morfish Napisano 9 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 A dlaczego masz tylko 1 i pół koła? Egzemplarz powystawowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lago Napisano 9 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 drugie pół brakującego koła jest kawałek dalej na drugim planie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvin Napisano 9 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 po kilku istotnych modyfikacjach: koła, opony, garmin w tle Szczeliniec Wielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 9 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 Mi osbiscie nawet na asfalcie , lepiej się jeździ przy 2 niż przy 4 a szybkosc ta sama Zartujesz, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 9 Lipca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 (edytowane) Salvin, rower jak rower ;P ale te ściany skalne...oj zatęskniło się.. Edytowane 9 Lipca 2013 przez anarchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 9 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2013 demek, a co? Opona 29era przy 2 barach jest już wystarczająco twarda na asfalt, różnic w prędkości nie ma. Przy 4 barach może ci najwyżej mocniej dupsko odbić na dziurach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhOsTwrc Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Opona 29era przy 2 barach jest już wystarczająco twarda na asfalt, różnic w prędkości nie ma. Przy 4 barach może ci najwyżej mocniej dupsko odbić na dziurach . Dokladnie tak to wyglada , nawet przy 26" ma to miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piehursson Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 dziś zrzuciłem z 4 na 2 bary i nie pozostaje mi nic innego jak przytaknąć kolegom. Zasadniczo różnicy w oporach i prędkości nie ma a jeśli już to marginalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jopek Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Witam. Ja również chciałbym pochwalić się swoim rowerkiem, pierwszym 29erem, choć wiem, że za bardzo nie ma czym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JasiekKaczyski Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Ja się pochwalę po myciu i woskowaniu Wysyłane z mojego Xperia Live with Walkman za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Oj no, ale nie wstydź się i pokaż tutaj nikt się z nikogo nie śmieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jopek Napisano 10 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Małe kłopoty z wrzuceniem zdjęcia. Sorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luk33 Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 demek, a co? Opona 29era przy 2 barach jest już wystarczająco twarda na asfalt, różnic w prędkości nie ma. Przy 4 barach może ci najwyżej mocniej dupsko odbić na dziurach . Ja jeździłem na ciśnieniu ok. 1.9-2 - dobiłem i powyginałem obręcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Nie ma reguly. Zalezy od wagi jezdzca i rodzaju laczka. Ja na RR widze wyrazna roznice miedzy 2b i 3b, w sensie ze na drugim jezdzi mi sie na szybciej na twardym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Ja to sprawdzalem ale nie mam checi na dyskusje z kims kto wie lepiej niz moj tylek i nogi ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chrisu8381 Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 A dlaczego masz tylko 1 i pół koła? Egzemplarz powystawowy? W sklepie powiedzieli, że teraz panuje moda na lekkie rowery i 1,5 koła wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 demek, a co? Opona 29era przy 2 barach jest już wystarczająco twarda na asfalt, różnic w prędkości nie ma. Przy 4 barach może ci najwyżej mocniej dupsko odbić na dziurach . Ja przy 26 calach również nie stwierdzam dużych różnic przy ciśnieniu 2 czy 3 bary. Obecnie na kombinacji XKing/ RK 2.2 mam ciśnienie w okolicach 2 bar, a czasem nawet i mniej i po asfalcie średnie 25-26 km/h osiągam bez problemu, a w terenie dupsko i ręce nie bolą. Raz przez pomyłkę nabiłem 3 bary (inny manometr) i w po kamienistej drodze nie dało się jechać bo ciągle podskakiwałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macias666 Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Drobne zmiany wizualne A propo koszyków to ja chyba lepiej trafiłem w kolor choć też nie idealnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhOsTwrc Napisano 11 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 To może czas Nabiała poprosić o zmiane tematu , pokaż swój koszyk przykręcony do 29era Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 11 Lipca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Przedni czy tylni ? Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 12 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Oooo Ivan łobuzie, pudło ...... koszyki zacne, ale na 26" więc nie w temacie hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 12 Lipca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Ivan, o zgrozo. Po Tobie się nie spodziewałem. Nie tylni, tylko tylny Ale koszyki zacne. Na grzybobranie jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 12 Lipca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 OOo toście mi na ambit wdepnęli... No i macie Purystą językowym nigdy nie byłem zatem dla bezpieczeństwa napiszę, iż ZADNIEGO - a moze ZADNEGO - nie trafiłem Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 12 Lipca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 166866d1147983254-ti-29er-grocery-getter O! Tytanowy Zakupowy 29er... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aciek Napisano 13 Lipca 2013 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Po dzisiejszej wycieczce z okazji pierwszego 1000km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi