artoor Napisano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 (edytowane) Zajawka nowej ramy: http://www.flickr.com/photos/78633376@N06/7703983288/sizes/c/in/photostream/ Całość pokażę, jak ożenię ją z nowym widelcem. Edytowane 3 Sierpnia 2012 przez artoor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 ...czyzby to byl nowy Bandzior pod zwezana sterowke i z mocowaniem przedniej przerzutki na hak? W jakim rozmiarze ja masz? Z czystej ciekawosci pytam, ja mam Paradox V.1 w L'ce, niebawem ja puszczam w ludzi i zwaze ja dla porownania...nie moge sie doczekac fot! POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvin Napisano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 (edytowane) Pół roku składania ale było warto Link do większego zdjęcia: http://imageshack.us/f/829/superiorh.jpg/ Edytowane 4 Sierpnia 2012 przez Salvin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arrres Napisano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Moj Scott po malym dostosowaniu Naped wymieniony na 3x10: RD Shimano XT, Kaseta Shimano XT, FD Shimano SLX, korba Shimano M590, Manetki Shimano SLX, Lancuch Connex 10 Do tego: rogi PRO, chwyty KCNC i sztyca carbon Bontrager 31.6x400mm waga realna 174g z allegro - bardzo polecam jestem mega zadowolony Rower po tych zmianach odczuwalnie zszedl z wagi, jeszcze tylko XCR'a wymienie na Rebe i bedzie dla mnie idealny Zdjecie po dzisiejszych tajfunach w Swietokrzyskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teodoryk Napisano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Cośtam pozmieniane żeby było ciut lżej na razie jest ciut powyżej12.6kg, Na kierownicy testuje się nowa budżetowa lampka na XM-L -zacna ogólnie nie do wiary jak urwanie niecałego 1.4kg potrafi zmienić rower, o powietrznym amorze nie wpominając, Liści to on nie wybiera, ale się dociera na razie jedyny minus, jak pracuje to sapie okrutnie -zupełnie jak mój pies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomalczak Napisano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Proponuję zdjąć tą opaskę zaciskową z prawej goleni, bo zniszczysz sobie powłokę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teodoryk Napisano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Proponuję zdjąć tą opaskę zaciskową z prawej goleni, bo zniszczysz sobie powłokę. Opaska bardzo lekko założona do testów ugięcia -niedługo ściągnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg00 Napisano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 (edytowane) A oto "Buła" Cube Reaction GTC Pro 29er w rozmiarze 21" (realnie 20,1") po modyfikacjach Z oryginalnego roweru, pozostała rama, stery i amortyzator Na chwile obecną waga 9749g Rower niedlugo czeka zmiana napedu na 2x10 Wczesniej jednak z poczatkiem wrzesnia pierwszy maraton link do zdjec http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/68b17b5053f48eb1.html Edytowane 11 Sierpnia 2012 przez Greg00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 czyli jednak cuby sa za krotkie? -> dlugawy ten mostek ale mysle, ze jak pojezdzisz na tym, pozniej kupisz cos odmiennego, to poczujesz roznice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 ...czyzby to byl nowy Bandzior pod zwezana sterowke i z mocowaniem przedniej przerzutki na hak? W jakim rozmiarze ja masz? Z czystej ciekawosci pytam, ja mam Paradox V.1 w L'ce, niebawem ja puszczam w ludzi i zwaze ja dla porownania...nie moge sie doczekac fot! POZDRo-:ver Zgadza się. To nowy Banshee ze zwężaną sterówką i przerzutką mocowaną na DM. Na razie wsadziłem amor ze 'starego' roweru na 1-1/8 i stery Cane Creek z redukcją, ale jak tylko sprzedam ramę, kupię... się zobaczy Rozmiar to M, który odpowiada 17.5. Pozdrawiam kolegę Bandytę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yhek Napisano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Tak więc i ja zakupiłem 29era. Mam nadzieje, że to dobra decyzja. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miliron Napisano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Nic specjalnego ... ale jeździ Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olgierd Napisano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 On-One Inbred w jego naturalnym otoczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 15 Sierpnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Brawo! Nie ma to jak kawałek stali! A kolory jak widzę nie do okiełznania:) albo pomarańcz szaleje albo niebieski się chowa Oj kamaleon - nie rower DobrejJazdy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Olgierd - prawdziwe cudo. Sam planuje rower w takiej kolorystyce i będe się wzorował na Twoim wykonaniu - przykro mi będę małpował . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa23 Napisano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Już wiem, że kolor ramy jest bardzo przyjemny. A foty cud-malina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvin Napisano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 (edytowane) Nosz normalnie śpiewa i tańczy zespół z komańczy, ale przyznaję jest urok w tej przaśności Edytowane 15 Sierpnia 2012 przez Salvin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olgierd Napisano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Serdecznie dziękuję za słowa i wyrazy :-) Oczywiście można kopiować -- bo, nie umniejszając nikomu, jest co :-) (aczkolwiek nie mam na myśli mojej wyobraźni kolorystycznej, lecz komfort jaki daje rama CroMo w połączeniu z kółkami 29er). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suhar Napisano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Też się pochwalę. Świeżo złożony, pierwszy 29er. Accent Peak, Reba RLT, pełna grupa SRAM XX (no dobra, poza amorkiem ) i koła na piastach DT 240s, obręczach FRM 333 i szprychach aero, lutowanych na ostatnich krzyżach. I parę innych drobiazgów 9,45kg, koła 1430g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemkoVonLezajsk Napisano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Nareszcie.... Peak'ów coraz więcej ... rodzinka się powiększa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 16 Sierpnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Klaniam, Ladna Loszencja Olgierd. I na dodatek wpisuje sie bardzo ladnie w moj osobisty trend ku wielokolorowosci Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olgierd Napisano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Ladna Loszencja Olgierd. I na dodatek wpisuje sie bardzo ladnie w moj osobisty trend ku wielokolorowosci Och, naprawdę gorąco dziękuję. Albowiem taka pochwała z Pańskich ust warta jest milion pochwał z innych ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 to ja trochę odejdę od tej wazeliniarskiej atmosfery i spytam czy rzeczywiście odczuwalny jest wzrost sztywności po polutowaniu szprych na krzyżach? bo jedyna zaleta jaką znalazłem to fakt, że po trzaśnięciu szprychy zostaje ona na miejscu i nie obija się naokoło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miliron Napisano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Accent Peak, 9,45kg Ehhh gdybym nie ważył prawie 100 kg to też bym sobie taki lekki rower złożył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosq Napisano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Czesc Jestem swieżak na tym forum, ale juz znalazlem swój mały kącik 29<3 Chciłbym sie pochwalic swoim 29er jakim jest Kross B6 na (jak na dzien dzisiejszy) osprzecie katalogowym. W planach, przede wszystkim zmiana amorka, obecny nie na moja wage - 102kg Pedały M520 - zakupione, lecz brak obuwia wiec jeszcze nie zalozone. Rower kosztował mnie 3100zl - katalogowa cena 3500zl. Pierwszy zamiar... szosa, ale gdy go uwidziałem, pomyslałem Sobie że go musze mieć . Dlaczego zmienilem decyzje ? Wziąłem pod uwagę to gdzie mieszkam, a mianowicie, wieś . Pierwsza fotka... tak, zdjecie robione w lesie... szok ? Druga fotka... juz po wszystkim to co lubie duuuuuzo błota Moze troszke przynudzam, ale jeszcze co do samego roweru. Przyznam sie, przed ostatnie dwa tygodnie, strasznie go zyłowalem po groniach. I przyznam bez bicia, ze poza zdartymi oponami (bieznik) nic sie stuka, puka Przepraszam za jakos zdj, ale robione telefonem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi