Skocz do zawartości

[licznik] licznik i oświetlenie do 100 zł

maxrolex

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

w liczniki bezprzewodowe za 30 zł się nie baw, bo to będzie więcej problemów niż to warte. W cenie do 100zł zdecydowanie przewodowy np. proponowaną już wyżej sigmę

lampki jako pozycyjne mogą być, aczkolwiek pozycyjne można kupić w dużo miejszej cenie

Napisano

szczerze to przy zakupie lampek pozycyjnych skupiałabym się raczej na cenie i wyglądzie. Całkiem fajne były ostatnio w lidlu i w biedronce - jeśli możesz to potrzekaj na kolejne rzuty.

Napisano

Macie jeszcze jakieś propozycję na lampki ? Bo ta latarka nie przypada mi do gustu.

W tej cenie kompletnie nic lepiej Ci drogi nie oświetli... Albo wybierasz światło, albo wygląd. Tak jak mówię, miałem ją w ręce, świeci trochę gorzej niz na tych obrobionych fotkach, ale z wyglądu lepiej wygląda w rzeczywistości.

A te oświetlenie co ty zaproponowałeś świeci gdzieś w 10% mocy tej latarki co ja podałem

wybieraj:)

Napisano

Ewentualnie chcąc redukować budżet to zamiast Sigmy 1009 można kupić Sigme 509. To samo, tylko kilka funkcji mniej.

Ja mam starszy model - Sigma 506 - i jedyne czego trochę brakuje to prędkości średniej, ale jak ktoś ukończył podstawówkę to poradzi sobie z jej policzeniem samemu z czasu jazdy i odległości dziennej :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...