skorpion Napisano 3 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Też dziekuje za dzisiejszy maly wypadzik i ze tyle was przyjechało .szkoda ze pogoda sie troche zepsupła ale i tak było ok irek34 dzieki za pewne słowa i rady wezme to pod uwage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Bylbym bardziej za godzina 12, czy tam 12:30 Rano cos mam jeszcze do ogarniecia, ale bez problemow do poludnia sie wyrobimy. ps. http://devilek.bikestats.pl/726125,Deszczowa-kraina.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 tyle was przyjechało i nigdy więcej w nas nie wątp, bo choć Twoja zdziwiona mina jest bezcenna, to osobiście wolę jak się uśmiechasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikermen Napisano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 W najbliższy piątek jadę z dwoma kumplami do Przeczyc.Jeśli jest ktoś chętny zrobić sobie rozgrzewkę przed Pszczyną to zapraszam.Wyjazd o godz 9:00 - wcześnie aby zdążyć na mecz.Pozdrower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Jak widzę temat czwartku z lekka przycichł; czyżby udzieliła się Wam deszczowa zaduma? Mam nadzieję, że nadal macie chęć na wspólny wypad, zwłaszcza że pogoda już zamówiona Wstępnie widzę to tak: Spotykamy przy Panoramie na Zadolu (czyli tam gdzie w ostatnią sobotę), ok. 12:15 ok. 12:30 wyjeżdżamy w kierunku Paprocan (Marcin i Filip - spróbujcie ustalić trasę jaką pojedziemy, jak nie dacie rady, to ustalimy to na miejscu jak się spotkamy) po dojechaniu do Paprocan ustalimy co dalej (jest koncept, co by zahaczyć o Lędziny) późnym popłudniem jedziemy na Starganiec aby spotkać się z Grzegorzem i wspólnie upiec kiełbasę (Grzegorz napisz od jakiej godziny będziesz miał czas - jak będziemy ruszali w kierunku Stargańca to Cię powiadomimy i spotkamy się na miejscu) Jeśli ktoś będzie jechał z Chorzowa i okolic, a nie wie jak dojechać na Zadole, to niech pisze. Jak znam życie Devilek lub Filip, chętnie pomogą w dotarciu na miejsce;) Czekam na Wasze opinie i uwagi co do planu, oraz info. kto jedzie. Zapraszamy wszystkich znajomch i nieznajomych, którzy mają ochotę pojeździć na rowerze w miłym towarzystwie, poznać nowych ludzi, a na koniec przekąsić kiełbaskę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Dobrze to widzisz A trase moze Filip wyznaczyc, chociaz na same paprotki, to nie ma zbytnio kombinacji. Ja tym razem nikogo nie pociagne z Chorzowa, poniewaz poranek raczej zajety bede mial do poludnia. Ino pogode zamow jakas normalna, a najlepiej, to aby juz jutro byla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu Napisano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Dobrze to widzisz A trase moze Filip wyznaczyc, chociaz na same paprotki, to nie ma zbytnio kombinacji. Ja tym razem nikogo nie pociagne z Chorzowa, poniewaz poranek raczej zajety bede mial do poludnia. Ino pogode zamow jakas normalna, a najlepiej, to aby juz jutro byla Z Chorzowa to tylko ja będę, także ja tam trafię z Filipem bo wcześniej na bytom ciśniemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 nie wiem kto jedzie, ale jakby co to Wojtek i Skorpion też jadą z tego kierunku, tylko jak na razie nic nie napisali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Jeśli się zgadzacie to jedziemy na Murcki potem Lędziny potem Jaroszowice w Tychach potem na Paprocany i potem przez Podlesie na Starganiec, myślę że trasa będzie miała tak około 50-60km na Starganiec tak jak mówię.To do zobaczenia w czwartek o 12.30 na Zadolu, my wpierw z Zyziem robimy trasę masy krytycznej w Bytomiu potem okrężną na Rudę Śląska i do was na zbiórkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
severian Napisano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Ja będę na 90 %.Tylko,że potrzebowałbym przewodnika co by nie błądzić po Zadolu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Ja będę na 90 %.Tylko,że potrzebowałbym przewodnika co by nie błądzić po Zadolu. Wojtek, a wiesz gdzie jest osiedle akademickie na Ligocie ? Jesli tak, to trafisz bez najmniejszego problemu. A opcja jaka przedstawil Filip, wydaje sie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Widać, że na razie jedzie Karpik, Devilek, Ja i Zyziu oraz w 90% Wojtek ktoś jeszcze to się pisać tu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Z tego co mi wiadomo to jeszcze Gosia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Karpik jakby co to czekajcie to 13.00 bo możemy się spóźnić, lecz wątpię w to raczej. Zbieramy Wojtka z Rudy Śląskiej Wirek i jedziemy razem na miejsce zbiórki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irek34 Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Mialem co prawda inną wizję na jutro, Ale się pojawię i zapraszam wszystkich chetnych kazdy może jechać kto ma chęci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yellowfox Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Hej, można się dołączyć :> ? severian skąd na Wirku startujesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 https://maps.google.pl/maps?saddr=bytom+rynek&daddr=50.3461618,18.9223896+to:50.3683181,18.9134972+to:50.358499,18.8761479+to:50.3442652,18.9134277+to:50.34384,18.91409+to:50.34311,18.91711+to:50.2849591,18.8759578+to:Obro%C5%84c%C3%B3w+Westerplatte+to:Studencka&hl=pl&ie=UTF8&sll=50.262516,18.885069&sspn=0.045157,0.077162&geocode=FQk7AAMdK74gASm77n2eJdMWRzGf5kAs8IJ6Ig%3BFbE4AAMdlbsgASnxHPCSJdMWRzGoVWmeJaitCA%3BFT6PAAMd2ZggASkpvnbzsywRRzHIIKGU2gN3WQ%3BFeNoAAMd8wYgASkPYeSY6CwRRzFSt6p6gF4CWw%3BFUkxAAMdk5ggASkrNl5uKdMWRzFmOa8YTpXODQ%3BFaAvAAMdKpsgASlxWN4MKdMWRzHTS_vGehZ7pQ%3BFcYsAAMd9qYgASkxm_75KNMWRzHjaLt7w-QjUg%3BFZ9J_wIdNQYgASlZQb5aSM0WRzF-hW16T0GD2Q%3BFdAo_wIdYtcfAQ%3BFdQ-_gIdZkohAQ&mra=mi&mrsp=8&sz=14&via=1,2,3,4,5,6,7&t=m&z=11 Tu się spotykamy w punkcie B przy rondzie jak jest skręt na 1maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yellowfox Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 A o której godzinie na tym rondzie przy Plazie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 o 11.30 daj jakiś namiar na siebie jakby co. Tylko szybko bd trzeba śmigać by zdążyć bez żadnego marudzenia my będziemy śmigać na giancie(Wojtek), krossie(Ja) i ktm(Zyziu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yellowfox Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Poszło na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MlodyBarney Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Ale wam zazdroszcze!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Ale wam zazdroszcze!! Barney, życzę szybkiego powrotu do zdrowia!!! Do zobaczenia na trasie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Mialem co prawda inną wizję na jutro, Ale się pojawię i zapraszam wszystkich chetnych kazdy może jechać kto ma chęci. Ale wam zazdroszcze!! Jeszcze pokręcimy tymczasem zdrowiej yellowfox... widzimy się jutro Zapraszamy wszystkich chętnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 To zgadane zgarniamy z Zyziem Patryka i Wojtka na Rudzie i lecimy na Zadole. Bd na styk Karpik jak cos, jak cos to dzwon do mnie jakby nas jeszcze nie bylo o tej 12.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galadriel Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Ja tez sie pisze. Ale mam w planach jutro czyszczenie koła i boję sie ze ze z rozpedu mogę je rozkrecic i nie skręcic z powrotem na czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.