Skocz do zawartości

[MTB Kaczmarek Electric] Boszkowo 29.04 - wspólny wyjazd ze Szczecina

boskidym

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

czy ktoś z kolegów rowerzystów wybiera się na zawody MTB Kaczmarek Electric do Boszkowa?29.04.2012. Szukam chętnych żeby obniżyć koszty dojazdu ze Szczecina.

zainteresowanych prosze o info na priv.

Pozdrawiam

Napisano

23 ale nie patrz na wynik - to mój pierwszy maraton i nieco przerósł moje siły :) Poza tym 2 raty glebowałem grupa mi uciekła i potem samotnie ciężko było trzymać jakie takie tempo.

Napisano

Jak na pierwszy maraton to nieźle...

Ja miałem czas 3:00:16, czyli ciut lepiej, będziesz miał na następnym maratonie większą motywację.

Będziemy w kontakcie, to pojedziemy razem na Kaczmarek MTB.

Napisano

No to teraz już poznaję - cały czas jadąc sam na drugiej rundzie próbowałem Cię dogonić - przed Tobą jechałchyba taeż taki starszy Pan w koszulce Shwinn. Wyprzedziłeś mnie podczas 2 gleby - poluzował mi się blok w prawym bucie i nie mogłem się wypiąć. Musiałem na poboczu to dokręcić oczyszczając wpierw buta z tony błocka. Jesteśmy w kontakcie. Pozdrawiam

Napisano
  W dniu 26.04.2012 o 21:23, Klosiu napisał:

A ktoś wie coś na temat trasy w Boszkowie? Twarda, miękka, górki, płasko?

Wszystkiego po trochu, ale raczej twardo i płasko.

''trasa 31 km z hakiem, na początku i końcu więcej górek, środek trasy raczej równy. Górki w większości małe, ale niekiedy nieprzyjemne bo z piaskiem i to zaraz za zakrętami. Chyba dwa większe podjazdy i jeden mocniejszy zjazd oraz małe "siodło" już niedługo po starcie (nic pokroju K2 czy killera - górki w okolicach Leszna). Start asfaltem w kierunku Leszna i zakręt w prawo koło wymalowanego kamienia i tam ostro pod górkę, później polna droga i wjazd w las. Asfalt pojawia się jeszcze w środku trasy w Górsku. Finisz promenadą nad brzegiem jeziora''.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.