Nash13 Napisano 18 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 A to moj nowy nabytek, dopiero 200km zrobione ale jestem bardzo zadowolony. Szybki rower, bardzo dobra przyczepnosc, genialne zawieszenie, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pulse Napisano 18 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 wrzuc prawdziwa fotke, a nie katalogowa ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nash13 Napisano 18 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 padaly tylko XT doszly wlasciwie, zejde do piwnicy dzis i cykne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 18 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Takie się nie liczy, musi być z pleneru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 18 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Nash, rowerek malina (ach ten zjawiskowy brak koloru plus czerwień), ale ostrożnie -nawet nie próbuj tu jakiś paskudnych fot z piwnicy w klapkach robić tego cuda bo Cię zeżremy żywcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 18 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 A to moj nowy nabytek, dopiero 200km zrobione ale jestem bardzo zadowolony. Szybki rower, bardzo dobra przyczepnosc, genialne zawieszenie, pozdrawiam Nie rób sobie jaj, sfotografuj swój rower i go pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nash13 Napisano 18 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 no wlasnie, klapek kubota nie mam ale z pwinicy zdjecie to moze slabo wyjsc, w plenerze to najwczesniej w sobote lub niedziele niestey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 18 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 poczekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 18 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 (edytowane) To po co było śmiecić ... będą foty to wstawiaj . Edytowane 18 Lutego 2014 przez Rulez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nash13 Napisano 18 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Plenerowe to nie jest niestety, kulawe z piwnicy znalazlem w tel, w weeknd zrobie plener jak sie uda, pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 18 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Lepsze takie, niż jakiś link ..., a teraz poproś moderatora, żeby usunął wszystkie posty od twojego pierwszego do poprzedzającego ten ostatni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nash13 Napisano 18 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 dokladnie, prosze moda o usuniecie smieci z ostatniej strony, poza ostatnim zdjeciem marnym ale jednak, dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darty24 Napisano 18 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 @darty a czy to aby na pewno 29 calowiec? Na pewno są tam koła o rzeczonym rozmiarze. Najnerowej goemetrii to-to ni ma. Prócz tego sam wpadłem na pomysł przesunięcia tego i owego by jeździć z dużymi kołami, z czego jestem dumny a przy tym zadowolony z efektu. Dla Ciebie @anarchy może to być rower z kołami 29 w ramie, którą zaprojektowano pod małą kiszkę. Na pewno teraz już wszystko jasne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 18 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 (edytowane) @darty, ej, la lubię takie eksperymenta i historyje. Sam kiedyś zbudowałem podobne cudo jako najtańszy bułkowóz (rama i wideł ze złomu) -i tak ukradli Pytałem bo rower nie wygląda w proporcjach na 29". Rozumiem, że przelutowałeś trzpienie pod canti? No i jak się jeździ na tak wysokim suporcie? W takie błoto to chyba jak znalazł, nawet jak się zatopi to butów nie popaprasz Edytowane 18 Lutego 2014 przez anarchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 18 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Na pewno są tam koła o rzeczonym rozmiarze. Najnerowej goemetrii to-to ni ma. Prócz tego sam wpadłem na pomysł przesunięcia tego i owego by jeździć z dużymi kołami, z czego jestem dumny a przy tym zadowolony z efektu. Dla Ciebie @anarchy może to być rower z kołami 29 w ramie, którą zaprojektowano pod małą kiszkę. Na pewno teraz już wszystko jasne? Jasne, ale to raczej powinno być w dziale : http://www.forumrowerowe.org/topic/130279-rowery-nietypowe-tlusciochy-roznokolowce-29-monstercross-jedynaki-bezprzerzutkowce-itp/page-87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 18 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Rulez, o wypraszam sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 18 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 To może nigdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darty24 Napisano 18 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 @darty, ej, la lubię takie eksperymenta i historyje. Sam kiedyś zbudowałem podobne cudo jako najtańszy bułkowóz (rama i wideł ze złomu) -i tak ukradli Pytałem bo rower nie wygląda w proporcjach na 29". Rozumiem, że przelutowałeś trzpienie pod canti? No i jak się jeździ na tak wysokim suporcie? W takie błoto to chyba jak znalazł, nawet jak się zatopi to butów nie popaprasz Sporo czasu minęło zanim się zdecydowałem na przestawienie tylnych piwotów i dwóch poprzeczek. Pracy było mało a w lutowanie się nigdy nie bawiłem, stąd tylko spawy a potem czyszczenie ramy i malowanie proszkowo. Widelec zmieniałem ostatnio, zupełna taniość i połknie też oponę 2.2. Suport jest wyżej i to dobrze. W okolicy, którą zamieszkuję sztywna konfiguracja się sprawdza. Czasem jakieś maratony no i wtedy ramiona pracują. Ale jak myślę gdzie, po czym i jak szybko na nim jeździłem/zjeżdżałem to aż teraz ciary po mnie łażą... Jasne, ale to raczej powinno być w dziale : http://www.forumrowerowe.org/topic/130279-rowery-nietypowe-tlusciochy-roznokolowce-29-monstercross-jedynaki-bezprzerzutkowce-itp/page-87 Wybaczę Twoją zasadniczość i dlatego następny mój rower i kolejny będziesz oglądać zapewne już we właściwym dziale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emi00 Napisano 18 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 (edytowane) Tak więc pochwalę się swoim Trekiem Superfly 6 W planach tylko zmiana siodełka na San Marco Concor i mostek z większym kątem myślę tu o +/- 10 stopni . https://picasaweb.google.com/100661628674279045365/TrekSuperfly6 Edytowane 18 Lutego 2014 przez Emi00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 18 Lutego 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Moja dojazdówka od parceli do parceli. Brawo za inwencję darty24 Tak więc pochwalę się swoim Trekiem Superfly 6 Zanim się pochwalisz, to popraw linki, bo nie działają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emi00 Napisano 18 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Już poprawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 18 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 18 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 U mnie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 18 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Link działa jak najbardziej fajna żółć W planach tylko zmiana siodełka na San Marco Concor i mostek z większym kontem myślę tu o +/- 10 stopni . Co do siodełka to idealne byłoby jakieś z żółtym akcentem wg mnie dla dopełnienia całości, a co do mostka to uważaj, żeby to konto w nim nie wyssało Ci pieniędzy z bankowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emi00 Napisano 18 Lutego 2014 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 (edytowane) Ups poprawione braki koncentracji dziś jakieś, siodło mam biało czarne całkiem dobrze wygląda Edytowane 18 Lutego 2014 przez Emi00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi