Piotrek111 Napisano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Witam Potrzebuje Waszej pomocy. Składam swój pierwszy rower i w ramie mam stery zintegrowane Acccent i czy teraz muszę dokładać jeszcze jakieś łożyska a jeśli tak to w których miejscach i jakie. Drugi problem mam z tym czy muszę nabijać jakieś bieżnie na rurę sterową amortyzatora ? Pierwszy raz mam styczność z takimi sterami a na forum nie mogłem znaleźć odpowiedzi. Dziękuję i pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topol Napisano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Jeśli posiadasz już stery (tak napisałeś) to po kiego grzyba chcesz nabywać dodatkowe łożyska?Stery podejrzewam dodane były do ramy i nie są one zintegrowane lecz pół zintegrowane (często i gęsto mylone są oba rozwiązania). Bieżnia jest w komplecie ze sterami i musisz ją nabić na sterówkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek111 Napisano 20 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Jeszcze jedno pytanie. Wyciągnąłem amorek żeby przełożyć go do ramy i nie wiem czy mam tą bieżnie. Można prosić o jakieś info jak to wygląda? A może ktoś posiada zdjęcia? Przepraszam za głupie pytania, ale kto pyta nie błądzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Jeszcze jedno pytanie. Wyciągnąłem amorek żeby przełożyć go do ramy i nie wiem czy mam tą bieżnie. Można prosić o jakieś info jak to wygląda? A może ktoś posiada zdjęcia? Przepraszam za głupie pytania, ale kto pyta nie błądzi http://www.forumrowerowe.org/topic/106529-serwis-nabijanie-sterow/ tu masz fote jak wyglada, tylko nie nabijaj jak ci z serwisu Najlepiej rurą albo na około przez kawałek drewna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek111 Napisano 20 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Hm już się pogubiłem . Wrzucę jutro fotki i na tej podstawie się ogarnie temat. Chyba najlepsze wyjście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ishi Napisano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 bieżnia po podkładka na samym dole, większej filozofii tu nie ma. Ma niej opiera sie dole łożysko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek111 Napisano 21 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Oto fotki http://www.forumrowerowe.org/gallery/album/1946-stery/ Wiem że to bieżnia, ale czy jest ona jeszcze zdatna do użytku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek111 Napisano 22 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Up, pomoże ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 22 Kwietnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 jest zdatna, bo kulki nie wycierają bieżnię a miski. Bieżnia się nada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek111 Napisano 22 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 O. Dzięki Ci bardzo za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.