Mash Napisano 21 Kwietnia 2012 Napisano 21 Kwietnia 2012 Cześć. Mam RS Reba RL. Po ostatnim maratonie we Wrocławiu (masa wody, błota i piachu) chciałbym ją rozebrać. Obawiam się, że zassała błotko albo wodę. Ktoś może wie jak się do tego zabrać? Różni się ona budową od wcześniejszych modeli i nie mam pojęcia jak to rozebrać.
Fenthin Napisano 21 Kwietnia 2012 Napisano 21 Kwietnia 2012 Skąd wiesz, że się różni, skoro jej nie rozbierałeś?
kadargo Napisano 21 Kwietnia 2012 Napisano 21 Kwietnia 2012 A skąd przypuszczenia że "zassała"? W Rebie to nie takie łatwe, wiem z doświadczenia. Jak już koniecznie chcesz ją rozebrać to poszukaj tematu o serwisie Recona. Jest na forum ze zdjęciami.
Mash Napisano 21 Kwietnia 2012 Autor Napisano 21 Kwietnia 2012 Rózni się budową u dołu. Widziałem rebę SL z zeszłego roku i jest jakby taka "pełna" a ta ma u dołu pusto. Czyli generalnie żeby dostała się do środka woda lub inne zabrudzenia, to nie taka prosta sprawa i nie przy pierwszej lepszej okazji, tak?
kadargo Napisano 21 Kwietnia 2012 Napisano 21 Kwietnia 2012 To tylko kołnierz chroniący zawór i pokrętło Rebound-a. Tak, to nie takie proste.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.