Puma [JFK] Napisano 11 Marca 2006 Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 http://www.allegro.pl/item90483208_obrecz_...0_26_tanio.html 42 zł, oczkowana i w miarę niska waga. Aktualnie mam obręcze Rigidy, ale tylną muszę wymienić. Firma zdobyła moje zaufanie. Brać ją czy lepiej dozbierać do czegoś innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin5611 Napisano 11 Marca 2006 Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Ja mam jeszcze komplecik kol w piwnicy na RIGIDA ZAC2000+sapim+DEORE LX i kolo dostawalo spore bicie po 200-300km... wiec stanowczo odradzam.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 11 Marca 2006 Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 a szprychy dociagnales po tym rpzebiegu?wiekszac kol dostaje bicia op takim dystansie bo sie ukaldaja i trzeba je na nowo wycentrowac i pozadnie naciagnac szprychy i wtedy jet juz w maire ok zazwyczaj... moj kumpel mial ZAC 2000 wlasnie a potem taurusy i nie narzekal dopoku na tych pierwszych tylko jezdzil jak zaczal latac nie bylo juz tak dobrze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin5611 Napisano 11 Marca 2006 Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Oczywiscie byly dociągane:) łącznie przejechalem na nich jakies 2000km... w tym co 200-300km mialem koszty zwiazane z centrowaniem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 12 Marca 2006 Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 a ile wazysz i jak na niej jezdziles? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin5611 Napisano 12 Marca 2006 Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 W sumie moglem wczesniej podac dane:) Na początku ich uzytkowania to wazylem jakies 50gk pod koniec 60kg... wtedy jeszcze nie bylo mowy o zadnych schodach itd... wiec normalne xc a w sumie to bardzo normalne i spokojnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 12 Marca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 Ja mogę śmiało polecić te obręcze. Sam kupiłem używane tylne kółko na tej obręczy i do dziś zrobiłem na nim ponad 9kkm i jestem zadowolony. Parę razy jakieś drobne centrowanie było ale nic poważnego. No i cena też zdecydowanie zachęca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.