dominv8 Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 i co jedziecie kajs dzisioj ? daleko ta bolina jest od rudy śląskiej czy świonów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
severian Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Z Rudy będzie z 20-25 kilometrów w jedną stronę czyli niedaleko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yellowfox Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 A o kerej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominv8 Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 a jaki kierunek to jest mniej wiecej koło czego bo na mapie sama golina to nie idzie znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 10 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 a jaki kierunek to jest mniej wiecej koło czego bo na mapie sama golina to nie idzie znaleźć bolina to ponoc katowice janów A o kerej? czekam na propozycje od ludzi jakie godziny komu odpowiadaja:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominv8 Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 a jak trasa tam wyglondo mniej wiecej ? duzo po drogach czeba jechac ? i jakie tempo mocie bo szczerze takich dalekich tras jeszcze nie robiłch ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yellowfox Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Po obiedzie o ile naprawie rozwalony blok w butach Jak tak blisko to godziny popołudniowe chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 10 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 a jak trasa tam wyglondo mniej wiecej ? duzo po drogach czeba jechac ? i jakie tempo mocie bo szczerze takich dalekich tras jeszcze nie robiłch ;] zawsze mozemy zmienic plan trasy to zalezy kto by jechał i jakie macie pomysły potrzebuje tez godziny komu jak pasuje by wszystkich dobrac i jechac wiec piszcie godziny i jaki macie plan gdzie jechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikermen Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Bolina nie jest atrakcyjna pod żadnym względem.To miejsce zostało ucywilizowane,jest to teraz w zasadzie park jakich wiele.Nawet ogniska za bardzo nie ma gdzie zrobić .Chyba że nie zależy Wam na atrakcyjności miejsca docelowego ?.Z Chorzowskiego parku to praktycznie droga asfaltem lub chodnikami.Lepszą propozycją wydaje mi się wypadzik do Mikołowa - tam też wprawdzie poza fontanną nie ma żadnych atrakcji,ale droga w 50% prowadzi drogą szutrową.Jadąc z powrotem można zahaczyć o Starganiec i zrobić ognisko i wkrochmalić kiełbachę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 No to w koncu macie cos ustalone ? Kto jedzie, o ktorej ? Jak na razie to widac, ze albo Bolina, albo Mikolow, 16:30 pod Zyrafa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
severian Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Ja odpuszczam z powodu niepewnych warunków atmosferycznych.Internet mówi,że będzie burza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 10 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 z tego co widze pogoda moze byc niezbyt wiec czy nie wiem czy robimy tak jak tydzien temu i zachaczmy o bar czy odwołujemy wypad decyzja należy do ekipy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Ja odpuszczam z powodu niepewnych warunków atmosferycznych.Internet mówi,że będzie burza. Internet klamie A na powaznie, to cos sie lekko zaciaglo, ale moze przejdzie. Ja tym razem na opcje pod parasolami sie nie pisze, jak bedzie padac to odpuszczam calkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 10 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Z przykroscia informuje ze wypad odwołany z racji matki natury czyli pogody zapraszam na inne jak bedzie pogoda pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikermen Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Pogoda jest do chrzanu,chyba nie warto się nigdzie ruszać bo można wrócić mokrusieńkim .Wypad po sześciopak i czekać grzecznie na 18-tą gdy rozpocznie się mecz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yellowfox Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Pany, już po wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Niby bylo po wszystkim, ale pozniej na dobre sie zaczelo. Co nie przeszkodzilo w popelnieniu pewnego dystansu z Filipem. Z cukru sie nie jest, a nogi na cale szczescie nie byly z waty ;] http://devilek.bikestats.pl/731601,Regeneracja-z-Filipem.html Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 W sobotę sfinalizowałem zakup roweru dla mojego syna. Początkowo miał to być (jak się zapewne domyślacie) Cube, ale że był problem z osiągalnością, padło na mbike (http://www.forumrowerowe.org/garage/vehicle/2327-mbike-avenger-24/). Wczoraj wczesnym popołudniem wykorzystaliśmy dobrą pogodę i zrobiliśmy sobie wycieczkę nad staw na Wesołej. W sumie wyszło niecałe 26 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 W sobotę sfinalizowałem zakup roweru dla mojego syna. Początkowo miał to być (jak się zapewne domyślacie) Cube, ale że był problem z osiągalnością, padło na mbike (http://www.forumrowe...ike-avenger-24/). Wczoraj wczesnym popołudniem wykorzystaliśmy dobrą pogodę i zrobiliśmy sobie wycieczkę nad staw na Wesołej. W sumie wyszło niecałe 26 km to na nastepnej wycieczce 1 biker wiecej bedzie romumiem co tam w planach na weekend ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 To Karpik gdzie lecimy może nad Sosine w Jaworznie albo Dziećkowice??? A może coś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 to na nastepnej wycieczce 1 biker wiecej bedzie romumiem ...opowiadałem mu o Was i pokazywałem zdjęcia z wypadów; no i się napalił, że chce jeździć z ekipą jestem przekonany, że z czasem do nas dołączy. Następny wypad planuję w kierunku Stargańca To Karpik gdzie lecimy może nad Sosine w Jaworznie albo Dziećkowice??? A może coś innego Pomysl rzucony... ktoś jeszcze ma jakieś propozycje na sobotę? ...pogoda zapowiada się rewelacyjna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Prezes czekamy co ustalisz i zarządzisz. Tylko w tamte rejony co zapronowowałem to wszystko prawie asfaltem będzie, więc gdzieś indziej kombinujmy jechać gdzie się lasem jedzie, lepiej i bezpieczniej dla takiej grupki jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 A więc zróbmy burzę mózgów! Niech każdy, pomyśli gdzie można byłoby jechać w sobotę Warunek jest jeden: jak najwięcej lasu, jak najmniej asfaltu. Kiedyś Luke28 podesłał mi linka z fajnym pomysłem na wypad. Z tego co się orientuję, to jest tam kawałek drogi, ale miejsce jest godne uwagi. Jak odkopię linka to wstawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikermen Napisano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 kombinujmy jechać gdzie się lasem jedzie, lepiej i bezpieczniej dla takiej grupki jest nie znamy przepisów ruchu drogowego ? Niech każdy, pomyśli gdzie można byłoby jechać w sobotę Warunek jest jeden: jak najwięcej lasu, jak najmniej asfaltu. Dlaczego stawiasz warunki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Jakie przepisy, kierowcy nas nie zważają i tyle, nie patrzą gdzie my rowerzyści i wymuszają na nas pierwszeństwo chociaż my je posiadamy. W lesie się lepiej jeździ i zdecydowanie przyjemniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.