skorpion Napisano 2 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 ok. 20km bd z centrum kato to lajtowo:) WItam wiec jutro zapraszam na godz 17 pod zyrafe cel Bolina kto chętny podpiszcie sie na forum kto może jutro jechac pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
softnet Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 ok. 20km bd z centrum kato 10km max, powiedziałbym jakieś 9... chyba że jedziesz przez ligote Mnie jutro nie będzie, ale dzięki za dziś Do nastepnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 jesli przez muchowiec i staw janina to wychodzi te 20km jechalem to wiem, a jesli przez szopki to moze byc ta dycha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Skromnie, ale jest : Szturm na zamek w Chudowie | Devila wycieczki, te bliskie i dalsze. - blog rowerowy devilek.bikestats.pl Filip ; na Boline z centrum, jak mowilem przez szopki i nikisz, to jest rzut beretem 20 km, to juz z duzym kolkiem. Aha, jesli jutro bedzie pogoda, to powinienem sie zjawic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 moze i z duzym kolkiem ale warto te km nadlozyc Przez szopki zdecydowanie szybciej, lecz ja jadę Rolkostradą, potem Muchowiec, potem Staw Janina, a potem po tych płytach betonowych i potem przed podjazdem drugim lub pierwszym jak kto woli w prawo daje. Nadkładam nieźle ale wszystko za ścieżkami rowerowymi robię. P.S. Przez Szopienice łatwiej trafić o wiele jest, lub od strony Gisza w ulicę Strumienną się wbić można jak ktoś nie chce jechać przez te płyty betonowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 3 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 to tajemniczy Don Pedro z krainy deszczowcow hehe mam go na fotach takze udokumentowany jest . A zapomniałem , fajnie słyszec ze niektorzy ogladaja moje fotorelacje z wojazy , ktore staram sie dokumentowac żałuje ze nie mogłem z wami byc ale cóz takie życie taka praca ale super że sie umacniamy i rosniemy w siłe a temat tetni życiem.Chciałem podziękować też tym którzy pomimo wczorajszego wypadu chca wybrać sie dzisiaj ze mną.Woj.sląskie rządzi hehe pozdro Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nuke Napisano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Jedziecie dzisiaj spod Żyrafy? O 17? Na pełną to się na bank nie wyrobię :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irek34 Napisano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Co prawda padło ale i tak wypad udany pozdrawiam wszystki uczestników . Myślę że będzie nas coraz więcej a tak że pojawi się więcej pań ,bo nie wierzę że nie śmigają na roweruch no chyba że się mylę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Pogoda nie dopisała, za to nastroje, a co za tym idzie klimat jak najbardziej Było jak zwykle świetnie. Dziękuje wszystkim i do zobaczenia jak najszybciej... czyli w czwartek. Czekam na pomysły. Wczoraj padł pomysł aby wyskoczyć na Paprocany, jednak myślę, że w taki dzień kiedy praktycznie mamy go cały, to warto byłoby pojechać gdzieś dalej. Tak, czekam na propozycje. Myślę że będzie nas coraz więcej a tak że pojawi się więcej pań ,bo nie wierzę że nie śmigają na roweruch no chyba że się mylę. Podpisuję się pod tym obiema rękami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Te Paprocany to nie głupi pomysł i potem znów ognicho co nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 hehe, ognicho powoli staje się tradycją... ja jestem za! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Dogadamy się jeszcze, są dwie opcje albo Lędziny lub Paprocany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu Napisano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Dogadamy się jeszcze, są dwie opcje albo Lędziny lub Paprocany Trzeba ogarnąć te paprocany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Jak widzę Paprocany już maja swoich fanów, więc może jednak ogarniemy ten teren? Jak się okazuje, trasa wcale nie jest krótka, a i ognicho byłoby gdzie zrobić Co Wy na to? Wyjazd w dniu 07.06 (czwartek), spod Panoramy - miejsce zlotu z soboty (jak będzie ktoś jechał z okolic Chorzowa to ktoś na pewno pomoże dojechać) trzeba tylko godzinę dogadać. Oczywiście jeśli macie jakieś inne pomysły to piszcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 A Ja się zapytam tak bo propozycja na ognisku była czwartek jechać, czy zmieniamy dzień, wypowiadajcie się kto chce jechać gdzie i demokracyjnie wybierzemy, Ja mogę ludzi zgarnąć z Batorego jak coś dla mnie to nie problem jest P.S. Karpik zamów Pogodę tak jak wtedy, taką dobrą dla nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Dogadamy się jeszcze, są dwie opcje albo Lędziny lub Paprocany To juz bym to zrobil razem, skoro caly dzien na to ma byc. Przeciez daleko nie ma z punktu A, do B ; w sensie z paprotek na gorke w Ledzinach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 My chcemy odbić za mostem w prawo i na Jaroszowice wylecieć, a potem jechać szlakiem na Paprocany i wracać przez Podlesie potem A jeśli na Paprocany to przez Podlesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Witam dzieki za wspolny wypad dzis , nie zwykłem zaczynac jazdy od piwa ale pogoda nas zmusiła niestety . Karpik 40 min jechałem do domu , cienki jestem co do paprocan to ja w czwartek raczej nie pojade jednak jak ognisko bedziecie robic na Stargancu to moze sie zjawie , oczywiscie popołudniu. Dostałem kilka kopniakow zeby szybko zdjecia pokazac z wycieczki do Chudowa wiec wstawiam linka , miłego wspominania https://picasaweb.google.com/102197838617375824844/WycieczkaDoChudowaZEkipaZForumRowerowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Grzegorz, zdjątka rewelacja!! Wielkie dzięki... warto było czekać tym: 40 min jechałem do domu , cienki jestem to mnie do łez ze śmiechu doprowadziłeś Devilek i Biker90: znacie dobrze te trasy, więc spokojnie ustalcie jakieś dwa warianty, z uwzględnieniem finalnego ogniska na Stargańcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galadriel Napisano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Dziekuje wszystkim za kolejny wypad, Niewazne ze na poczatku padało i tak było super jak zawsze Apeluje do wszystkich kobiet z forum i nie tylko ...kobitki gdzie jestescie - zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Hmmm, zapomnialo mi sie, przepraszam .... Dziekuje wszystkim za dzisiejsza wspolna jazde w mniej, lub bardziej sprzyjajacych warunkach. Wazne, ze towarzystwo jak zawsze dopisalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 TO jak chcemy ognicho na Stargańcu to nie ma co się pchać gdzieś daleko jak spotkamy się pewnie ok 14 jak zawsze, więc Lędziny i Paprocany mogą być, tylko wcześniej będzie trzeba sobie załatwić wurszt lepiej, by potem nie szukać już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Filip, my wlasnie myslelismy tak wstepnie, aby troche jednak wczesniej sie spotkac, niz po obiedzie. Dlatego tez taka trasa jest do ogarniecia bez problemu. A zakupy to bedzie przymus wczesniej, co by tak jak piszesz, nie szukac potem kajs po wsiach sklepu, co bedzie czynny w swieto koscielne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Aha i pogoda ma nam sprzyjac. A co do tej godziny to ktora proponujecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 3 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Ja zasadniczo mam cały dzień, więc każda godzina mi pasuje ale żeby nie było, proponuję godz. 11 lub 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.