Skocz do zawartości

[Chorzów bytom katowice swiętochłowice siemianowice ruda sląsk]

skorpion

Rekomendowane odpowiedzi

Zamek w Chudowie uważam za zdobyty! Dziękuję wszystkim jadącym, to był rewelacyjny wypad w rewelacyjnym towarzystwie... czy można chcieć czegoś więcej? Na takie chwile, warto czekać cały długi tydzień. Z tego co mi wiadomo był to najliczniejszy wypad (w sumie jechało 12 osób ) - ta wzrostowa tendencja cieszy :) Czekam na relację Devilka, w którym wszystko opisze na bs, oraz fotorelację Grzegorza. Szkoda, że to już za nami... ale już cieszę się na to co przed nami :)

Czekam na chetnych na jutrzejszy wypad mam nadzieje ze ktos chetny pisać o której ewentualnie chcecie jechac :)

Jeśli pogoda dopisze, to ja mogę być pod Żyrafą ok 16

Don Pedro z krainy deszczowcow

karramba :D

A zapomniałem , fajnie słyszec ze niektorzy ogladaja moje fotorelacje z wojazy , ktore staram sie dokumentowac

i czyń tak nadal, bo bardzo fajnie foty pstrykasz :)

Wrocil ;)

Dziekuje Panie i Panowie za mega udany wyjazd w super towarzystwie. Zamek szturmowany i zdobyty w licznej grupie, docierajacej na miejsce w roznym tempie, ale bez wiekszych problemow.

ps. Werka odstawiona bezpiecznie na osiedle.

amen :) ...teraz możesz spokojnie napisać relację, na którą czekamy z niecierpliwością

Przed momentem znalazłem na demotywatorach... wyprzedzanie górą :D

http://youtu.be/5h8cVvaawE4

+ 10 do zaskoczenia przeciwnika

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...