boskidym Napisano 22 Kwietnia 2012 Napisano 22 Kwietnia 2012 Witam, czy ktoś z kolegów rowerzystów wybiera się na zawody MTB Kaczmarek Electric do Boszkowa?29.04.2012. Szukam chętnych żeby obniżyć koszty dojazdu ze Szczecina. zainteresowanych prosze o info na priv. Pozdrawiam
PawelG Napisano 23 Kwietnia 2012 Napisano 23 Kwietnia 2012 Akurat mam chrzest syna w tym terminie ale jakbyś jechał na jakiś maraton w maju lub czerwcu to ja bym się pisał.
boskidym Napisano 24 Kwietnia 2012 Autor Napisano 24 Kwietnia 2012 Fajnie. kolejny będzie 20 maja, wiec już szykuj formę startowałeś w Gryfie, 22.kwietnia?
PawelG Napisano 25 Kwietnia 2012 Napisano 25 Kwietnia 2012 20 maja na dzień dzisiejszy by mi pasowało. Tak startowałem w maratonie w kat. M2.
PawelG Napisano 25 Kwietnia 2012 Napisano 25 Kwietnia 2012 23 ale nie patrz na wynik - to mój pierwszy maraton i nieco przerósł moje siły Poza tym 2 raty glebowałem grupa mi uciekła i potem samotnie ciężko było trzymać jakie takie tempo.
boskidym Napisano 26 Kwietnia 2012 Autor Napisano 26 Kwietnia 2012 Jak na pierwszy maraton to nieźle... Ja miałem czas 3:00:16, czyli ciut lepiej, będziesz miał na następnym maratonie większą motywację. Będziemy w kontakcie, to pojedziemy razem na Kaczmarek MTB.
PawelG Napisano 26 Kwietnia 2012 Napisano 26 Kwietnia 2012 No to teraz już poznaję - cały czas jadąc sam na drugiej rundzie próbowałem Cię dogonić - przed Tobą jechałchyba taeż taki starszy Pan w koszulce Shwinn. Wyprzedziłeś mnie podczas 2 gleby - poluzował mi się blok w prawym bucie i nie mogłem się wypiąć. Musiałem na poboczu to dokręcić oczyszczając wpierw buta z tony błocka. Jesteśmy w kontakcie. Pozdrawiam
Klosiu Napisano 26 Kwietnia 2012 Napisano 26 Kwietnia 2012 A ktoś wie coś na temat trasy w Boszkowie? Twarda, miękka, górki, płasko?
stigzak Napisano 27 Kwietnia 2012 Napisano 27 Kwietnia 2012 Tyle co na youtubie , z opowiadań jedynie, że ciekawa.
Luk33 Napisano 28 Kwietnia 2012 Napisano 28 Kwietnia 2012 A ktoś wie coś na temat trasy w Boszkowie? Twarda, miękka, górki, płasko? Wszystkiego po trochu, ale raczej twardo i płasko. ''trasa 31 km z hakiem, na początku i końcu więcej górek, środek trasy raczej równy. Górki w większości małe, ale niekiedy nieprzyjemne bo z piaskiem i to zaraz za zakrętami. Chyba dwa większe podjazdy i jeden mocniejszy zjazd oraz małe "siodło" już niedługo po starcie (nic pokroju K2 czy killera - górki w okolicach Leszna). Start asfaltem w kierunku Leszna i zakręt w prawo koło wymalowanego kamienia i tam ostro pod górkę, później polna droga i wjazd w las. Asfalt pojawia się jeszcze w środku trasy w Górsku. Finisz promenadą nad brzegiem jeziora''.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.