severian Napisano 31 Maja 2012 Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Ja tam wolę Żyrafę jako miejsce zbiórki. Każdy wie gdzie to jest.Niepotrzebnie komplikujecie ustawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 31 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 odnosnie soboty bo widze ze tu zamęt macie i ludzie sa nie tylko z katowic na sobote wiec propnuje alternatywne rozwiązanie czyli ci co sa z chorzowa rudy i tych okolic niech spotkaja sie pod zyrafa a pozniej razem pojada do tych katowic zeby nie robili zbednych km i tam zbiora sie z reszta ekipy. Tylko ustalcie sobie godziny ja niestety nie moge chodz bardzo bym chciał bo czeka mnie praca ale zapraszam tych którzy maja czas w niedziele podajcie jeszcze godziny ktore odpowiadaja w niedziele pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 31 Maja 2012 Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Marcin ubiegłeś mnie bo właśnie miałem to pisać Właśnie rozmawiałem z Devilkiem i ustaliliśmy, że Devilek zabierze ludzi którzy wolą spotkać się pod Żyrafą i dojedzie do Ligoty gdzie będzie punkt wypadowy, który ustalamy w knajpce studenckiej pod parasolami tuż przy drodze do lasu (info dla ekipy która wracała 2 tygodnie temu ze Stargania, to jest to miejsce gdzie się rozjeżdżaliśmy). Spotykamy się w Ligocie o 14, więc pod Żyrafą trzeba by być wcześniej, myślę że ok 13:30. Jakby co, to większość ma telefony wiec gdyby ktoś miał poślizg to niech dzwoni - poczekamy Jak to widzicie? Odnośnie niedzieli, mogę być pod Żyrafą ok 16. Jednak przed chwilą oglądałem pogodę i zapowiadali deszcz... mam nadzieje że się mylili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 31 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Marcin ubiegłeś mnie bo właśnie miałem to pisać Właśnie rozmawiałem z Devilkiem i ustaliliśmy, że Devilek zabierze ludzi którzy wolą spotkać się pod Żyrafą i dojedzie do Ligoty gdzie będzie punkt wypadowy, który ustalamy w knajpce studenckiej pod parasolami tuż przy drodze do lasu (info dla ekipy która wracała 2 tygodnie temu ze Stargania, to jest to miejsce gdzie się rozjeżdżaliśmy). Spotykamy się w Ligocie o 14, więc pod Żyrafą trzeba by być wcześniej, myślę że ok 13:30. Jakby co, to większość ma telefony wiec gdyby ktoś miał poślizg to niech dzwoni - poczekamy Jak to widzicie? Odnośnie niedzieli, mogę być pod Żyrafą ok 16. Jednak przed chwilą oglądałem pogodę i zapowiadali deszcz... mam nadzieje że się mylili Grzogodz napisał ze moze o 14 i raczej wolałbym by to grzegorz poprowadził to z racji tego ze zna trase i mysle tak bedzie najrosadniej Znacie te przysłowie gdzie kucharek 6 tam nie ma co jesc tak chciałbym by tu sie tak nie działo jak organizuje cos ktos to jedna osoba a reszta daje propozycje co i jak bo jak kazdy bedzie kombinował to bedzie jak w przysłowiu ktore napisałem.Znajac grzegorza wiem ze wszystko poskłada do kupy jak komus cos nie pasuje pisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 31 Maja 2012 Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 skorpion poczytaj uważnie wpisy, a potem pisz. Grzegorz napisał, że pasuje mu o 14 w i aby się spikąć na Zadolu, więc gdzie Ty widzisz problem (??), skoro jesteśmy finalnie umówieni w Ligocie. To że Grzegorz prowadzi wycieczkę również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 31 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 skorpion poczytaj uważnie wpisy, a potem pisz. Grzegorz napisał, że pasuje mu o 14 w i aby się spikąć na Zadolu, więc gdzie Ty widzisz problem (??), skoro jesteśmy finalnie umówieni w Ligocie. To że Grzegorz prowadzi wycieczkę również. spoko teraz doczytałem to no juz macie godzine jak co dograna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 31 Maja 2012 Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 A co mi tam, jak pisal Karpik, moge troche nadrobic i pojade po osoby chetne na wyjazd z pod Zyrafy, a nie znajace drogi na miejsce spotkania. Propozycja to 13:15 i chwile zaczekamy na spoznionych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 31 Maja 2012 Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 no to pasuje, z tego co mi wiadomo to wstępnie jadą: najpierw Panie Gosia i Weronika, Grzegorz, Irek (Irek34), Wojtek (severian), Marcin (DEVILEK) i ja całkie możliwe że dołączy Irek (softnet) i jeden mój kumpel. Jeśli kogoś pominąłem to przepraszam. Czekamy na kolejnych chętnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 31 Maja 2012 Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 jest jeszcze jedna opcja bo po co