galadriel Napisano 5 Maja 2012 Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Smigam na kole praktycznie w kazdą sobote jezeli ktos byłby chętny to zapraszam .Trasy od 20-100 km ( w zaleznoscie od pogody i wolnego czasu), tempo srednie bez szaleństwa wybieram raczej tereny lesne i parki Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irek34 Napisano 5 Maja 2012 Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Dobra to ja będę śledził forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 5 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Oficjalnie godzina 17 pod żyrafa w Wpkiw zbiórka na miejscu ustalimy cel pozdrawiam Marcin Chciałem podziekować wszystkim za dzisiejszy wypad fajni ludzie i fajna ekipa 6 osób to już cos i zapraszam na kolejne wypady pozdrawia Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galadriel Napisano 5 Maja 2012 Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Ja też dziękuję było super , nogi bolą więc wypad udany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 6 Maja 2012 Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 a my dzis bylismy na Jurze , trasa Rabsztyn - Ryczow Rabsztyn , pykło na licznikach 50km , a oto fotorelacja https://picasaweb.google.com/102197838617375824844/JURARabsztynRyczowRabsztyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu Napisano 6 Maja 2012 Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Za tydzień w weekend trzeba coś ogarnąć tj. 12-13 maj (wkońcu mam wolny weekend) możemy gdzieś jechać liczę na inicjatywę wszystkich ze Śląska a przede wszystkim organizatora Skorpiona POzdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 7 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Za tydzień w weekend trzeba coś ogarnąć tj. 12-13 maj (wkońcu mam wolny weekend) możemy gdzieś jechać liczę na inicjatywę wszystkich ze Śląska a przede wszystkim organizatora Skorpiona POzdrower Nie ma problemu czekam na propozycje pisac na moje gg podane w profilu najlepiej godzina która pasuje wam w sobote 12 maja trase ustalimy jak zawsze wszyscy razem na miejscu pozdrawiam i zapraszam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 7 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 WItam i zapraszam wszystkich na wypad rowerowy 12 maja 2012 godzina bedzie jeszcze ustalana i trasa czekam na wiadomosci na gadu gadu z proozycjami godzin i w jakich godzinach możecie sie wybrac z nami pozdrawiam Marcin WItam i zapraszam wszystkich na wypad rowerowy 12 maja 2012 godzina bedzie jeszcze ustalana i trasa czekam na wiadomosci na gadu gadu z propozycjami w jakich godzinach możecie sie wybrac z nami pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 a jakim tempem kręcicie? Bo dla jednego tempo powyżej 20 to męczenie się, a dla drugie to zabójcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 a jakim tempem kręcicie? Bo dla jednego tempo powyżej 20 to męczenie się, a dla drugie to zabójcze Damy rade Panowie i panie może Pszczyna? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 a jakim tempem kręcicie? Bo dla jednego tempo powyżej 20 to męczenie się, a dla drugie to zabójcze Biker dla Ciebie bedzie za wolne na 100%. Szkoda ze w sobote pracuje bo do Pszczyny bym sie wybrał znow . Tylko tam i z powrotem to 100km , trzeba pamietac o tym i przygotować alternatywę np. powrot pociągiem. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MlodyBarney Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Grzegorz, jak my jechaliśmy rok temu w majówkę to mi wyszło 136km z domu... Ale trasa fajna, gdyby nie to, że noga to chętnie bym jechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Grzegorz, jak my jechaliśmy rok temu w majówkę to mi wyszło 136km z domu... Ale trasa fajna, gdyby nie to, że noga to chętnie bym jechał bo my jechalismy do Katowic jeszcze na zbiorke , a to dodatkowo dycha w 1 strone no i zaliczylismy rowniez zapore w Goczałkowicach a to tez pare km jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 8 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Tak jak mówiłem spotkamy się wszyscy i ustalimy razem gdzie pojedziemy tylko ustalmy godzine spodkania i gdzie a na miejscu wybierzemy wszyscy trase pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 aż takie słabe mają to tempo no nie mów, rozumiem rekreacja ale tak przynajmniej powyżej 20 mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MlodyBarney Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Kurde...!!! aż tęsknie za Ursuskiem!! on organizował fajne wyprawy i z nim zawsze byłą fajna jazda więc jak to by czytał to niech wbija na forum i coś organizuje! bo TĘSKNIMY! przynajmniej ja tęsknie! Biker, nie tyle tempo ważne ile dystans i atmosfera:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 może ale męczyć w wolnym to udręka może nie śmigam jakoś zabójczo szybko ale tempo na wycieczkę utrzymuje w przedziale 20-25km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu22 Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Czasami wolne tempo nie męczy tylko coś bardziej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MlodyBarney Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Hahahhahaha... coś albo ktoś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 8 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 słuchajcie macie komentowac tempa itp załużcie sobie inny temat i tam robcie do woli komentarze, sa ludzie którzy dopiero zaczeli jezdzić i nie wazne dla nich tempo tylko przyjemnosc nie chcecie dobierzcie ekipie pro i tam walczcie z prędkosciami i km tyle i na temat a jak chcecie sie popisywac jeden przed drugim jak to nie jedzie zróbcie wyscig pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 ty chyba nie rozumiesz idei tu nie chodzi o jakies wyscigi tylko ze kazdy jezdzi inaczej i dla kazdego co innego jest atrakcyjne czy to las czy asfalt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 8 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 ty chyba nie rozumiesz idei tu nie chodzi o jakies wyscigi tylko ze kazdy jezdzi inaczej i dla kazdego co innego jest atrakcyjne czy to las czy asfalt wiec dlatego pisze jesli chodzi wam o tempo powyzej 25 to nie ta ekipa i nie przyjeżdzajcie mamy juz grupe ludzi która sie rozumie i fajnie dobiera nie zależy mi na ilosci tylko na ludziach ktorzy chca miło spedzic czas jezdząc na rowerze nie patrzac na tempo czy km na pewno tez nie jedziemy 10 km bez przesady ale tak 15-25km na liczniku a jak kolego chcez pojezdzic szybko to pojezdzij twoja sprawa ale nie znami pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 przyjechac mozna, zobaczymy zawsze mozna sie odlaczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu Napisano 8 Maja 2012 Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Grzegorz, jak my jechaliśmy rok temu w majówkę to mi wyszło 136km z domu... Ale trasa fajna, gdyby nie to, że noga to chętnie bym jechał Barney ja też jestem z Chorzowa a gdzie dokładnie Ty mieszkasz, może centrum? -Skorpion to w sobotę to o której się spotykamy. Bo miejsce spotkanie to Żyrafa, prawda? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 9 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Zapraszam wszystkich chętnych którym nie zależy na tempie i kilometrach tylko atmosferze i miłym towarzystwie w sobote 12 maja godzina bedzie ustalana i cel wypadu ustalimy wszyscy na miejscu jesli ktos ma ochote pojechać z nami pisac do mnie na gg pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.