołączyć Sakwiarz ze srednia 20 km\H moze sie do was dołączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Sakwiarz ze srednia 20 km\H moze sie do was dołączyć Sakwiarz ze srednia 20 km\H moze sie do was dołączyć Sakwiarz ze srednia 20 km\H moze sie do was dołączyć pewnie , najwyzej zostawimy Cie w lesie pewnie , najwyzej zostawimy Cie w lesie pewnie , najwyzej zostawimy Cie w lesie oczywiscie zartuje , pewnie ze mozesz , tylko nie wiem czy w ta sobote do wisły pojedziemy , ale na pewno jakas wycieczka bedzie pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
man222 Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 pewnie , najwyzej zostawimy Cie w lesie pewnie , najwyzej zostawimy Cie w lesie pewnie , najwyzej zostawimy Cie w lesie oczywiscie zartuje , pewnie ze mozesz , tylko nie wiem czy w ta sobote do wisły pojedziemy , ale na pewno jakas wycieczka bedzie pozdro Sorki ze napisałem 3 razy to samo ale pisałem z telefonu a on czasem świruje. we wisle w tym roku bylem 2 razy ale jeszcze nigdy przez goczałkowice zazwyczaj z orzesza do skoczowa jada dk a potem wałami wisły. tak wiec z chęcia bym sie zabrał tylko ze do 14 pracuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 To jak koledzy Piotr i Rafał nas przeciągną, do samych Gliwic jest ponad 30 kilosów, a potem jeszcze kręcenie tam to na pewno stówa wyjdzie. Mi to się podoba, tylko zastanawiam się czy w sobotę z kumplem 2setki nie atakować. A w niedziel zapraszam na wypad na Ogrodzieniec kto chętny to jak pisałem zbiórka pod fontanna na Dęblińskiego w Sosnowcu naprzeciw Bike Alteriera o 8.00 (zapisy 0 7.45 kto się nie zapisał) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Witam. Kiedys postaram sie z wami wybrac, tymbardziej ze Filip (Biker90) jezdzil z nami, szosowcami, wiec ja pojezdze kiedys z goralami đ. Jesli ktos ma ochote zobaczyc filmik z ostatniego IC to zapraszam. IC 13.06.2012- urywki z zeszlej srody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Sorki ze napisałem 3 razy to samo ale pisałem z telefonu a on czasem świruje. we wisle w tym roku bylem 2 razy ale jeszcze nigdy przez goczałkowice zazwyczaj z orzesza do skoczowa jada dk a potem wałami wisły. tak wiec z chęcia bym sie zabrał tylko ze do 14 pracuje ja tez pisałęm z telefonu tylko wiesz my lubimy teren trasa tak poł na poł , asfalt , las . Do wisły to raczej rano pojedziemy z racji tego ze nie wszyscy daja rade w 5h dojechac , a ma to byc przyjemnosc a nie katowanie sie. Panie i panowie , czy w ogole chcecie teraz w sobote jechac do wisły czy nie? bo nie wiem czy zakładac temat czy tu sie umowimy? chetni prosze pisac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Grzegorz ja bylbym chetny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Wstepnie na 70% tak. Ale, jesli sie nie wylecze, to odpadam, poniewaz za duzo przerw musialbym robic. I dochodzi u mnie kwestia, czy zdaze sie wyrobic z nockami do czwartku. Jesli tak, to wtedy zostaje po nocce w robocie i moge sie spokojnie wyspac na sobote. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 dobra panowie sorki za zamieszanie , niestety nie moge w ten weekend nigdzie jechac , takze z mojej strony pomysł przenosze na inny termin . W czwartek jade w gory jesli ktos chetny to pociag o 5:02 z katowic do zwardonia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.