Skocz do zawartości

[pedały] Author A-Comp-03 - dobry wybór?

Kanonier

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Zainteresowany jestem kupnem pedałków Author A-Comp-03 >LINK< i chciałem zapytać jakie jest Wasze zdanie na temat tego przedmiotu??? Wie ktoś może czy mają może jakiś luz roboczy tak jak np. pedały Time`a??? Warto się tym interesować czy lepiej np. zakupić Shimano PD-M520???

Jeśli ktoś byłby w temacie proszę o pomoc.

Z góry wielkie dzięki.

Napisano

Dużo osób ode mnie z klubu GK Sosnowiec ma te pedały i stwierdzili że to dziadostwo i żałują że nie kupili 520.Kupuj 520 bez wahania.Chyba że popatrz na coś z Time'ów.Może podaj jakiś przedział cenowy to CI doradzimy

Napisano

Kiedyś miałem Author A-Comp-01 i nie był najwyższej jakości .A co do tych to nie mam pojęcia,ale osobiscie wolałbym 520.Chodź chyba Żbiku ma takie pedały ,coś mi sie tak zdaje

• 2 lata później...
Napisano

Wilku A-comp03 dziadostwo bo ...............?

Moje mają już przejechane ok 4tys km. Błoto, piach, góry i nawet najmniejszego zająknięcia. Ważę ok 80-85kg więc lekko nie mają. Co do luzów to hmmm a co to takiego? Serio po 4tyś po prostu ich nie ma. Dziwne ale prawdziwe.

Jak dla mnie super!

Co do M520 to tylu zwolenników ilu przeciwników. Myślę, że więcej negatywnych opinii znajdziesz jednak u osób które jeżdzą na M520 ale tez znacznie więcej ich sprzedano. Authory tanie nie były to też są mało popularne.

Pozdrawiam!

Marcin

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...