turysta Napisano 12 Marca 2006 Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Witam! Chciałbym zmienić hamulce w rowerze mojego taty. Tylko nie wiem jak zdjać fajkę. Czy linka normlanie przez nią przejdzie, czy trzeba będzie zrywać te zakończene linki? Pozdrawiam turysta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 12 Marca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Jeżeli masz jakiś łepek, końcówkę itp. na końcu linki to musisz to zdjąć bo inaczej linka nie przejdzie nie tylko przez fajkę ale i przez pancerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turysta Napisano 12 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 to nie bardzo, bo jak poźniej to ładnie zalorzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku Napisano 12 Marca 2006 Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Normalnie. Kupujesz nową końcówke i zakładasz.Nie widze w tym problemu.Taka końcuwka u mnie w sklepie 10 gr.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turysta Napisano 12 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 kupie ale i tak już bedzie widać że zdejmowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 12 Marca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Co, jak, gdzie będzie widać? Albo mówimy o czy innym albo kolega jest jeszcze większym rowerowym pedantem niż ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deathmount Napisano 12 Marca 2006 Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 to przeplacasz wilku. u mnie takie za darmola rozdaja:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 12 Marca 2006 Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 mozna nawet nypel od szprychy na koncu zacisnac jak jest pod reka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czaja188 Napisano 14 Marca 2006 Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Można także cynę na koniec i przylutowac :wink: . Ja mam tak zrobione linki od przerzutek, i normalnie dziala, a jak dobrze zlutujesz to bedziesz mógł wyciagać linke prze fajke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deschek Napisano 17 Marca 2006 Udostępnij Napisano 17 Marca 2006 Wystarczy sama kalafonia przygrzac i trzyma sie jak marzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.