jasinski21444 Napisano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Końce już poucinane - spinałem to na szybko przed wyjazdem i zapomniałem o tym Co do torebek - w podsiodłówce mam narzędzia i kilka pakietów do latarek zrobionych z 40szt ogniw 18650 . Torebka na telefon przydatna + torebka na ramie gdzie trzymam aktualnie używany pakiet . Poprostu nie lubie plecaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pulse Napisano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 niezbyt wiele widac spod torebek . Siodlo pewnie wygodne, ale szpetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelich Napisano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 SJ Expert w rozmiare M. Jutro brat przywiezie pedałki i przed wigilią pierwsza traska. Był Ghost teraz Specialized. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lago Napisano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 (edytowane) Podoba mi sie, bandycki I tak sobie myśle że mieć nowy rower bez pedałów to musi boleć Daj znać jak się jeździ i ile waży Edytowane 23 Grudnia 2013 przez lago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelich Napisano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Pedałki przy rowerze były. Takie z noskami amerykanckie, aż szkoda było wkręcać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 23 Grudnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 rps20131223_161020.jpg O!....Żółty kręgiel! PS. Ładny ten Spec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pulse Napisano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Wymiata ten spec, dodatkowo praktyczne koszyki na bidon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojciecho Napisano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 (edytowane) wryyyy rowerek powala tak jak cenka ... ,kolorek piękny..swat bardzo fajne rozwiazanie:) Edytowane 23 Grudnia 2013 przez wojciecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tor23 Napisano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Ten koszyk świetna sprawa, widział go ktoś w sklepie, bo znaleźć nigdzie nie można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grego Napisano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 (edytowane) Czas popalić trochę świątecznych kalorii.:-) E: niestety zbyt duży plik ze zdjęciem i nie chce się wysłać. Edytowane 26 Grudnia 2013 przez grego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 Polecam program do obróbki zdjęć XnView. Bardzo łatwo zmieniasz rozmiar zdjęcia. Po otwarciu wybranego foto klikasz shift+s i wyskakuje okienko ze wszystkimi możliwymi rozdzielczościami. Wybierasz interesujące cię i zapisujesz. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Przedświąteczna ingerencja w wygląd - kierownica Race Face Next 720mm, płaska za Turbine alu 680mm ze wzniosem http://www.flickr.com/photos/78633376@N06/11580709896/sizes/h/in/photostream/ http://www.flickr.com/photos/78633376@N06/11579832125/sizes/h/in/photostream/ i letnia - tarcze hamulcowe Ashima Aineon 180mm: http://www.flickr.com/photos/78633376@N06/10168035645/sizes/h/in/photostream/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Te tarcze to porażka - miałem starszy model ashimy i prędko zmieniłem na XT . Niedługo zdjęcia Cube'a z nowymi kołami i waga mocno w dół . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 (edytowane) Nie ma starszego modelu tarcz Aineon, więc płaczesz nie nad tą cebulą. Twoja opinia jest w stylu taksówkarskiego "Nie ma jazdy bez gwiazdy" (o Mercedesach) czy "Kto ma Opla, ten ma hopla". Edytowane 29 Grudnia 2013 przez artoor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Chodziło mi o model AiRotor , bardzo łatwo się gieły i szarpały troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Czyli - przerabiając logicznie Twe słowa - "Tarcze XTR to porażka, bo SLXy łatwo się gięły i szarpały trochę". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 30 Grudnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 amen Pany(bo po co ta tania przepyskówka?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgucior Napisano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 DSC08176.JPG UUU! Gruby osprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietia79 Napisano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 DSC08176.JPG UUU! Gruby osprzęt. Genialne malowanie! Wygląda super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelich Napisano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 (edytowane) Dzięki. Malowanie też mi się podoba i ten widelec... Po kilku dniach jazdy muszę przyznać że jest genialny. Na początku byłem mega zniesmaczony, brakowało manetki blokady ale z upływem kilometrów było coraz lepiej. Trochę regulacji rebound , brain fade i jest super. Do napędu 2x10 też musiałem się przyzwyczajić. Muszę jeszcze przyznać że na zjazdach jestem straszny leszcz ale jakoś dziwnie rowerek daje mi ogromną stabilność i pewność. Wszystkiego najlepszego w nowym roku! Edytowane 1 Stycznia 2014 przez pelich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olek123 Napisano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Przepraszam za jakość ale zaparował mi "obiektyw". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 Dla ludzi jeżdżących na takich przekoszeniach są specjalne kotły w piekle A rower zacny, mógłbym mieć, a przynajmniej koła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 (edytowane) O co wam chodzi z tymi przekosami?? Co was boli? Wg was górna rura musowo ma być prostopadłą do podłoża i nie inaczej bo tak to w....a waszych bogów? wszystko jest OK i kropka mam czarno białego i śmiga się jak złoto i mam gdzieś opinie że to krótkie a tamto zbyt długie nie widzi się to nie komentować i zachować dla siebie,sami super znawcy nieomylni Rowerek cudeńko wyszedł moje gratki Edytowane 3 Stycznia 2014 przez venom2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 3 Stycznia 2014 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 venom, Ty Łosiu On pisał o przekosach ....na napędzie.....Popatrz na jakich biegach ustawiony jest napęd a potem gorączkuj.. :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evildick Napisano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2014 A ja głupi myślałem, że chodzi o siodło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi