biker90 Napisano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 MY chcemy jechać przez Glinianki obok stawu czy jeziora Kuźnica Świętojańska ominąć to co mapa wytyczyła, jakbyś czytał to byś wiedział,że to mapka poglądowa jest tylko. Nie bój się Marcin miejsce na ognisko jest już ustalone Skorpion nie chce się wtrącać, ale burdel robisz zaś, pod Żyrafą o 12.20 czekamy z Devilem do 12.30 i ruszamy potem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Filip, ja jestem spokojny - nie ma strachu Tak dla scisłosci z pod zyrafy dołączamy pod ten mariacki by ktos nie napisał ze cos osobno jest tylko o której zebrac sie pod zyrafa bo nie wie ile minut jedzie sie pod mariacki??i kto nas odcholuje pod niego a z powrotem na katosy??No i oczywiscie prosze tych co jada by napisali kto jedzie i z jakiego punktu by było wiadomo na kogo zaczekac pozdrawiam Marcin:) Filip lub Marcin, podjedzie pod Żyrafę ok. 12:15, a o 12:30 wyjazd w kierunku Katowic. Cześć :)Fajna trasa z ulicy Podskale (przed punktem B na Waszej mapie) możecie zjechać w lewo na czerwony szlak zamkowy i dojechać do ulicy Młyńskiej nad zalewem a stamtąd do Sulikowa omijając ulicę Zagłębiowską. Żwirowa ścieżka rowerowa z dala od samochodów ;)Jeśli chcecie mogę podesłać gpx'a. Niestety nie mogę w sobotę, a chętnie bym dołączył pozdrawiam dzięki za pomysł, miejmy nadzieję, że następnym razem uda Ci się z nami zabrać Aktualnie z tego co mi wiadomo, na ten moment jadą: Gosia, Werka, Bernadetta, Filip, Marcin (DEVILEK), Patryk, Marcin (skorpion), Zbyszek (zibiraze) i ja (karpik75) Prawdopodobnie pojadą też: Grzegorz, Krzysztof (Zyziu), , Marcin (Lapec), Irek (softnet), Piotrek (ShadoK) i reszta świata którą zapraszamy, a w szczególności tajemniczego Don Pedro WAŻNE!! Osoby zainteresowane, a jadące z nami po raz pierwszy, proszę o kontakt na pw w celu podania namiarów, aby w razie spóźnienia można było się skontaktować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luxtorpeda Napisano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 No spoko Biker, spojrzałem na poglądową mapę z wytyczoną trasą według której macie jechać ale nie domyśliłem się którędy chcecie jechać, mój błąd Karpik75, kto wie, może następnym razem razem dołączę do Was po drodze powodzenia i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 kto wie, może następnym razem razem dołączę do Was po drodze więc do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 14 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Taka mała prosba by następny wypad był w rejony bytom piekry lub tarnowskie góry z racji tego ze czesto sa bilzej katowic a z tego co wiem z innych rejonow dołaczyło by jeszcze pare ludkow do nas jak te kierunki wejscie prosbe pod uwage moze i nawet w niedziele jak checie i kto bedzie czas miał ruszyc w kierunku dolomitów co wy na to?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Pomysł fajny i do zrealizowania, przegadamy temat w sobotę podczas wypadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibiraze Napisano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Witam Będę czekał koło "żebraka" , bo to po drodze i będzie można skrócić sobie drogę przez miasto alejkami a nie pedałować szosą. Drogi rowerowe prowadzące od Kuźni do Siewierza w miarę znam trochę się po okolicach w tamtym roku kręciłem. Przepraszam za błędy w poprzednim wpisie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Dzisiaj, juz piatek, a ze czasowo u mnie moze byc roznie z dostepem do forum, wiec pytam, czy mam po kogos podjechac pod Zyrafe w WPKiW ? Jesli tak, to pisac i to juz Wypad z pod Zyrafy punktualnie o 12:30, oczywiscie jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Witam Będę czekał koło "żebraka" , bo to po drodze i będzie można skrócić sobie drogę przez miasto alejkami a nie pedałować szosą. Drogi rowerowe prowadzące od Kuźni do Siewierza w miarę znam trochę się po okolicach w tamtym roku kręciłem. Przepraszam za błędy w poprzednim wpisie Mamy ustaloną trasę jedziemy cały czas szlakiem co już zaznaczyłem, na mapce tego nie widać więc omijamy ruchliwą Zagłębiowską, czy wy w ogl czytacie te posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
