Skocz do zawartości

[do 700 PLN] Tani rower MTB

noucamp

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siema!

Witam wszytskch na forum, jest to mój pierwszy post.

Chcę kupić rower dla mnie i kobiety,

Rower ma być do jazdy po deptaki i lesie (ulicach leśnych)

Nie chce wydawać dużo za rower, na allegro są jakieś takie za 450-600 zł i nie chcę wiecej wydawać

Rower CODE MATT Full 24 Tarczówki na Komunie !! (2284627466) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ARKUS GRAFFITI 405HT HAMULEC TARCZOWY TYLKO 599 ZŁ (2276578204) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ewentualnie ten (ze względu na hamulce tarczowe tył, chyba że to szit?)

ROWER ARKUS GRAFFITI 505 2HT HAMULCE TARCZOWE (2267126841) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

zdaję sobie sprawę że amorki to szit, jaki koszt wymiany na coś co się nadaje przy ewentualniej awari ich ?

Napisano

Po pierwsze zmień nazwe tematu po drugie jedyny komentarz do tych rowerów to zapomnij o nich to nie są rowery do jazdy, równie dobrze mógłbyś iść do marketu po taki, lepiej znajdź coś na sztywnej ramie normalnym sprzęcie i może ze sztywnym widelcem taka moja pierwsza rada dalej można myśleć nad szukaniem to co mówię to podstawa jak za te pieniądze ;) podaj swoją wage i wzrost to podstawa.

Napisano

Rowery z linków są na kołach 24cali, czyli dla dzieci i szukaj roweru bez zawieszenia tylnego koła i na hamulcach typu v-brek.

I popraw nazwę tematu.

Napisano

napisałem do moderatora żeby zmienił tytuł

mam 180cm i 77kg tak ze rowery ciut przy małe dla mnie, ale byłby epic fail jakbym coś z tego kupił

a rowery

rockrider 5.1 z dekatlonu

kross hexagon v2

Napisano

Witam

No niestety przy takim budżecie tylko używki wchodzą w grę... za 500zł można znaleźć coś przyzwoitego.

Nie ma co się bawić w podwójną amortyzację bo nie zadziała a w nówkach nawet w pojedynczą. Jeżeli cię interesują amortyzatory to najniżej Sr suntour bądź RST. Z nówek niestety najtańszy jaki mogę polecić z amortyzacją to Arkus vip 6.0 za 939zł co odbiega znacznie od twojego budżetu..

http://allegro.pl/rower-rowery-gorski-mtb-arkus-vip-6-0-deore-wyprz-i2282004928.html

Ewentualnie z ciężkim sercem mogę polecić ten rower (850zł):

http://allegro.pl/rower-kands-lazaro-evolution-v-lancut-rzeszow-i2256531933.html

Jednak nie pchałbym się w nówkę bo 500-600zł wystarczy na pożądany używany rower który będzie działał...

Pozdrawiam

Napisano
Chcę kupić rower dla mnie i kobiety,
mam 180cm i 77kg

Dla Ciebie,rower Horizon Specter(19"),do kupienia w Auchan.Rama aluminiowa,napęd 21 biegów(Shimano),widelec Suntour.Rower zrobiony przez Krossa.

Hm,dla kobiety jest wersja damska(17").Oba modele za 699 zł.

Napisano
PRO MTB ROWER SVR ACERA SUNTOUR TARCZÓWKI PROMAX ! (2269500208) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ten jest całkiem dobry.

Dla kobiety Madbike. Wysyłkowy sklep rowerowy. Rower, sport, hobby, rekreacja. - Rower 26 Kross HEXAGON F3 2012 www.madbike.pl

Dla kobiety ten.Ładnie wygląda,osprzęt średnio słaby.

Napisano
czyli te krossy nie są za ciekawe ?? jak sie maja do rockrider 5.2 ?
W Rockrider nie podoba mi się widelec.Rama jest dość długa,trzeba koniecznie się przymierzyć,co w Decathlonie nie powinno być kłopotem.

Z swojej strony polecę rower Arkus VIP 6.0.Możesz go kupić za 949 zł,rama dla Ciebie 18" będzie wystarczająca

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...