Skocz do zawartości

[mtb xc do 1600] który wybrac

filipp

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Widziałem te Birie na żywo i nie wyglądały źle. Za 2k mieli w Chwaszczynie Birie full Alivio z XCRem chyba na takiej ładniejszej matowej ramie potargować pewnie jeszcze można

Napisano

jako że jesteś z Trójmiasta możesz też złożyć rower u Lewickiego w Gdańsku składa na ramach Accenta El nino tormenta itp ceny ma bardzo przyzwoite opinie na temat tego warsztatu też są bardzo dobre jak będziesz chciał podam ci telefon:D

Ja właśnie odbieram od niego rower w następnym tygodniu.

Napisano

Złożenie roweru dobra sprawa ale z budżetem 1600 zł i tak nic dużo konkretniejszego się nie złoży niż ogólnie dostępne "gotowce".

jeśli miał byś je dostępne w podobnych cenach to już zostają tylko względy wizualne. Ale jeśli już to z mojej strony 51do49 dla Biria

Napisano

Nie aż tak znacząco sie różnią. Różnica m.in. w kasecie ... Pierwotna różnica cenowa jest powodem tego że BIRIA to biria a TREK to TREK

Napisano

Kosztują 1,5k za złożony na nich rower naprawdę myślisz że będą między nimi kolosalne różnice?? Trek to oczywiście bardziej znany producent ale w tej klasie cenowej moim zdanie nic to nie znaczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...