severian Napisano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Zapowiada się gruba impreza Ja niestety muszę weekend przepracować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Jak coś to zapraszam na jutro kierunek jezioro Świerklaniec, a właściwie to Kozłowa Góra i objazd tego jeziorka Co do godziny to się jeszcze ustali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Zapowiada się gruba impreza Ja niestety muszę weekend przepracować. Wielka szkoda Wojtek mam jednak nadzieje, ze znajdziesz jakis weekend wolny, na wspolne krecenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Zapowiada się gruba impreza Ja niestety muszę weekend przepracować. Takie życzie wojtek, nadrobimy najbliższym czasie Jak coś to zapraszam na jutro kierunek jezioro Świerklaniec, a właściwie to Kozłowa Góra i objazd tego jeziorka Co do godziny to się jeszcze ustali Jutro razem z Marcinem prowadzicie wypad na Siewierz Filip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Taa, bede prowadzil, ale koncowke stawki, aby sie nie zgubila ; nogi mi sie kreca, ale do tylu, dodatkowo suport szlaq trafil po srodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 15 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Zapraszam w niedziele na mały wypadzik w godzinach porannych lub wczesno popołudniowych zinteresowani ktorzy chca jechac piszcie do mnie na gg . Jak to bywa w niedziele dystns nie za wielki wiec jesli są też ludzie którzy dopiero zaczeli krecic na rowerku lub jeszcze obawiaja sie wiekszych dystansów beda mile widziani pozdrawiam Marcin:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Skorpion jutro w koncu jedziesz, czy nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 15 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Skorpion jutro w koncu jedziesz, czy nie ? jutro polska gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Jutro razem z Marcinem prowadzicie wypad na Siewierz Filip Masz rację Karpik o niedziele mi chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 15 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Masz rację Karpik o niedziele mi chodziło w niedziele to zawsze ja organizuje wiec jak chcesz wpadnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Nie ma problemu chcesz to was pociągnę na ten Świerklaniec bo chciałeś jechać i coś wczoraj o tym wspominałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 15 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Nie ma problemu chcesz to was pociągnę na ten Świerklaniec bo chciałeś jechać i coś wczoraj o tym wspominałeś ile to by było km?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 na pewno z 50-60km by wyszło w dwie strony, nie liczyłem tego od parku chorzowskiego tylko od siebie z domu i mi wychodzi koło 90km ale trochę nadkładając Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 15 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 na pewno z 50-60km by wyszło w dwie strony, nie liczyłem tego od parku chorzowskiego tylko od siebie z domu i mi wychodzi koło 90km ale trochę nadkładając to spoko jak pojedzimy przez jakie miasta bo np dołaczyl bym w bytomiu albo na obrzeżach np Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 odnośnie niedzieli - o której konkretnie miałby być wyjazd (to że spod Żyrafy to wiadomo)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 15 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Wiec odnsnie dużych wypadów typu pszczyna czy siewierz itp beda opracowane tematy osobne i zakładane tak jak było z pszczyna tutaj natomiast bedzie jak to na poczatku było niedługie dystanse i małe wypadziki.Oczywiscie jesli ktos ma ochote na wieksze wypady i wiecej kilometrów zawsze bedzie info pod tematu na tej stronie a w osobnym poscie info i szczegoły wyjazdu oraz relacje z wypadu itp mysle ze ta bedzie najlepiej by zaoszczedzic sporów i nieporozumien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.