karpik75 Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Widze tym razem kazdy mnie olał ok rozumiem ze juz nie należe do ekipy spoko było fajnie co fajne szybko mija. Mam nadzieje że ktos zbierze to wszystko do kupy co ja zaczołem pozdrawiam Marcin Toś strzelił jak łysy grzywą o kant kuli Pisałeś, że sobota Ci nie pasuje, tylko niedziela, więc co? wszyscy mamy siedzieć w domu? Przecież taka była idea całej akcji, żeby ludzie ze sobą jeździli (nie każdy zawsze może - to normalne). Poza tym, przecież część ekipy jedzie w niedzielę, jaki problem abyś jechał z nimi? Więc nie fanzol ino wstawiaj posta i ustawiaj się na niedzielę z Pasztetem i Devilkiem na Przeczyce. A jak uda Ci się wcześniej wrócić to ciśnij dzisiaj z Nami. i jeszcze jedno - daruj se te opisy na gg, bo mnie krew zalewa jak widzę takie podejście. My jedziemy bez Ciebie, dlatego że Ty nie możesz i tyle... qurde, no szlag mnie trafi!! Marcin to tak a'propos sytuacji http://demotywatory.pl/3810650/Przyjazn-nie-polega-na-tym-by-byc-nierozlacznym A walnąc cie skorpion za takie glupie gadanie ?? Kto cie olał ? Co z tobą chlopie ? walniemy go razem, bo on duży jest Dobra, to wedlug narady Kto z okolic Chorzowa, to na PW, do poludnia walic, pojedziemy razem do punktu zbiorki, ktory znajduje sie jutro pod sklepem Lidl na osiedlu Paderewskiego ( naprzeciwko Castoramy, czy tam moze Praktiker jest ? ) Zbiorka o godzinie 16 Panie i Panowie. Pozdrawiam. Ptraktiker. Do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Jak ktos z okolic Chorzowa tez bedzie leciec, to kolo 15:30 pod Zyrafa bedziemy na chwile i lecimy dalej na paderewe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 weź sie Skorpion w garść i nie panikuj , ja pracuje w sobote i niedziele od 14 do 22 i tez nie moge jechać a bardzo bym chciał tym bardziej ze pogoda dopisuje , wiec nie płacz bo moze za tydzień pojezdzimy i weź ten opis z gg zmien . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 jeszcze odnośnie opisu na gg: najlepiej go usuń lub zmień bo nijak się ma do rzeczywistości), ostatecznie popraw pisownię, bo jak już to pisze się przez "ch" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nuke Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Może tak ni w 5 ni w 9, ale co do Juwenalii, to też się wybieram. Za tydzien w jaki dzien sie zgadujecie? Btw. miłego wyjazdu dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 26 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Dzieki za reakcje wasze i sorki za wczoraj mam ostatnio odpały niezłe spowodowane stresem.Ale i też dobrze wiedziec ze sa ludzie przychilni temu i ze tworzymy jednak ta ekipe.Mam nadzieje ze wezmiecie poprawke na ten poprzedni moj post i powiedzmy ze go nie było.Przy okazji przekonałem sie ze słowa pewnej osoby nie sa prawdziwe pozdrawiam Marcin. Ps Pasztet niestety rano nie dam rady jedynie od godz 15 w niedziele bede wolny wiec jeżeli ktos chce taki mały wypadzik i mały dystant pyknac napiszcie zapraszam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Tak już lepiej a następnym razem jak zrobisz taką akcję, to każdemu po kuflu zimnego stawiasz (lub wg. upodobań) z ekipy (która dzisiaj powiększyła o 2 osoby - Patrycję i Wojtka). Tak, że głowa do góry, albo szykuj kasiorę na napoje Korzystając z okazji, chciałem podziękować za dzisiejszy wypad Gosi, Pati, Marcinowi i Wojtkowi (ja i Gosia mamy po 40 km, ale Wy na pewno więcej). Było super! Do zobaczenia jak najszybciej na trasie w jak największym składzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
severian Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Ja wykręciłem 79 km.W tym sezonie to mój rekord Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galadriel Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Ja też dziekuje za wypad. Chlopaki daliście mi popalic pod te górki ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 26 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Ja wykręciłem 79 km.W tym sezonie to mój rekord witam w klubie moj 1 sezon to jest ostatnio wykreciłem 80km czyli rekord zyciowy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 szlifuj formę Marcin, bo sporo kilometrów przed nami Ja tydzień temu wykręciłem 70 km i to jak na razie najwięcej w jednym dniu, ale wiem że z Wami to tylko rozgrzewka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 26 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 szlifuj formę Marcin, bo sporo