Rulez Napisano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Teraz to jednak wychodzi na "normalny" 29er przy amorze 80 mm skoku , lub "prawie normalny" przy 100 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 20 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Tomalczak -żadne tam zamieszanie - ciekawszy model niż "te same" katalogowce. A, że kontrowersyjny.. no cóż...Rulez - a jak by ustawił wideł na .. 60mm to cud miód orzeszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 (edytowane) Grunt, że nie wyszedł wynalazek Edytowane 20 Czerwca 2013 przez Rulez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twojastara Napisano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 nowy inny scalpel... http://www.bikeradar.com/news/article/cannondale-scalpel-black-inc-to-trail-and-tango-37676/?ns_service=mail&ns_robot=partner-Adestra&ns_campaign=5956&ns_source=Adestra&ns_mchannel=email-n&ns_linkname=Scalpel%20black-Inc%20from%20Cannondale&ns_fee=0&ns_recipient=zimniasty%40gmail.com&ns_mail_uid=58&ns_mail_job=6984 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aldebaran Napisano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Gładziutki jak letnie dziewczęce nóżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 W kuńcu poskładany i nieco pojeżdżony Titus Fireline Evo: Pozostało tylko zmienić mostek na "coś ludzkiego" bo obecny 17* ma w sobie coś z aktora z niemieckich filmów przyrodniczych oraz pedały(przepraszam: geje bo to chyba tak teraz jest politycznie poprawnie;), na lżejsze platformy, prawdopodobnie nowe Saint'y...będę kombinować z oponkami, choć ten zestaw(Crossmark, Jones ACX) jest mi znany i bardzo lubiany. POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 kurka, nie pasuje mi ta rama do reszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Kazafaza, jaka szerokość kierownicy? Model miło widziany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 nabial: cieszy mnie że mamy takie samo zdanie na temat naszych rowerów afly: Funn Fatboy DH horror white, w standardzie 760mm a może 785mm(?) dla mnie przyjaźniejsze palcom, kostkom 700mm POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vaude Napisano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 (edytowane) Jest w galerii a tu nie więc dodam do grona w przyszłości planowane schodzenie z wagi lecz tragedi nie ma :Zdjęcia Edytowane 21 Czerwca 2013 przez vaude Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 21 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Kazafaza, rama ładna,ale jakoś tak wizualnie bardziej by mi pasował amor o mniejszym skoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 21 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Spadywać krosiarze naszczaw Jest MOC Lordzie! Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 mostek fatalny, pedały też..wizualnie fatalnie również to siodło wygląda. poza tym rower cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczy32 Napisano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 (edytowane) Edytowane 23 Czerwca 2013 przez kaczy32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Ta podpórka jest wypas ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietrushkin Napisano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Mój Canyon po zmianie kokpitu i siodła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mitbol Napisano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 To teraz mój Canyon po zmianie chwytów i siodła, obniżeniu kokpitu i z nowym kołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buchar69 Napisano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 A oto mój 29er, składany 7 miesięcy i dalej nie skończony po rożnych przebojach i pomysłach wyszło co wyszło, na zdjęciu jest jeszcze z nie podniesionym siodłem i nie obniżonym mostkiem, dojdą bb7, sztyca 400mm kcnc, inne siodło, chwyty, rurki i osprzęt srama, czekam tylko na wakacje i będę konczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bipr Napisano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 mitbol> z ciekości - jaka masz pozycję na tak ustawionym rowerze - chodzi mi o tak mocno przesunięte do przodu siodełko ... jak z pozcją kolana w stosu do osi pedała ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mitbol Napisano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 mitbol> z ciekości - jaka masz pozycję na tak ustawionym rowerze - chodzi mi o tak mocno przesunięte do przodu siodełko ... jak z pozcją kolana w stosu do osi pedała ? Hehe, jak tylko zobaczyłem jak wygląda to zdjęcie na forum pomyślałem, że ktoś o to zapyta Otóż siodełko jest ustawione pośrodku miarki, tylko tak wygląda na tym zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KCI Napisano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Cześć, to mój pierwszy post więc najpierw małe przywitanie (wcześniej tylko przeglądałem forum) Mam nadzieje że nie dostanę mocno po d*pie za to że tutaj pokażę swoje 2 kólka bo nie mam rasowej 29tki. Roboczna nazwa to "CUBE cross CLS hybrid 29er" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 (edytowane) @up Wygodnie ci z tak uniesionym czubkiem siodła? Edytowane 27 Czerwca 2013 przez jasinski21444 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KCI Napisano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 @up Wygodnie ci z tak uniesionym czubkiem siodła? siodło jest już wyregulowane, było zmieniane, a byłem przed jazdą testową stąd ten kąt, no i perspektywa zdjęcia też trochę ma znaczenie bo nie było aż tak mocno uniesione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Ta osłona na blatach razi me oko :yucky: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fata Napisano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Fajny rowerek :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi