Skocz do zawartości

[Rower]Rozmiar ramy Kross Level A2 2010

soviec

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Dostałem bardzo dobrą, jak i tanią, bardzo jak na ten rower cenę. Kross Level A2 o kolorach czerwonych, z główną, górną rurą, gdzie jest kawałek białego.

Chyba się domyślicie. Jest to rower o rozmiarze 21 cali, a ja posiadam własnie 173cm. Powiedzcie mi, czy on to będzie za duży? bo jednak jak na ta okazję, nie wiem gdzie mogę kupić taki :P

poda ktoś tabele rozmiarów, dla rocznika 2010 jak się nie mylę? Bo ja zielony.

Pozdrawiam,

Napisano

A macie dowód? jakiś wykres, tabelkę?

Kolegą mowi, ten co sprzedaję, że na niego jest dobra, ale wysoka. On takie lubi.. A ja się niestety boję..

Napisano

Na forum jest temat jak dobrać rozmiar ramy, poszukaj. Kolega gada głupoty, źle dobrał rozmiar i teraz chce Ciebie wpuścić w maliny.

Ja mam 178cm i ramę 18"

Napisano

No, ale wiecie.

Osprzęt na Sram x-7 i ogólnie wszystko z sram. Hamulce 160 i 180 sram? Manetki Sram x-7. 9 biegów, koła słyszałem, że tez b.dobre..

No i za 500zł? wiecie taka okazja.. No, ale ja zobaczę u kolegi, bo ma 19 cali. Jezeli bedzie za duzo, to niestety, taką okazję.. trzeba bedzie zmarnowac.

Napisano

Lub po prostu wymienić ramę na mniejszy rozmiar, tak też to zrobię. Bo za taką cene, to mam prawie nową ramę Level.. A tak to mam cały rower.

Może pojeżdzę trochę, ale pewnie będzie za duża.

ps. ma ktoś tabelke rozmiarów ramy, do tego krossa? Może będe gdzieś w miescie, to jak złapię krossa to przymierze.

• 2 tygodnie później...
Napisano

zmierze ten wymiar i napisze, wstaw krotki mostek to chociaz do kierownicy dostaniesz :)

Ja mam a2 z 09 z ramą 21 cali, przy wzroście 187cm i uważam, że mój wzrost to jest minimum na 21 cali.

potwierdzam mam tak samo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...