kilometrów przed nami ze względów zdrowotnych teraz bede miał bardzo słabe tempo wiec nie zrobie tylu co wy dzis chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 O to się nie martw... wiesz jak jest, jedziemy tempem najwolniejszego - miło ma być, a nie ściganie na czas (już to gdzieś słyszałem ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 26 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 O to się nie martw... wiesz jak jest, jedziemy tempem najwolniejszego - miło ma być, a nie ściganie na czas (już to gdzieś słyszałem ) damy rade a ja mam nadzieje ze problemy zdrowotne szybko znikna bo mam ochote na wypad na dolomity na suchej górze ok bytomia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 26 Maja 2012 Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 więc odpoczywaj i nabieraj sił - zdrowia życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 26 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Witam jak ma ktos ochote j na wypad taki narawde rekraacyjnym tempem w godzinach popołudniowych w niedziele 27 maja to piszcie na gg zbiórka pod zyrafa. Do godziny 12 czekam na zgłoszenia z propozycjami godzin pozniej wstawiam jak zwykle godzine i info pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 27 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Witam i zapraszam pod zyrafe na godzine 17 pozdrwiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 27 Maja 2012 Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Z tego co mi wiadomo widzimy sie dzisiaj A co do wczorajszego wyjazdu ; Panie i Panowie, dzieki bardzo, super wypad, bardzo dobra trasa, dobre tempo, a glownie to miodne towarzystwo Mala relacja w formie pisanej Wspólnie z ... | Devila wycieczki, te bliskie i dalsze. - blog rowerowy devilek.bikestats.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastern Napisano 27 Maja 2012 Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 kurcze szkoda, że mam rower rozwalony bo przejechałbym sie z wami :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 27 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Dzieki za wypad i witam w gupie nowego członka irka34:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikermen Napisano 27 Maja 2012 Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Może jakieś bliższe informacje odnośnie dzisiejszego wypadu ?,może jakieś fotki ? .Z uwagą czytam ten temat i również chętnie bym się przyłączył,ale niestety drugi weekend z rzędu pracowałem.W najbiższą sobotę mam wolne i na pewno się z Wami wybiorę o ile będziecie organizować jakiś wypadzik.Macie w planach jakąś konkretną wycieczkę ?,mam na myśli Kraków,Góra Św Anny lub coś w tym stylu ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 27 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Może jakieś bliższe informacje odnośnie dzisiejszego wypadu ?,może jakieś fotki ? .Z uwagą czytam ten temat i również chętnie bym się przyłączył,ale niestety drugi weekend z rzędu pracowałem.W najbiższą sobotę mam wolne i na pewno się z Wami wybiorę o ile będziecie organizować jakiś wypadzik.Macie w planach jakąś konkretną wycieczkę ?,mam na myśli Kraków,Góra Św Anny lub coś w tym stylu ?. Niestety nie ma fotek przeswietliły sie hehe nie no zapomniałem zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikermen Napisano 27 Maja 2012 Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 kurcze szkoda, że mam rower rozwalony bo przejechałbym sie z wami :/ Co Ci się w rowerku rozsypało ?,może jest tu jakiś mężczyzna który mógłby Ci poskładać rower do kupy ? Tak na marginesie to zmień sobie w profilu płeć ,z tego co się orientuje to jesteś raczej facetem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik75 Napisano 27 Maja 2012 Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 W nadchodzący weekend (02-03.06) jestem do dyspozycji... i już sienie mogę doczekać Pomyślałem, że czas najwyższy na jakąś dłuższą trasę - pierwsza myśl to Pszczyna. Czekam na Wasze opinie i ewentualne propozycje. Wiadomo, że trasa nie jest z cyklu - krótko i z górki, ale w ekipie zawsze raźniej i wierzę że damy radę, co do poniektórych nie mma najmniejszych wątpliwości Szczegóły do ustalenia, mamy na to cały tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 27 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Tu o nas piosenka http://w623.wrzuta.p...h_janerka-rower posłuchajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.