kepa416 Napisano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Witam z powodu zmiany napędu z 3x9 na 1x9 zmuszony jestem wsiąść suport z krótszą osią ponieważ jest duży przekos przy dużej koronce z tyłu. Próbowałem już wyciągnąć podkładkę z osi suportu ( nie wiem czy tak wolno ale była tam 4mm podkładka) dzięki temu korba delikatnie weszła głębiej. Obecnie posiadam coś takiego co nazywa się RPM ponoć na łożyskach FSA dokładnie to model: Z moich pomiarów długość osi wyniosła 120mm czyli pewnie 118mm ale patrzyłem w sieci na szerokości i te same oznaczenia ma wersja 113mm więc głupieje w tym momencie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koszmarnyPanic Napisano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 podepne sie ,może ktoś doradzi, posiadam taką korbe http://allegro.pl/korba-shimano-hyperdrive-48-i2298025179.html może ktoś do niej suport polecić suport do niej tani mufa 68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.