KUBATRIX Napisano 4 Maja 2012 Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 mlodymisiu886 -- > Czy ktoś wie w którym sklepie w Krakowie można kupić cały strój CCC Polkowice Pomarańczowy? Koszulke i spodenki dostać to trzeba miec szczęście, a ty chcesz cały strój A co byś chciał aby wchodziło w skład tego całego stroju ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodymisiu886 Napisano 4 Maja 2012 Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Cały strój tzn. koszulka i spodeni, krótkie i długie. Tyle mi brakuje do szczęścia. Tylko też mam takie trochę dziwne pytanie czy w takim stroju mi pozwolą startować w jakiś wyścigach TDP dla Amatorów itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruce95 Napisano 4 Maja 2012 Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Troche mnie zle zrozumiales z tymi de... Nie pytam tutaj o to czy ktos bedzie na mnie patrzyl czy nie ze mam stroj ccc bo leje na to...Wazne ze mi sie podoba bardziej mnie martwi kwestia rozmiaru i kupowania ciuchu na odleglosc-ale dam rade....Nie wiem tylko po co rozmowa na ten temat czy ktos patrzy czy nie.... P.S. Jeszcze na rolkach dosc wyczynowo(amatorsko) i mam w nich 2m dlugosci czesto jezdzac w moim miescie ludzie sie patrza....I co mam przez to schowac rolki do szafy i nie jezdzic:)? Nie interesuje mnie to co ludzi sadza.... Jak ktos chce jezdzic nawet na golasa na rowerze jak to robi.....Jak komu jest wygodnie... Koledzy Ci dobrze radzą. Na początek kup ciuchy na rower np. w Lidlu i wtedy będziesz miał jakieś pojęcie o rozmiarówce, szelkach itd... Ja sam jeżdżę w ciuchach by Lidl & Biedronka i nie narzekam. Są estetyczne wygodne i praktyczne. To że kupisz jeden wysokiej jakości komplet CCC nie znaczy że drugi komplet nie będzie Ci potrzebny, bo nawet CCC trzeba kiedyś uprać i wtedy 2 komplet będzie jak znalazł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian600 Napisano 4 Maja 2012 Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 czy w takim stroju mi pozwolą startować w jakiś wyścigach TDP dla Amatorów W regulaminie nie ma nawet słowa o stroju więc bez problemu możesz startować w takich wyścigach w ubraniu CCC albo BGŻ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUBATRIX Napisano 4 Maja 2012 Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Cały strój tzn. koszulka i spodeni, krótkie i długie. Tyle mi brakuje do szczęścia. Tylko też mam takie trochę dziwne pytanie czy w takim stroju mi pozwolą startować w jakiś wyścigach TDP dla Amatorów itp? Powinni tobie jeszcze za sponsorować jakieś bonusy za robienie im reklamy A tak na poważnie też jestem ciekaw czy w jakimś konkretnym wyścigu w którym kolarz ubrany jest w barwy klubowe do których nie należy czy puszczą takiego zawodnika ?! Nie mówię tu o TDP bo tam raczej nie dopuszczą ale np w maratonach szosowych lub jakimś bike chalange. Ale myślę że chyba nikt sobie głowy nie zawraca takimi rzeczami przecież nie będą sprawdzać wszystkich zawodników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrekMJ Napisano 29 Maja 2012 Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Gdzie można dostać strój CCC Polkowice w kolorze białym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian600 Napisano 31 Maja 2012 Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Ten reprezentacji z godłem na klacie? Zresztą jaki by nie był to portale aukcyjne raczej Ci zostają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rauf Napisano 31 Maja 2012 Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Małe OT, dlaczego jesteście skorzy płacić za ciuchy rowerowe reklamujące jakieś firmy dla których nie pracujecie?? Do tego zdaje się, że te darmowe dla tych firm nośniki reklamowe nawet nie są dotowane przez nich a jeszcze kosztują więcej niż nie obrandowane?! Rozumiem, gdyby podczas wyścigu team w ramach promocji takie koszulki rozdawał chętnym, ale płacić za to żeby wozić się z z czyjąś reklamą?? I czy CCC to nie po prostu buty od Chińczyka? (właściwie to nawet lepiej, że nie jakiś łupiący nas bank...). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrekMJ Napisano 31 Maja 2012 Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Niestety, nie chodziło mi o te z godłem, tylko o te - http://portal.bikewo..._1337515824.jpg Ale z tego co szukałem to raczej nie ma szans żeby kupić je "normalnie", ale mogę się mylić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUBATRIX Napisano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 O tych w linku to zapomnij. Kolory na końcu rękawków oraz spodenek mówią wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian600 Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Ale teoretycznie wierną kopię da się zamówić, problem tylko w tym, że jeżdżenie w kolorach mistrza świata jest trochę dziwne i według mnie to wstyd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LoboM82 Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Czy to CCC czy BGŻ czy inny teamowy ciuch dla mnie to dziwne, cos w stylu znaczka GTI V8 na seryjnym aucie z silnikiem 1,2 pod maską. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iza121 Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 ja to jestem w stanie zrozumieć u ludzi, którzy dostali taki strój za free, ok w końcu darmowa koszulka/spodenki rowerowe to jest coś ale nosić reklamę za taką sumę. problem tylko w tym, że jeżdżenie w kolorach mistrza świata jest trochę dziwne i według mnie to wstyd. dokładnie, tej koszulki nie powinien nosić absolutnie nikt prócz mistrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qr3ak Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Dla mnie to jest obciach (ala wiejski tuning) jeździć w stroju jakioś znanego pro teamu a nie należeć do niego, już nie wspomnę o tęczowej koszulce (to jest profanacja). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Florek Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Ja tam jeżdżę w może nie najlepszych, ale w pełni mi wystarczających ciuchach w barwach Saxo Banku, które miałem okazję kupić po dobrej cenie i jakoś za "wiejski tuning" tego nie uważam. Dużo większym wieśniactwem wydaje mi się ocenianie kogokolwiek po stroju. Jak idę pograć w piłkę i zakładam koszulkę reprezentacji Polski czy klubową to też wieśniackie? Bzdura. Chce ktoś jeździć w barwach to niech jeździ. (Może tego mistrza świata jedynie sobie darować.) Żyj i daj żyć innym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LoboM82 Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 ...Jak idę pograć w piłkę i zakładam koszulkę reprezentacji Polski czy klubową to też wieśniackie? Bzdura... Może i masz rację z jazdą codzienną, w koszulce z jakims logotypem (choć czemu od razu CCC?), ale na zawody to przesada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy66 Napisano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 http://questsport.pl/shop/advanced_search_result.php?keywords=ccc&x=19&y=20 http://www.mikesport.pl/team-ccc-polsat-polkowice-ochraniacze-na-buty-lycra.html Nie wiem jak z dostępnością,ale w ofertach coś jest z logiem CCC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian600 Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Były już wcześniej te linki i nie są to oryginały, a jeździć w kopii team-owej koszulki to już jest jazda po bandzie. Już lepiej kupić spodenki i koszulkę Adidasa, a jak ktoś ma parcie na ubrania team-ów to IMO tylko oryginały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velo333 Napisano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 tak nawiasem to nie szkoda Ci kasy na klubowe ciuchy?? Czy lans warty jest tych pieniędzy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUBATRIX Napisano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Były już wcześniej te linki i nie są to oryginały, a jeździć w kopii team-owej koszulki to już jest jazda po bandzie. Już lepiej kupić spodenki i koszulkę Adidasa, a jak ktoś ma parcie na ubrania team-ów to IMO tylko oryginały. Przecież QUEST robi ciuchy dla kadry więc to nie żadna kopia. Kogo stać na oryginały ze strony bobshop.de Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szynas222 Napisano 27 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Przecież QUEST robi ciuchy dla kadry więc to nie żadna kopia. Kogo stać na oryginały ze strony bobshop.de Nie wiecie gdzie jeszcze mozna kupic te ciuchy pomarnczowe ccc polkowice?? Bo widze ze na stronie questa one sa bardzo drogie pozatym zmienili ten eksprez na czarny i troche to nieciekawie wyglada oto link: http://questsport.pl/shop/product_info.php?products_id=3767 Jeszcze jest gdzie indziej tak koszulka w tej lepszej wersji tylko jest wpisane nalini ale nie wierze bo jakas cena niska http://www.mikesport.pl/team-ccc-polsat-polkowice-koszulka-rowerowa.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.