madluki Napisano 13 Września 2013 Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Uszczelniony zestaw Jagwire. Idea dobra ale średnio sie sprawdza, a teflonowe linki to nieporozumienie. Według mnie lepiej puścić pełny pancerz albo kupować zwyczajne nierdzewki i częściej zmieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gad Napisano 14 Września 2013 Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Fajny HIBRID CUBE ANALOG Szkoda że nie mój http://www.youtube.com/watch?v=G_s1yT-b7Ik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JustMe Napisano 14 Września 2013 Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Accent Peak na rok 2013 ma przelotki na pełne pancerze przerzutek ? Chyba nie ? Uszczelniony zestaw Jagwire. Idea dobra ale średnio sie sprawdza, a teflonowe linki to nieporozumienie. Według mnie lepiej puścić pełny pancerz albo kupować zwyczajne nierdzewki i częściej zmieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marpok Napisano 14 Września 2013 Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Fajny HIBRID CUBE ANALOG Szkoda że nie mój W tym watku to sie chyba swoje sprzety wrzuca, a w dodatku ten ktory pokazales to nawet nie 29er Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gad Napisano 14 Września 2013 Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Przepraszam dopiero teraz to zauważyłem. W nocy przeglądałem yotube z rowerami 29er i gdzieś ten mi wyświetlił się przy okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zedzik82 Napisano 14 Września 2013 Udostępnij Napisano 14 Września 2013 (edytowane) Jamis Dragon Sport 29 www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/8e1a951f9bd09829.html Edytowane 14 Września 2013 przez zedzik82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 15 Września 2013 Udostępnij Napisano 15 Września 2013 zedzik82 jak się jeździ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thierry99 Napisano 15 Września 2013 Udostępnij Napisano 15 Września 2013 A oto mój Radon ZR Race 5.0 przed modyfikacjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grigri2 Napisano 15 Września 2013 Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Teraz się pochwal co modyfikujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol06 Napisano 15 Września 2013 Udostępnij Napisano 15 Września 2013 (edytowane) Kup lekkie sidełko mówili, będzie fajnie mówili Edytowane 15 Września 2013 przez sokol06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grigri2 Napisano 15 Września 2013 Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Ale podpórka jak na wymiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 15 Września 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Września 2013 (edytowane) Kup lekkie sidełko mówili, będzie fajnie mówili No ale oni mówili o "sidełku" a Ty połamałeś siodełko - to co się dziwisz A poważniej - ten kto Ci powiedział, że lżejsze siodełko i będzie fajnie... rozumiem, że teraz mu machamy rączką z pozdrowieniami:) Edytowane 15 Września 2013 przez anarchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek29er Napisano 15 Września 2013 Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Jakoś strasznie małe zdjęcia mi się dodają...ten limit 200 kb jest zbyt mały, jak dodajecie większe foto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 15 Września 2013 Udostępnij Napisano 15 Września 2013 chocby imgur.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zedzik82 Napisano 15 Września 2013 Udostępnij Napisano 15 Września 2013 zedzik82 jak się jeździ? nie napiszę nic odkrywczego - komfort jest większy w terenie ,tylko sztyce musiałem wymienić na 400mm ( fabrycznie 350mm), no i w końcu rower na ramie cro-mo )))) jak cos ,odpowiem na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol06 Napisano 15 Września 2013 Udostępnij Napisano 15 Września 2013 To siodełko to jakiś model slr-a, z przebiegiem u mnie 15kkm + poprzedni właściciel. To fotka z jednej z pierwszych jazd po wymianie połamanych prętów alu, na vanoxowe. Teraz lepiej zamocowałem i od 500 km działa już normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 16 Września 2013 Udostępnij Napisano 16 Września 2013 tylko sztyce musiałem wymienić na 400mm ( fabrycznie 350mm), no tak ja w swoim crossie też musiałem coś z tymi wymiarami nie tak?? albo mam za długie nogi. Kwestia taka, że jednak jamis to super lekki nie jest., jJednak stal daje nieco inne odczucia, niż alu. Sam po wielu latach stali spróbowałem alu, ale nie jest to to co tygrysy lubią naj bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michustudio Napisano 16 Września 2013 Udostępnij Napisano 16 Września 2013 To ja też się pochwalę. Fartowna przesiadka z Treka Fuel Ex 7 na kołach 26 ( po pęknięciu ramy dano mi możliwość wyboru roweru,padło na Treka Super Fly 100 Elite 29 ) nie obyło się bez kilku modyfikacji: -korba 2 rzędowa -kaseta -manetki -przerzutka przód -damper -opony -mleko zamiast dętek Wrażenia : trochę brakuje skoku i jest lekko mulasty ,za to podjazdy i napęd 2x10 na korzyść. Sory za jakość zdjęć ale jakoś nigdy nie po drodze z aparatem. https://www.dropbox.com/sc/5kldiw1tknp0882/1S9iNzFJRM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hogg Napisano 17 Września 2013 Udostępnij Napisano 17 Września 2013 TREK MAMBA... czarna Mamba Garść info. ze strony producenta: Rama 21' Alpha Gold Aluminum, wewnętrznie cieniowane rury wykonane w technice hydroformingu, geometria G2Zawieszenie przednie RockShox XC32 ze sprężyną stalową, z blokadą, niestandardowa geometria G2 z offsetem 51 mm, skok 100 mmRozmiary 15.5, 17.5, 19, 21, 23"Koła Przednia piasta z aluminium Formula DC20 LW; tylna piasta z aluminium Formula DC22 LW z dwuściennymi obręczami z 32 otworami Bontrager AT-850Opony Bontrager 29-2, 29x2,2"Manetki Shimano Alivio, 9-biegowePrzerzutka przednia Shimano AceraPrzerzutka tylna Shimano DeoreKorba Shimano Alivio, 44/32/22Kaseta Shimano HG20 11-34, 9-biegowaPedały Platforma nylonowa WellgoSiodełko Bontrager Evoke 1Sztyca Bontrager SSR, 27,2 mm, offset 12 mmKierownica Bontrager Low Riser, 31,8 mm, wznios 5 mm, odchylenie 9 st.Mostek Bontrager Race Lite, 31,8 mm, 7 st.Stery Częściowo maszynowe, zintegrowane, bezgwintowe łożyska 1–1/8"Zestaw hamulcowy Hydrauliczne hamulce tarczowe Hayes Dyno SportUchwyty Bontrager Race Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 17 Września 2013 Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Ten osprzęt to wyjątkowa bieda ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernesto Napisano 17 Września 2013 Udostępnij Napisano 17 Września 2013 (edytowane) TREK MAMBA... czarna Mamba Jaka cena jesli mozna spytac? Edytowane 19 Września 2013 przez Pixon Nie cytujemy w całości postów znajdujących się nad Twoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cybix Napisano 17 Września 2013 Udostępnij Napisano 17 Września 2013 (edytowane) Witam Przed złożeniem http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/acd42d499da42aed.html Edytowane 17 Września 2013 przez cybix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hogg Napisano 18 Września 2013 Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Ten osprzęt to wyjątkowa bieda ... Czy bieda? Pewnie tak. Czy wyjątkowa? Pewnie nie. Poza tym, czytając różne rowerowe fora nie spotkałem się jeszcze z ROWEREM IDEALNYM. Zawsze, ale to zawsze pojawia się wątek: co wymienić/ulepszyć/zmienić? ZAWSZE. Każdy z jeżdżących szuka tego rowerowego graala i - co dla mnie oczywiste - nigdy go nie znajdzie. Dla mnie podstawa to rama i właściwe dla mnie geo. Co to znaczy właściwa rama/rozmiar/geo? Takie, na którym dobrze się czuję. I tyle. I oczywiście, że w tym Treku też będę chciał to i owo zmienić, bo też nie jestem wolny od postępującej cyklozy. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 18 Września 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Poza tym, czytając różne rowerowe fora nie spotkałem się jeszcze z ROWEREM IDEALNYM. Zawsze, ale to zawsze pojawia się wątek: co wymienić/ulepszyć/zmienić? ZAWSZE. Każdy z jeżdżących szuka tego rowerowego graala i - co dla mnie oczywiste - nigdy go nie znajdzie. Niezwykle mocne stwierdzenie. Na dodatek nie poparte żadnym dowodem. Tymbardziej że ja składam swoje rowery tak jak chcę a potem wymieniam tylko to co się zużyło... Wyjatek? Przypadek? Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 18 Września 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Września 2013 przypadek Ivan... nie chciałem offtopować ale moja Sarna też ociera się (o mój własny) ideał... czyli przypadki jak widać chodzą parami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi