Skocz do zawartości

[Chorzów bytom katowice swiętochłowice siemianowice ruda sląsk]

skorpion

Rekomendowane odpowiedzi

Trzeba napisać regulamin wycieczek, pierwsza zasada "Nigdy nie wyprzedaj Filipa", druga "Powtórz i zapamiętaj pierwszą" . My w sumie też wezwaliśmy pogotowie, tylko do pijaka nie dającego oznak życia w rowie za Świerklańcem w kierunku Tarnowskich Gór. Przytomność dyżurnego powaliła nas na kolana. Zgłaszamy adres "ulica Główna 114 na trasie do tarnowskich gór" a dyżuryny "ale wie Pan że na tej ulicy jest dużo domów, gdzie dokładnie ? "

Karpik to miodku ani masełka nie było :/

Patryku ale ty zabawny jesteś, powiem tak ja tą drogą nie chciałem jechać

Działa na zasadzie żyroskopu a siła odśrodkowa pozwala w szczytowych momentach trzymać w ręce o ile dobrze pamietam wirujące 20kg. Oczywiscie przynajmniej na początku w celach terapeutycznych generujemy sobie znacznie mniejsze obciążenie. Jak znajde gdzieś sznurek do rozkręcania to moge pożyczyć i ogarniesz czy przyda się ;)

30.06.2012 w ramach rewanzu zapraszam do gliwic i stamtad nad magiczne jeziorko w srodku lasu, 80% trasy wiedzie szutrami przez las, odpowiedni temat zaloze juz niebawem i mam nadzieje na ekipe z Siewierza bo była zacna a i wszystkich chetnych rownierz przygarne ;)

30.06.2012 w ramach rewanzu zapraszam do gliwic i stamtad nad magiczne jeziorko w srodku lasu, 80% trasy wiedzie szutrami przez las, odpowiedni temat zaloze juz niebawem i mam nadzieje na ekipe z Siewierza bo była zacna a i wszystkich chetnych rownierz przygarne ;)

ok gliwic powiadasz ile km i gdzie mniej wiecej ??:P

ubiegłes mnie z terminem , ale ok moja trasa poczeka :icon_cool:

a 23.06 to co, chyba nie odpuścimy soboty :> ?

Cos chcesz zaproponowac ? Jesli tak, to wal, ale z uwzglednieniem mozliwosci takiej, ze moga jechac tez slabsze osoby. I realny dystans by sie przydal, a nie zanizony, aby pozniej nie bylo problemow, ze z 60km, robi sie nagle 100km.

Grzegorz : co miales na mysli ?

Sakwiarz ze srednia 20 km\H moze sie do was dołączyć

pewnie , najwyzej zostawimy Cie w lesie

oczywiscie zartuje , pewnie ze mozesz , tylko nie wiem czy w ta sobote do wisły pojedziemy , ale na pewno jakas wycieczka bedzie

pozdro

oczywiscie zartuje , pewnie ze mozesz , tylko nie wiem czy w ta sobote do wisły pojedziemy , ale na pewno jakas wycieczka bedzie

pozdro

Sorki ze napisałem 3 razy to samo ale pisałem z telefonu a on czasem świruje. we wisle w tym roku bylem 2 razy ale jeszcze nigdy przez goczałkowice zazwyczaj z orzesza do skoczowa jada dk a potem wałami wisły. tak wiec z chęcia bym sie zabrał tylko ze do 14 pracuje

To jak koledzy Piotr i Rafał nas przeciągną, do samych Gliwic jest ponad 30 kilosów, a potem jeszcze kręcenie tam to na pewno stówa wyjdzie. Mi to się podoba, tylko zastanawiam się czy w sobotę z kumplem 2setki nie atakować. A w niedziel zapraszam na wypad na Ogrodzieniec kto chętny to jak pisałem zbiórka pod fontanna na Dęblińskiego w Sosnowcu naprzeciw Bike Alteriera o 8.00 (zapisy 0 7.45 kto się nie zapisał)

Sorki ze napisałem 3 razy to samo ale pisałem z telefonu a on czasem świruje. we wisle w tym roku bylem 2 razy ale jeszcze nigdy przez goczałkowice zazwyczaj z orzesza do skoczowa jada dk a potem wałami wisły. tak wiec z chęcia bym sie zabrał tylko ze do 14 pracuje

ja tez pisałęm z telefonu :laugh:

tylko wiesz my lubimy teren trasa tak poł na poł , asfalt , las . Do wisły to raczej rano pojedziemy z racji tego ze nie wszyscy daja rade w 5h dojechac , a ma to byc przyjemnosc a nie katowanie sie.

Panie i panowie , czy w ogole chcecie teraz w sobote jechac do wisły czy nie? bo nie wiem czy zakładac temat czy tu sie umowimy? chetni prosze pisac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...