krecic niepotrzebnie km , osoby z Chorzowa moge zabrac ja , umowimy sie w Batorym pod dworcem PKP o 13 i dojedziemy na Zadole po tyłach , mysle ze wszyscy wiedza gdzie jest dworzec w Batorym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 31 Maja 2012 Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Bardzo fajny pomysł Grzegorz, dzięki. Tak, że chyba wszystko wiadome. Jutro postaram się to wszystko zebrać i opisze co i jak, aby nie było wątpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 31 Maja 2012 Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Grzegorz, jesli masz po drodze, to ok. Dla mnie to by problemem nie bylo, aby tam podjechac i chetnych zgarnac. Co nie zmienia faktu, ze jesli lecicie z batorego, to chyba takze z Wami sie przejade. Samemu mi sie nie chce, a i do planu pare km dojdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 31 Maja 2012 Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 ...teraz sobie to przypomniałem gdzie kucharek 6 tam nie ma co jesc ja znam to w wersji, gdzie kucharek 6 tam cycków 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Grzegorz, jesli masz po drodze, to ok. Dla mnie to by problemem nie bylo, aby tam podjechac i chetnych zgarnac. Co nie zmienia faktu, ze jesli lecicie z batorego, to chyba takze z Wami sie przejade. Samemu mi sie nie chce, a i do planu pare km dojdzie. czy jade przez Kochłowice czy Batory dla mnie to bez roznicy a ze Swion do dworca w Batorym rzut beretem ze tak powiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasztet Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Witam. Z uwagi na brak czasu na sledzenie forum i przegladanie go tylko w drodze do/z pracy bardzo bym prosil o streszczenie planow na weekend. Moze byc na pw/gg. Bede wdzieczny. Oczywiscie jestem chetny na wypad. Wiec na mnie.mozecie liczyc o na dokumentacke fotograficzna takze:). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Witam w piękny i deszczowy koniec, a zarazem początek tygodnia Mam nadzieję , że jutro pogoda nie pokrzyżuje nam planów i zaplanowany wypad do Chudowa odbędzie się zgodnie z planem, który wygląda następująco. Osoby jadące z Chorzowa i okolic spotykają się w Chorzowie Batorym przy dworcu PKP o godz. 13:00 i ok. 13:15 wyjeżdżają w kierunku Zadola. W Chorzowie (zgodnie z zapowiedzia) będzie czekał Grzegorz i DEVILEK (w ramach extra nabijania km ) Reszta spotyka się o godz. 13:45 w knajpce na Zadolu (nie pamiętam jej nazwy, ale są tam parasole i tam będziemy czekali), knajpka jest nieopodal akademików, tuż za przystankiem autobusowym przed wjazdem do lasu (ekipa jadąca z Chorzowa pewnikiem już będzie czekała Omawiamy sprawy organizacyjne i o 14:00 wyruszamy w kierunku Chudowa Lista osób, które potwierdziły obecność: Gosia (garadiel) i Werka (Harry81), Grzegorz (grzegorzkm), Irek (Irek34), Wojtek (wojtek), Marcin (Lapec), Jacek (Pasztet), Marcin (DEVILEK) i ja. Jak wspominałem całkiem możliwe, że zabiorą się z nami Irek (softnet) i mój kumpel spoza forum. Oczywiście lista osób jest otwarta - zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Knajpka to Panorama, apropo coś pogoda się psuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nuke Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 A jak z niedzielą? Gdzie się wybieracie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 A jak z niedzielą? Gdzie się wybieracie? zagadaj do Skorpiona , on cos w niedziele organizuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 pogoda się psuje na jutro jest zamówiona ładna pogoda, w sam raz na trasę Pogodynka.pl - serwis pogodowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 czy ona taka ładna to nie wiem, pochmurno na dworze i zimno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zyziu Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Ok to ja się piszę i będę na 13 pod dworcem w Chorzowie Batorym, Do zobaczenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 chyba też przybędę, p.s. Grzegorz uzgodnimy wszystko co do tej Pszczyny jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 czy ona taka ładna to nie wiem, pochmurno na dworze i zimno ważne że nie pada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker90 Napisano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 dobrą pogodę karpik zamówiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 2 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Czekam na chetnych na jutrzejszy wypad mam nadzieje ze ktos chetny pisać o której ewentualnie chcecie jechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.