Darek1990 Napisano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 siema:) orientuje sie ktos jakie moga byc wymiary podstawki na kierownice/mostek w tym modelu? bo nie wiem czy wejdzie mi na mostek a kierownica zajeta,a licznik planuje kupic własnie ten.ja mam ok 40mm miejsca w pionie i nie wiem czy sie zmiesci.wiem ze ta postawka jest węższa od spodu tam gdzie sa te łapki ale nie wiem czy ta górna część sie wcisnie w ta przestrzeń na mostku ;s co myślicie? mostek to fabryczny KROSS Sport Components (Aluminiowy, ahead, 31,8mm) w a3 2012 foto http://s1.zmniejszacz.pl/106/mostek__405243.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaleb Napisano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 wejdzie na styk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek1990 Napisano 23 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 na styk to wiesz moze wejdzie moze nie. jest ktos kto posiada ten badz inny model z ta podstawka i moze sie wypowiedziec i/lub zmierzyc i podac wymiar?prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doms Napisano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Zmierzyłem 37(wysokość)x32mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek1990 Napisano 23 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 dziękuje doms,jestes wielki pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.