BajkowiecxD Napisano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 rambolbambol ten klakson wygral xd haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lago Napisano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 klakson wymiata, zakładam taki sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HerrMann Napisano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Oj koledzy... Podniecacie się 29er'ami i klaksonem... Zerknijcie poniżej: tak na oko 49er z dużo ciekawszym zestawem odpowiedzialnym za emisję dźwięku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterro Napisano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Koła o średnicy z powyższego zdjęcia będą nowym standardem w przyszłym roku... Belive me Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hogg Napisano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Nooo... i to się nazywa POWIERZCHNIA natarcia na przeszkodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cianek1991 Napisano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 (edytowane) Mój Kross B3 jeszcze przed zabawą w błocie. Z 14,4 kg zszedłem na 12,8 kg. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/90804e1152829281.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/5bc4a2b2104feea7.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/d4094f9d9267ec46.html Edytowane 12 Stycznia 2014 przez cianek1991 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hogg Napisano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 To się pochwal co i jak zmieniałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evildick Napisano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Strzeliłeś 3 foty w pięknych okolicznościach przyrody ale maszynka pokazana praktycznie tylko z jednej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 12 Stycznia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 nanoraptory - nie często spotykane zadowolony?choć to nie najlepsza pora roku na te gumiaki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cianek1991 Napisano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Koła ZTR Crest , amortyzator spinner aeris 300-100, sztyca karbonowa Passion i mostek karbonowy z rometa, oponki zmienione na WTB Nano (lecz tym razem zwijane), kierownica FSA K-force karbon. nanoraptory - nie często spotykane zadowolony? Bardzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hogg Napisano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Nie wiedziałem, że Romet szył coś w karbonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cianek1991 Napisano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Z roweru Romet huragan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teodoryk Napisano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Mój Kross B3 jeszcze przed zabawą w błocie. Rama zdecydowanie za krótka. I stąd siodełko uciekło do tyłu ile mogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cianek1991 Napisano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Faktycznie jest za krótka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radekpe Napisano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 (edytowane) Niedawno sprawiłem sobie taką maszynę... Edytowane 15 Stycznia 2014 przez Radekpe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Fajne malowanie! Który dokładnie to model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evildick Napisano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Nie uwiera Cię to zadarte siodło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radekpe Napisano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 To Scott Sace Elite z 2012 roku, rozmiar M(17,5 cala). Siodło nie jest najwygodniejsze ale też nie uwiera za bardzo, w przyszłości pomyślę o zmianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crupez Napisano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 @up Koledze chodziło raczej o położenie siodła tj. za mało pochylone ku przodowi roweru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radekpe Napisano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Co do tego nie mam na razie żadnych zastzreżeń, rower mam dopiero od świąt, niewiele ponad 200 km na nim przejechałem do tej pory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal777 Napisano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Dopiero co odebrany z serwisu, wrzucam póki czysty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianPGN Napisano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 To Scott Sace Elite z 2012 roku, rozmiar M(17,5 cala). Zarąbisty rower i ładne malowanie. Też mam Scotta i dziwi mnie, że masz ramę M 17,5" a ja mam niby większą L, a po zmierzeniu wychodzi mi 16,5". Skąd taka różnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimone Napisano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Dopiero co odebrany z serwisu, wrzucam póki czysty Przepiękny, mroczny i ta rama na kształt atakującego byka... postawiłbym w pokoju i patrzył do wiosny hehe Biały Nabiała też był fajny Zazdroszczę i gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radekpe Napisano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Według geometrii zamieszczonej na stronie Scotta długość od środka suportu do środka górnej rury wynosi 14.9", a długość od środka suportu do końca rury podsiodłowej wynosi 17.3", tak więc wynika że rozmiar M ma 15". Niektóre marki jako rozmiar podają długość od środka suportu do końca górnej rury, zapewne i dystrybutorzy, stąd taka informacja też u mnie. Jednak ja nie przykładam ogromnej wagi do tabelek i wymiarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek21001 Napisano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Dopiero co odebrany z serwisu, wrzucam póki czysty Może to wina zdjęcia,ale nasuwa się niedyskretne pytanie jak się na to/ z tego wsiada/zsiada ? Malowanie i design - bardzo ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi