Kozy Napisano 21 Kwietnia 2012 Napisano 21 Kwietnia 2012 Witam, mam obecnie Kelly's salamandra i się zrobił troszku za mały już. Pomyślałem sobie, że wymienie samą ramę. Coś tam poszukałem na allegro i znalazłem takie ramki: Rama Merida Kalahari 580 aluminiowa (2279300785) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. BARDZO LEKKA RAMA KROSS HEXAGON V3 WYPRZEDAŻ ! (2266668231) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Cube Acid plus suport - duża - BCM! (2288196280) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. PROFESJONALNA RAMA KROSS LEVEL A7 A8 DO XC ! (2266670212) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Jeszcze myślę nad nową ramą Accent El Ninio. Jeszcze musze się zmierzyć i dokładnie sprzawdzić jaki rozmiar, ale z tego co pamiętam to będzie 21''. Co byście z tego polecili? Aha. jeszcze chciałbym jak najwięcej rzeczy przełożyć z tego obecnego rowerku żeby zrobić to jak najniższym kosztem Ewentualnie na jakie dodatkowe koszta byłby narażony, tzn. co by trzeba było dokupić (fajnie byłoby jakbyście coś od razu polecili).
Fenthin Napisano 21 Kwietnia 2012 Napisano 21 Kwietnia 2012 Łatwiej by było, gdybyś zwyczajnie powiedział, ile masz wzrostu. Mogą nie pasować: - stery - długość rury sterowej - średnica sztycy i jej zacisku - średnica mocowania przedniej przerzutki Nie będą pasować, poza tym i tak wypada zmienić: - linki - pancerze Dla mnie najlepszą opcją jest A7. Zwróć tylko uwagę na to, że nie ma pivotów, więc jeśli masz V-brake, nie założysz ich.
partyzant Napisano 21 Kwietnia 2012 Napisano 21 Kwietnia 2012 W jakim rozmiarze jest Salamnder, chcesz go sprzedać?
Kozy Napisano 22 Kwietnia 2012 Autor Napisano 22 Kwietnia 2012 Łatwiej by było, gdybyś zwyczajnie powiedział, ile masz wzrostu. Będzie z +/- 190 cm W jakim rozmiarze jest Salamnder, chcesz go sprzedać? Jak dobrze pamiętam to 19 lub 19,5. Czy go będę sprzedawać? Jeszcze nie wiem, ale jak będę to mogę Cię poinformować. Chyba jeszcze będę zmuszony się wstrzymać z tą wymianą bo nie myślałem że to tyle kłopotu z tym wszystkim.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.