Mod Team adamos Napisano 12 Czerwca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 neon zielony limona (rzadne tam k.. 'yellow blaze') Brzydki jak noc! Grzesiek, złóż jakiegoś fajnego ROS'a we fiolecie, to pogadamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kovaldesign Napisano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Pikny najner....osobiście to nie mieszalbym węgla ze stalą, ale to co kto lubi Podziekowal. A czemuz to? - jedno i drugie ladnie pracuje, wiec lepiej do siebie niz ALU pasuje @Adamos ROS piekna sprawa, ale z BigWig-iem poki co bardzo mi dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 koval- jak dla mnie piękny ;-) i ta waga. Dzieło sztuki użytkowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuman Napisano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Podziekowal. A czemuz to? - jedno i drugie ladnie pracuje, wiec lepiej do siebie niz ALU pasuje @Adamos ROS piekna sprawa, ale z BigWig-iem poki co bardzo mi dobrze. A to takie moje zboczenie, razi mnie połączenie takich pięknych rurek reynoldsa z tłustym carbonem. Mały szczegół, rower klasa! Szerokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kovaldesign Napisano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 @ kuman, hehe! teraz cie rozumiem. Myslalem, ze piszesz o kierownicy, sztycy itp, a nie o widelcu To fakt, carbo-widly nie naleza do filigranowych. Stallove owszem, bardzo ladne i tez ponoc fajnie pracuja, ale jakos nie mialem okazji posiadac. Dzieki raz jeszcze za slowa uznania. PozdRower! ...a zeby nie wialo off-topem, to zapodaje stare foty mojej ex-El-Mariachi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cr4zylucky Napisano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 (edytowane) Koval przestań, bo normalnie... Świetnie ta salsa się prezentuje.. Ta czerwień Pozdro Edytowane 13 Czerwca 2015 przez cr4zylucky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertocarlos Napisano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 zapodaje stare foty mojej ex-El-Mariachi wypas..masz jeszcze jakies foty tego piekna ,w taki upal dobrze popatrzec na zgrabne dwudziestki dziewiatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicram44444 Napisano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 Koval, coś pięknego. zamiecione na maxa. Gdzie mam szukać takiego widelca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kovaldesign Napisano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 wypas..masz jeszcze jakies foty tego piekna ,w taki upal dobrze popatrzec na zgrabne dwudziestki dziewiatki Jest troche wiecej Salsy do polukania pod tym linkiem (juz kiedys szerowalem, jakies 100 stron wstecz ) https://plus.google.com/photos/107396504948877159056/albums/5976679970350689089?banner=pwa Milego i pozdRower wszystkim! kvl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anubis93 Napisano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 ładny rower. Ile dałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 13 Czerwca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 ...pisiont groszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pluszaq Napisano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 (edytowane) Był GT .. jest GHOST Tacana 5 Edytowane 14 Czerwca 2015 przez Pluszaq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 Koval ić stont Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anubis93 Napisano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 (edytowane) A co to za amortyzator? Czy ten rower do hybryda czy jak ? Chodzi o rower Kovala ten zielony. Edytowane 14 Czerwca 2015 przez Anubis93 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carrion Napisano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 Jak ja uwielbiam te niedzielne poranki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 no pięknie ale jak robiłeś to zdjęcie to chyba jeszcze do końca wybudzony nie byłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carrion Napisano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 Wybudzony byłem, ale ręce mi się po podjeździe trzęsły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uslugifoto Napisano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Było tak: http://www.forumrowerowe.org/topic/110050-galeria-pokaz-twojego-29era/?p=1693727 Teraz kolejna faza. Zamiast: F1RST - FOX 32 Float 29" CTD 100mm Tektro Draco - Avid Elixir 7 Carbon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej83 Napisano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 to jest chyba minus takiego oczonego malowania, które mi się osobiscie podoba że zmiana widła nie koniecznie kolorystycznie bedzie pasować. tu niestety nie pasuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIYaudioPawelS Napisano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 ale wstyd! zachcialo mi sie lepszych osiagow na asfalcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grande1970 Napisano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 giant revel 0 i drakar 20 md Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 screen capture windows Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cr4zylucky Napisano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 moze sie nie posobac... ale jezdzac po ulicy takie "badziewia" decyduja o twoim bezpieczenstwie i zyciu! widelec jest tylko brudny. trzeba umyc i nasmarowac Te odblaski to raczej nie wiele dają.. A szpecą rower, no i ta linka na sztycy.. Taki miejski Peak A wideł, tak jak kolega wyżej napisał domaga się serwisu. giant revel 0 i drakar 20 md Ciemność widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 17 Czerwca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 (edytowane) Wszystkie zasady zostały zawarte przez założyciela w pierwszym poście tematu i niejednokrotnie tutaj przypominane, a Wy tu ciągle te wojny polsko-polskie. Gdybym był adminem, to już byście mieli przedwczesne wakacje. Jak się komuś nie chce zaglądać, bo zamiast tego woli toczyć nieistotne spory, to poniżej przypominam zasady z pierwszego postu, a administracji proponuję rozdawać stosowne nagrody za podobne dyskusje.Jeden wielki śmietnik robicie i tyle. Witam,niniejszym zakładam nowy temat, który będzie galerią zdjęć rowerów forumowiczów. Zaznaczam od razu, że chodzi tylko i wyłącznie o zdjęcia właścicieli, a nie ściągane z internetu. Może być też krótki opis najważniejszych elementów, ale moją intencją nie jest prowadzenie wylewnej dyskusji na temat co się komu podoba, a co nie. Galeria ma być inspiracją, ma pokazywać co można kupić / złożyć i jak wygląda dany rower w danym rozmiarze i z danymi komponentami. Szczegółowe pytania do właściciela roweru proponuję zadawać na adres prywatny. _____________________________@KartofeL Cenzura zdjęć, cenzura wypowiedzi... Może wprowadzony tabelkę wyboru co kto może pisać na tym forum coś jak w Korei Północnej można mieć tylko fryzury zatwierdzone przez Kima? Mam prawo do własnego zdania czy mnie o nie zapytasz czy nie. Jak ostatnio sprawdzałem było to forum publiczne a nie Twój prywatny czat z Twoimi zasadami. Swoje zdanie wyrażaj w "Garażach", albo pisz komuś na PW. Tam masz gwiazdki do oceny i możesz napisać komentarz. Nie podoba Ci się? Załóż własny temat z własnymi zasadami. Edytowane 17 Czerwca 2015 przez adamos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grande1970 Napisano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Ciemność widzę teraz jasność w oczekiwaniu na nowe tarcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi