Skocz do zawartości

[Chorzów bytom katowice swiętochłowice siemianowice ruda sląsk]

skorpion

Rekomendowane odpowiedzi

Pod żyrafą o 12:15 cokolwiek to oznacza ;)

Marcin, albo Gosia :P Budzenie na 11 zamawiam i jade po nich :)

Rabiron, dobrze, ze napisales o zyrafie, bo wczesniej nikt nie pisal i mialem zamiar prosto na Mariacka jechac. Takze do zobaczenia o 12:15.

A pod zyrafa, oznacza, Zyrafe w WPKiW Chorzów.

Dobra Devilek to atakujemy pod Żyrafę w celu zebrania ludzi stamtąd. O 12.15 i wymarszu spod Żyrafy o 12.30 na miejsce docelowe zbiórki jakim jest Kościół Mariacki. Uwaga dla wszystkich zbieramy się od strony ulicy Warszawskiej przy Kościele Mariacki przy przystanku autobusowym

Marcin, albo Gosia :P Budzenie na 11 zamawiam i jade po nich :)

Rabiron, dobrze, ze napisales o zyrafie, bo wczesniej nikt nie pisal i mialem zamiar prosto na Mariacka jechac. Takze do zobaczenia o 12:15.

A pod zyrafa, oznacza, Zyrafe w WPKiW Chorzów.

spoko , budzenie masz jak w banku ;D

Powracali wszyscy do domow, pracy, oraz ... szpitala. W Wojkowicach na jednym z zjazdow Karpik stwierdzil, ze wyprzedzi Filipa i jednoczesnie swojego kubusia na nogach. Dobra do smiechu nie bylo i nie ma. Marcin jest dosc solidnie potluczony i ma zlamany nadgarstek prawej reki. Jesli dobrze slyszelismy od niego, to gips na jakies 3 miesiace ...

Nastepnie Weronike zlapaly problemy zdrowotne i tym samym z Wojkowic wrocilismy autobusem, dzieki uprzejmosci kierowcy.

Również dzięki za wypad, było super... do momentu, w którym złamałem rękę w nadgarstku i konkretnie się poobijałem. Jedno szczęście, że miałem kask :)

Dzięki za okazaną pomoc w tamtym momencie mi, a później Ani i za słowa wsparcia :)

Taki mały apel: nie przestawajcie jeździć na sobotnie wypady!... każdy Wasz km jest jak balsam na moje pogruchotane kości! :)

No ja na ten moment, raczej nie dam rady ;) Jesteśmy już na tyle zgrani, że spokojnie ogarniecie to wszystko. Ja będę Was wspierał. Jednak z góry mówię, że jak wrócę na koła, to wczorajsza trasa jest do dokończenia i będę potrzebował przewodnika :)

Cześć! Za Karpika trzeba będzie wyznaczyć zastępcę, koniecznie! :D Karpik życzę szybkiego powrotu do zdrowia ;) 3maj się :)

Nie wiem czy jesze ktos zwróci uwage na moje zdanie ale mysle ze ty bedziesz dobrym zastępca na ta chwile ale to moje zdanie . Karpik a ty wracaj do zdrowia odnosnie pewnego tematu cos dotarło do mnie lepiej pózno niż wcale dzieki pewnej osobie i pewnym fimiku z youtube za co dziekuje :).Jednym słowem moja reaktywacja w tym temacie

Cześć! Za Karpika trzeba będzie wyznaczyć zastępcę, koniecznie! :D Karpik życzę szybkiego powrotu do zdrowia ;) 3maj się :)

Dzięki Krzychu za życzenia :) Nie jestem nikim kogo trzeba zastępować. Wszystko wyjdzie samoistnie i się wyklaruje. Najważniejsze aby chęci były, a tego Wam nie brak :)

Trzeba napisać regulamin wycieczek, pierwsza zasada "Nigdy nie wyprzedaj Filipa", druga "Powtórz i zapamiętaj pierwszą" . My w sumie też wezwaliśmy pogotowie, tylko do pijaka nie dającego oznak życia w rowie za Świerklańcem w kierunku Tarnowskich Gór. Przytomność dyżurnego powaliła nas na kolana. Zgłaszamy adres "ulica Główna 114 na trasie do tarnowskich gór" a dyżuryny "ale wie Pan że na tej ulicy jest dużo domów, gdzie dokładnie ? "

Karpik to miodku ani masełka nie było :/

No ja na ten moment, raczej nie dam rady ;) Jesteśmy już na tyle zgrani, że spokojnie ogarniecie to wszystko. Ja będę Was wspierał. Jednak z góry mówię, że jak wrócę na koła, to wczorajsza trasa jest do dokończenia i będę potrzebował przewodnika :)

To leczymy Cie i robimy Kato-Wojkowice-Kato :)

No to witam kolejną osobę w gronie połamańców ja się już w tym gronie zadomowiłem:P Fajna wycieczka jak wszyscy będą zdatni do jazdy to proponuje powtórzyć :P

Witam w klubie ;) Powtórka jest zaplanowana, tylko termin, trzeba będzie ustalić :)

To leczymy Cie i robimy Kato-Wojkowice-Kato :)

Robimy całą trasę włącznie z ogniskiem :)

Dziękuję Wszystkim za życzenia, posty, pw, sms-y, telefony i odwiedziny. Świadomość, że nie jestem sam, dodaje sił i sprawia, że czuję się znacznie lepiej.

To właśnie takie sytuacje jak ta wczorajsza, scalają ludzi jeszcze bardziej. Stąd raz jeszcze dziękuję za okazaną pomoc. Wczoraj wszyscy stanęli na wysokości zadania włącznie panami policjantami i chirurgiem który nastawiał mi rękę (osobiście nie polecam).

Werka, mam nadzieję, że czujesz się już lepiej. Masz teraz czas aby poćwiczyć, bo powtórkę robisz z nami :)

Karpik - szybkiego powrotu do formy.

Dzięki wszystkim za fajne popołudnie.

Dobrze że nie pociągnołem z Wami na te Wojkowice , mapa pokazuje że na Będzin było krócej ,trafiłem tam na niezłą imprezę w strefie kibica-

iiiiiii brakło mi na piwo ;)

Tak więc z Wojkowic przyszło by mi pedałować do Sosnowca po ciemku i bez nawigacji bo bateia w telefonie nie wytrzymała do końca , lampka na kierownicy zastrajkowała a zyczliwość kierowców autobusów została wyczerpana w waszym przypadku 1000 krotnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...