grzegorzkm Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 dziekuje panie i panowie za super wypad , pewnikiem jest ze go pewnie powtorzymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Zamek w Chudowie uważam za zdobyty! Dziękuję wszystkim jadącym, to był rewelacyjny wypad w rewelacyjnym towarzystwie... czy można chcieć czegoś więcej? Na takie chwile, warto czekać cały długi tydzień. Z tego co mi wiadomo był to najliczniejszy wypad (w sumie jechało 12 osób ) - ta wzrostowa tendencja cieszy Czekam na relację Devilka, w którym wszystko opisze na bs, oraz fotorelację Grzegorza. Szkoda, że to już za nami... ale już cieszę się na to co przed nami Czekam na chetnych na jutrzejszy wypad mam nadzieje ze ktos chetny pisać o której ewentualnie chcecie jechac Jeśli pogoda dopisze, to ja mogę być pod Żyrafą ok 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Dzięki również wszystkim, Chudów zdobyty i ognicho zaliczone, to gdzie śmigamy w następną sobotę? Karpik mówiłeś coś o czw czy pt ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Piątek u mnie odpada, ale czwartek jest jak najbardziej do zrobienia, zwłaszcza że dla większości z nas to dzień wolny od pracy, a pogoda zapowiada się rewelacyjna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riczardcoco Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Wypad super, dziękuję wszystkim za jazdę oraz bikerowi90 za podkręcanie tempa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 przejmij pałeczkę i ustal coś tak jak z tym Chudowem było, padł pomysł podczas ogniska jechać na Paprocany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irek34 Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Równiez dzięki za wypad jak dla mnie było super, jak co to ja chętnie gdzieś po raz kolejny wyskoczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Mam nadzieję, że jutrzejsze spotkanie wypali (pogoda zapowiada się marnie) i po nim, proponuję rozpocząć rozmowy o czwartku. Wypad super, dziękuję wszystkim za jazdę oraz bikerowi90 za podkręcanie tempa Witaj w ekipie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 aaa dzięki Karpik fajna grupa się utworzyła z czoła Ja, Zyziu i Irek34 oraz riczardcoco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Ciśliście chwilami jak szaleni, ale jak lubicie to luz, najważniejsze że czekaliście w strategicznych punktach i gdy trzeba było (pana Irka) to wróciliście (telepatia? ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Grzegorz dzwonił to wróciliśmy, tylko chwilami to było, lecz większość czasu razem jechaliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 to mnie ubiegł.. też miałem dzwonić to Rico, ale szykowałem sprzęt do ratowania dętki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Dziękuje wam za dzisiaj, nie ze wszystkimi się pożegnałem, nagły rozjazd. Także dziękuje i do następnego Pozdrower! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 No taki rozjazd się zrobił... no problem Zyziu, najważniejsze , że byłeś dzisiaj z nami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 2 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Witam dalej czekam na chetnych na jutro kto jedzie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 (w sumie jechało 12 osób ) małe sprostowanie... zamek zdobywał z nami jeszcze jeden tajemniczy (13) wojownik... tak, że w sumie jechało na 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 któż to taki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 sam chciałbym wiedzieć, jechał z nami spod Panoramy do samego Chudowa, niestety nie miałem okazji z nim porozmawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 to tajemniczy Don Pedro z krainy deszczowcow hehe mam go na fotach takze udokumentowany jest . A zapomniałem , fajnie słyszec ze niektorzy ogladaja moje fotorelacje z wojazy , ktore staram sie dokumentowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Wrocil Dziekuje Panie i Panowie za mega udany wyjazd w super towarzystwie. Zamek szturmowany i zdobyty w licznej grupie, docierajacej na miejsce w roznym tempie, ale bez wiekszych problemow. ps. Werka odstawiona bezpiecznie na osiedle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Don Pedro z krainy deszczowcow karramba A zapomniałem , fajnie słyszec ze niektorzy ogladaja moje fotorelacje z wojazy , ktore staram sie dokumentowac i czyń tak nadal, bo bardzo fajnie foty pstrykasz Wrocil Dziekuje Panie i Panowie za mega udany wyjazd w super towarzystwie. Zamek szturmowany i zdobyty w licznej grupie, docierajacej na miejsce w roznym tempie, ale bez wiekszych problemow. ps. Werka odstawiona bezpiecznie na osiedle. amen ...teraz możesz spokojnie napisać relację, na którą czekamy z niecierpliwością Przed momentem znalazłem na demotywatorach... wyprzedzanie górą http://youtu.be/5h8cVvaawE4 + 10 do zaskoczenia przeciwnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galadriel Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Ja tez dziękuje za udany on tour i do zobaczenia następnym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lapec Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 dzięki też za wypad gitara była ) ognisko hmm nie zjadłem kartofla wiec 9/10 hehe na następnym juz nie odpuszcze ]:-> A co do jutro od ok 15 jestem czynny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 2 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Mam pytanko czy ta bolina daleko od centrum katowic??ile tam mniejwiecej sie jedzie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 ok. 20km bd z centrum kato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.