artoor Napisano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Mondrak ładny itp., itd. Wrażenie psuje stercząca tylna lampka. Lepiej pasują przylegające do sztycy, np.http://www.cyklotur.com/akcesoria/oswietlenie-rowerowe/lampki-tylne/p,lampa-tylna-zecto-drive-czarna-lezyne,257074.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evildick Napisano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Nooo, wybecelować 150 zł za lampkę, żeby tylko przylegała do sztycy, to ja dziękuję. Wolę odstającego ale sprawdzonego Walle'go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 (edytowane) Kwestia upodobań, jak kogoś stać, czemu nie. Ale Knog robi imo fajniejsze http://primal.pl/pl/p/KNOG-BLINDER-1-SKULL-USB-black-lampka-rowerowa-TYL/419 E: Mondraker approved, fajna rama, a jeszcze fajniejsza przez to, że w jedynym słusznym kolorze. Edytowane 18 Stycznia 2014 przez Sol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tiomek Napisano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 A te mikrolampki w ogóle świecą? Miałem kiedyś w rękach chyba sigme jakąś taką malutką i prawie to nie świeciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crupez Napisano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Ten knog z linku wyżej daje po gałach niemiłosiernie i to pod dużym kątem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Daje równo, ma parę fajnych trybów, ino cza pamiętać o podładowywaniu co jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Mam inny model na przodzie i jak na takie maleństwo jest bardzo mocny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Wolę odstającego ale sprawdzonego Walle'go No to żółwik,tez mam walle,raczej niezastąpiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal777 Napisano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Fajnie że Mondraker się podoba, z początkiem sezonu wyścigowego zamontowane zostaną nowe koła (już kupione), na pewno wrzucę fotkę Lampkę miałem zdjąć do zdjęcia, niestety akurat mi gdzieś śrubokręt wcięło Może to wina zdjęcia,ale nasuwa się niedyskretne pytanie jak się na to/ z tego wsiada/zsiada ? Ale z czym to pytanie jest konkretnie związane, domniemam że ze stosunkowo wysokim przekrokiem. Przy moim wroście (183) donoszę, że nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 (edytowane) To ja pokazuje swojego nowego fulla Jest moc. Kliknijcie w miniaturke a zdj się powiększy Edytowane 18 Stycznia 2014 przez jasinski21444 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 To ile wyszło za taniego fulla ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Jak już poszalałeś z R1, ZTR i innymi drogimi szpejami, czemu nie zdecydowałeś się na sztycę myk-myk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 (edytowane) 7461zł + ewentualnie 40zł za mleczko. Wliczając sprzedaż starej ramy i innych takich 6761zł . Piksel może kiedy indziej bo na razie budżet się wyczerpał a nie uważam że jest mi to potrzebne na już Edytowane 18 Stycznia 2014 przez jasinski21444 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Każdy tak uważa, dopóki tego nie spróbuje, bo to fantastyczny wynalazek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 W moich okolicach nie ma takich nachyleń żeby konieczne było obniżanie siodła a radzę sobie dawaniem tyłka za siodło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 Mi wystarczy, miałem Cranka Joplina i jakoś nie tęsknię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkolo Napisano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Po małych ulepszeniach gotowy do sezonu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimone Napisano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Malowanie zdecydowanie w moich kolorach. Piękny sprzęt. Jak tak patrze na te Wasze rowery to mógłbym je wszystkie przygarnąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ictus Napisano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Mi wystarczy, miałem Cranka Joplina i jakoś nie tęsknię za syfem z reguly sie nie teskni... co nie znaczy ze wszystkie droppery sa takie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evildick Napisano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Po małych ulepszeniach gotowy do sezonu:) Jaką Ty masz nogę, że siodło tak wywindowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redbull1 Napisano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 a gdzie spd ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 (edytowane) poważnie nie widzisz ich? musisz iść do lekarza od oczu Edytowane 19 Stycznia 2014 przez erzurum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkolo Napisano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Noge mam standardową perspektywa przeklamuje i nisko osadzona kierownica. Rama 20" / wzrost 185 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Po małych ulepszeniach gotowy do sezonu:) Lapierdy są śliczne i świetnie jeżdżą Świetna maszyna gdyby nie te niebieskie wstawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elkolo Napisano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Zgucior sprzedaleś swojego Mondrakera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi