szynas222 Napisano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Witam zakładam nowy temat poniewaz z racji stroju BGZ ktory jest czerwono bialy i nie praktyczny przy tym do mtb...Szukam czego innego wybor padl na 2 komplety co o tym myslicie? 1)CCC Polkowice(nie wiem jakiej firmy wybrac) TEAM CCC POLSAT POLKOWICE - koszulka rowerowa Firma Nalini ..:: Quest Sport ::.. -> Gotowe produkty -> Stroje grup zawodowych -> Koszulka grupy CCC MTBTeam Firma Quest Czy jest mozliwosc skompletowania calego stroju czyli( spodnie, spodenki, koszulka,bluza) bo nie widze nigdzie w sieci? 2)BGZ Koszulka Bank BGŻ Team | Stroje teamowe | Author Author Czy jest mozliwosc skompletowania calego stroju czyli( spodnie, spodenki, koszulka,bluza) bo nie widze nigdzie w sieci? Bo chyba nie da sie znalezc z Questa lub bez firmy? P.S. Generalnie nie wiem ktora firma robi oficjalnie te stroje bo czasem widze kilka ktore robie w tej szacie. Prosze o podanie jakich linkow gdzie moge kupic komplet takich strojow.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUBATRIX Napisano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Witam zakładam nowy temat poniewaz z racji stroju BGZ ktory jest czerwono bialy i nie praktyczny przy tym do mtb...Szukam czego innego wybor padl na 2 komplety co o tym myslicie? 1)CCC Polkowice(nie wiem jakiej firmy wybrac) TEAM CCC POLSAT POLKOWICE - koszulka rowerowa Firma Nalini ..:: Quest Sport ::.. -> Gotowe produkty -> Stroje grup zawodowych -> Koszulka grupy CCC MTBTeam Firma Quest Czy jest mozliwosc skompletowania calego stroju czyli( spodnie, spodenki, koszulka,bluza) bo nie widze nigdzie w sieci? 2)BGZ Koszulka Bank BGŻ Team | Stroje teamowe | Author Author Czy jest mozliwosc skompletowania calego stroju czyli( spodnie, spodenki, koszulka,bluza) bo nie widze nigdzie w sieci? Bo chyba nie da sie znalezc z Questa lub bez firmy? P.S. Generalnie nie wiem ktora firma robi oficjalnie te stroje bo czasem widze kilka ktore robie w tej szacie. Prosze o podanie jakich linkow gdzie moge kupic komplet takich strojow.. Jaka to firma Nalini jak na koszulce jest logo QUEST. Nową koszulkę Nalini za 90 zł to nie kupisz. Za 190zł to może znajdziesz. Pełniejszy komplet ciężko jest skompletować firmy QUEST. Ale możesz u nich zamówić bo szyją również stroje. Trzeba codziennie oglądać serwisy aukcyjne i jak coś się pojawi w dobrym rozmiarze od razu licytować. Patrz w ten link na aukcje zakończone odzieży CCC: http://allegro.pl/listing.php/search?buy=0&category=16414&change_view=1&closed=1&order=bd&search_type=1&shippingTime=0&string=ccc&view=gtext Nawet kaski można było kupić CCC Kamizelki, długie rękawiczki to tez rzadkość. Ta wersja zółta banku BGŻ też jest fajna. Kiedyś ktoś sprzedawał komplet tylko w rozmiarze S. W tym sklepie to ceny mają kosmiczne 190zł za koszulkę ;/ Już taniej wyjdzie zlecić firmie zrobienie koszulki wg własnego wzoru i to przy użyciu włoskich materiałów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szynas222 Napisano 19 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Jaka to firma Nalini jak na koszulce jest logo QUEST. Nową koszulkę Nalini za 90 zł to nie kupisz. Za 190zł to może znajdziesz. Pełniejszy komplet ciężko jest skompletować firmy QUEST. Ale możesz u nich zamówić bo szyją również stroje. Trzeba codziennie oglądać serwisy aukcyjne i jak coś się pojawi w dobrym rozmiarze od razu licytować. Patrz w ten link na aukcje zakończone odzieży CCC: Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Nawet kaski można było kupić CCC Kamizelki, długie rękawiczki to tez rzadkość. Ta wersja zółta banku BGŻ też jest fajna. Kiedyś ktoś sprzedawał komplet tylko w rozmiarze S. W tym sklepie to ceny mają kosmiczne 190zł za koszulkę ;/ Już taniej wyjdzie zlecić firmie zrobienie koszulki wg własnego wzoru i to przy użyciu włoskich materiałów. No to ja bym chcial n taki komplet najbardziej zblizony do oryginalu ccc pomarancz planuje tez kupic oslone na buty ccc. Chce zeby wszystko mialo taki sam kolor zeby sie pozniej nie okazalo ze jak kupie rozne elementy w roznych sklepach ze jest inny odcien....Nie wiem czy quest robi wogole takie komplety ?? P.S. Najgorsze jest ze to allegro nie mozna pzymierzyc a tak na odleglosc to lipa to sie chyba kupuje male zeby opinalo...I troche szkoda ze nie ma kompletow bo boje sie ze kupie z roznych aukcji i beda rozne odcienie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUBATRIX Napisano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Z odcieniem to może być różnie. Ważne że jest ten sam wzór i najlepiej z jednej firmy. Jak nałożysz na siebie taki komplet to nawet jak będzie trochę inny odcień to nikt nie pozna. Wszystko się wtapia w jedną całość. Ja mam kilka ciuchów questa więc mam się do czego odnieść. Jak masz jakąś koszulkę rowerową to na niej zmierz wymiary i porównaj z tymi w innej firmie. Niestety ale kompletów raczej nie znajdziesz bo rzadko ktoś wystawia w całości. Kupuj pojedynczo wszystko. W razie czego odsprzedasz Jeśli kupujesz z tej samej firmy ciuchy możesz być spokojny o odcienie. Z tego co obserwuję to tylko QUEST'a odzież można dostać pełny komplet. Jeszcze nie widziałem aby nowatex bawił się i robił tak bogatą ofertę odzieży w barwach teamowych rozdrabniając się na ciuchy typu rękawki, nogawki, kamizelki siatkowe oraz zimowe, kurtki zimowe, ochraniacze na buty, rękawiczki letnie i zimowe, czapki letnie i kominy itp. Oni robią tylko główne rzeczy bez detalów. Lubię popatrzeć na zawodników którzy ubrani są w pełne komplety, a nie wszystko z innej parafii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szynas222 Napisano 19 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Z odcieniem to może być różnie. Ważne że jest ten sam wzór i najlepiej z jednej firmy. Jak nałożysz na siebie taki komplet to nawet jak będzie trochę inny odcień to nikt nie pozna. Wszystko się wtapia w jedną całość. Ja mam kilka ciuchów questa więc mam się do czego odnieść. Jak masz jakąś koszulkę rowerową to na niej zmierz wymiary i porównaj z tymi w innej firmie. Niestety ale kompletów raczej nie znajdziesz bo rzadko ktoś wystawia w całości. Kupuj pojedynczo wszystko. W razie czego odsprzedasz Jeśli kupujesz z tej samej firmy ciuchy możesz być spokojny o odcienie. Z tego co obserwuję to tylko QUEST'a odzież można dostać pełny komplet. Jeszcze nie widziałem aby nowatex bawił się i robił tak bogatą ofertę odzieży w barwach teamowych rozdrabniając się na ciuchy typu rękawki, nogawki, kamizelki siatkowe oraz zimowe, kurtki zimowe, ochraniacze na buty, rękawiczki letnie i zimowe, czapki letnie i kominy itp. Oni robią tylko główne rzeczy bez detalów. Lubię popatrzeć na zawodników którzy ubrani są w pełne komplety, a nie wszystko z innej parafii. No mi tez sie podobaja te komplety:) chyba CCC bedzie najlepsze i w sumie nie jest bardzo drogie na stronie questa znalazlem: -spodenki -kuszulke -bluze tylko nie wiem czy kupowac bo widzialem tez na portalu aukcyjynym takie jakby dlugie rekawy zakladane na rece:) Nie wiem jak pozniej znajde spodnie....na razie nie mam zadnej odziezy rowerowej to bedzie moja pierwsza wiec musze troche w ciemno kupic...A jak myslisz co wybrac bo widze ze na stronie questa oni maja jaki podzial na opietne i jakies standardowe nie wim co jest lepsze....Czy spodenki z szelkami sa praktyczne??Nie wiem czy te szelki nie beda mi przeszkadzac..... Aha i te ochraniacze na buty wogole beda pasowaly na buty spd mtb ?? P.S. tylko nie wiem czy mozna znalezc te stroje tylko z reklama ccc a nie jeszcze jakis polsat i urzad miasta:) TEAM CCC POLSAT POLKOWICE - ochraniacze na buty, lycra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUBATRIX Napisano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Ochraniaczy na buty MTB nie zakładaj. Jeden wypad i będą do śmietnika. No chyba że mówisz o ochraniaczach zimowych ale wątpię patrząc na pogodę. Zrobione z samej lycry stosuje się tylko w rowerach szosowych dla lepszego opływu powietrza. Szkoda wydawać kasy na te ochraniacze z samej lycry na buty MTB. Na początek kup sobie najtańszy komplet choćby nawet w nowatexie składający się z koszulki i spodenek i przetestuj czy ten rodzaj odzieży tobie odpowiada. Nie wszyscy jeżdżący na MTB lubią obcisłe ciuchy. Zobacz aukcje np u tego sprzedawcy: http://allegro.pl/listing/user.php/run?change_view=1&order=p&us_id=2560568 Jak przetestujesz to napisz czy te ciuchy tobie odpowiadają. Nie ma sensu kupować ochraniaczy i innych dodatków skoro nie jesteś pewien i jak pisałeś "na razie nie mam żadnej odzieży rowerowej" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szynas222 Napisano 19 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Ochraniaczy na buty MTB nie zakładaj. Jeden wypad i będą do śmietnika. No chyba że mówisz o ochraniaczach zimowych ale wątpię patrząc na pogodę. Zrobione z samej lycry stosuje się tylko w rowerach szosowych dla lepszego opływu powietrza. Szkoda wydawać kasy na te ochraniacze z samej lycry na buty MTB. Na początek kup sobie najtańszy komplet choćby nawet w nowatexie składający się z koszulki i spodenek i przetestuj czy ten rodzaj odzieży tobie odpowiada. Nie wszyscy jeżdżący na MTB lubią obcisłe ciuchy. Zobacz aukcje np u tego sprzedawcy: Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Jak przetestujesz to napisz czy te ciuchy tobie odpowiadają. Nie ma sensu kupować ochraniaczy i innych dodatków skoro nie jesteś pewien i jak pisałeś "na razie nie mam żadnej odzieży rowerowej" Mysle ze przymierze gdzies w sklepie jakas odziez i bede wiedzial czy mi pasuje jednak nie wiem czy bedzie mi przeszkadzalo to ze obcisle... Przeciez nie opinaja jak guma chyba:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUBATRIX Napisano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Zależy jaką masz posturę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szynas222 Napisano 19 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Zależy jaką masz posturę raczej jestem szczuply plaski brzuch ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szynas222 Napisano 20 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 raczej jestem szczuply plaski brzuch ) taka rozmiarowka jest na oficjalnej stronie questa te wymiary sa kosmusu chyba nie wiem jak tu cos dobrac..... http://questsport.pl/shop/product_info.php?products_id=3767 nie wiem nie znacie jakies sklepu co sie zajmuje dytrybucja takich rzeczy bo cos drogo tu np jest taniej: http://www.mikesport.pl/team-ccc-polsat-polkowice-koszulka-rowerowa.html Fajnie byloby znalezc sklep gdzie moznaby bylo to przymierzyc wszystko bo do siedziby questa mam sporo km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUBATRIX Napisano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 SZYNAS222 licytuj cena jest bardzo atrakcyjna http://allegro.pl/komplet-kolarski-ccc-polsat-polkowice-i2299129570.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szynas222 Napisano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 SZYNAS222 licytuj cena jest bardzo atrakcyjna Komplet kolarski CCC POLSAT POLKOWICE (2299129570) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. No cena fajna ale niestety wszystko za male dla mnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUBATRIX Napisano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 raczej jestem szczuply plaski brzuch ) To rozmiar L i XL i za małe ?? Ja jeżdzę w M i mam 188 wzrostu. Ty nie jesteś szczupły tylko zapewne gruby Lepiej zamknąć temat bo jak dla ciebie XL jest za małe to lepiej jeździj w dresach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szynas222 Napisano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 To rozmiar L i XL i za małe ?? Ja jeżdzę w M i mam 188 wzrostu. Ty nie jesteś szczupły tylko zapewne gruby Lepiej zamknąć temat bo jak dla ciebie XL jest za małe to lepiej jeździj w dresach... Czemu uwazasz ze jestem gruby?? Bo nierozumiem....Tutaj jedne rzeczy sa L drugie XL wiec nie wiem czemu ale wiekszosc jest L ...Gosciu sam pisze ze na wzrost 182 raczej nie na szczuplej osoby....A to ze waze 95kg nie znaczy ze jestem grubas bo w pasie 95cm to jeszce nie grubas..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUBATRIX Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 To jak L za małe to TUTAJ masz link do rozmiaru XL. Idealny komplecik na teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szynas222 Napisano 1 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 To jak L za małe to TUTAJ masz link do rozmiaru XL. Idealny komplecik na teraz. Dzieki za pomoc ale biale juz dawne odrzucilem niepraktyczne...Szukam pomaranczowego CCC P.S. Swoja droga szkoda ze nie robia spodenek bez szelek...Bo mam wrazenie ze te szelki moga mnie po prostu uwierac jak bede jezdzil..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian600 Napisano 1 Maja 2012 Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Idź do biedronki, lidla, tesco, carrefoura i kup najtańsze ciuchy rowerowe, opięte. Jakieś spodenki z szelkami i przymierz. Albo do lumpa i tam będziesz miał pełne kosze za grosze. Pełno jest ludzi którzy chcą na początek jakiegoś pro ubioru i sprzętu a nie wiedzą naprawdę jak to ugryźć. Kupisz ciuchy CCC to nie dość, że wszyscy będą się na Ciebie gapić i pewnie niezbyt Ci z tym dobrze będzie to jeszcze jak mówisz będzie niewygodnie. Sam mam spodenki z szelkami i nie czuję ich nawet jak mam na sobie, może tylko chwilę po założeniu, potem się to ignoruje, jak majtki. Nosisz ale nie przeszkadzają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szynas222 Napisano 2 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Idź do biedronki, lidla, tesco, carrefoura i kup najtańsze ciuchy rowerowe, opięte. Jakieś spodenki z szelkami i przymierz. Albo do lumpa i tam będziesz miał pełne kosze za grosze. Pełno jest ludzi którzy chcą na początek jakiegoś pro ubioru i sprzętu a nie wiedzą naprawdę jak to ugryźć. Kupisz ciuchy CCC to nie dość, że wszyscy będą się na Ciebie gapić i pewnie niezbyt Ci z tym dobrze będzie to jeszcze jak mówisz będzie niewygodnie. Sam mam spodenki z szelkami i nie czuję ich nawet jak mam na sobie, może tylko chwilę po założeniu, potem się to ignoruje, jak majtki. Nosisz ale nie przeszkadzają. Generalnie podoba mi sie ten stroj CCC i pewnie go kupie....Nie wiem jaki masz problem ze kazdy bedzie sie gapic bo ja nie:) Jak sa de... to jak sie patrza ja na to nie zwaracam uwagi...Jeszcze na glowe nie upadlem zeby sie zajmowac takimi glupotami.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian600 Napisano 2 Maja 2012 Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Tyle Ci napisałem a Ty się tylko jednego czepiłeś. To dlaczego nie kupujesz? Tylko snujesz jakieś domysły i kręcisz nosem bo szelki Ci nie pasują? Kupuj i nie narzekaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUBATRIX Napisano 2 Maja 2012 Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 No i po komplecie. Za tą cenę taki bogaty komplet rzadko się w trafia. Poluj na pomarańczowe CCC. Niby mniej się brudzi ale mało do czego pasuje ten kolor Jak sa de... to jak sie patrza ja na to nie zwaracam uwagi... Nie no bez jaj. 80% ludzi się patrzy jak jedzie jakiś kolarz ubrany w rzucające się w oczy ubranie i nie nazywaj ich debilami. Może jak by jechał w jedno kolorowym stroju to mało który by spojrzał. Tak przynajmniej jest u mnie na pomorzu. Na południu może i rzadko kto się patrzy bo kolarzy tam od groma jak i maratonów większa liczba i każdy przyzwyczajony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian600 Napisano 2 Maja 2012 Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Nie no bez jaj. 80% ludzi się patrzy jak jedzie jakiś kolarz ubrany w rzucające się w oczy ubranie i nie nazywaj ich debilami. Spoko zobaczy to dopiero jak sobie kupi takie ubranie. A patrzeć będą i tak bo w końcu ktoś w stroju CCC albo BGŻ nie trafia się co dzień, nawet u mnie, 20 km od Polkowic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szynas222 Napisano 3 Maja 2012 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 No i po komplecie. Za tą cenę taki bogaty komplet rzadko się w trafia. Poluj na pomarańczowe CCC. Niby mniej się brudzi ale mało do czego pasuje ten kolor Nie no bez jaj. 80% ludzi się patrzy jak jedzie jakiś kolarz ubrany w rzucające się w oczy ubranie i nie nazywaj ich debilami. Może jak by jechał w jedno kolorowym stroju to mało który by spojrzał. Tak przynajmniej jest u mnie na pomorzu. Na południu może i rzadko kto się patrzy bo kolarzy tam od groma jak i maratonów większa liczba i każdy przyzwyczajony. Troche mnie zle zrozumiales z tymi de... Nie pytam tutaj o to czy ktos bedzie na mnie patrzyl czy nie ze mam stroj ccc bo leje na to...Wazne ze mi sie podoba bardziej mnie martwi kwestia rozmiaru i kupowania ciuchu na odleglosc-ale dam rade....Nie wiem tylko po co rozmowa na ten temat czy ktos patrzy czy nie.... P.S. Jeszcze na rolkach dosc wyczynowo(amatorsko) i mam w nich 2m dlugosci czesto jezdzac w moim miescie ludzie sie patrza....I co mam przez to schowac rolki do szafy i nie jezdzic:)? Nie interesuje mnie to co ludzi sadza.... Jak ktos chce jezdzic nawet na golasa na rowerze jak to robi.....Jak komu jest wygodnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian600 Napisano 3 Maja 2012 Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 mam w nich 2m dlugosci czesto jezdzac w moim miescie ludzie sie patrza Po pierwsze: co to ma do kolorowego stroju? Po drugie: to że będą się gapić to jest wątek poboczny w moim poście. Dlaczego nie pójdziesz tak jak mówię po jakieś tanie ubrania i nie spróbujesz co jest dla Ciebie dobre? A poza tym to sam rozdmuchałeś ten wątek więc nie wiem o co Ci chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodymisiu886 Napisano 4 Maja 2012 Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Czy ktoś wie w którym sklepie w Krakowie można kupić cały strój CCC Polkowice Pomarańczowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian600 Napisano 4 Maja 2012 Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Raczej od ręki tego nie kupisz w sklepie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.