Mario3m Napisano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 (edytowane) No to teraz trochę w stylu wieś śpiewa i tańczy:) Oberwie mi się za hybrydowanie 29" na crossa, bo to już nie 29", za to, że są podkładki i że białe jest niepraktyczne i takie tam:) Ale co tam:) Edytowane 14 Czerwca 2013 przez Mario3m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfish Napisano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Snowball? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 No to teraz trochę w stylu wieś śpiewa i tańczy:) Oberwie mi się za hybrydowanie 29" na crossa, bo to już nie 29", za to, że są podkładki i że białe jest niepraktyczne i takie tam:) Ale co tam:) ...wytrąciłeś mi wszystkie argumenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Wysyłane z mojego HTC Sensation Z710e za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 15 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Panie Kazafaza!W tych Twoich mailach na tyle pokrętnie piszesz, żem nawet ja zaskoczony?!Salsa zajeładna! I ten kolor - brawo!No a, że taaaaki tytan budowany jest na Paprykarzowo....niech da do myślenia TYM co zwlekają z najazdem na Stolicę Paprykarza Pogratulował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 15 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Pońjał żaluzju Dać Ci maila mojej szefowej? Ponegocjujesz w moim imieniu? Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Podziękował ślicznie komentatorom, a "na bogato" to raczej nie jest: XTRa, XX, Chris Kinga nie uświadczysz, za to dziesięcioletnie 9.0sl i owszem, działam raczej w myśl zasady: "umarł król, niech żyje krol" - 650b Prophet wymieniony na Salsę a Titus to nic innego jak apgrejd ramy High Latitude... Ivan, daj mejla do tej swojej szefowej, może zamiast negocjacji wprowadzimy inne rozwiązania w życie? POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 15 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 "na bogato" to raczej nie jest Na bogato, to miałem raczej na myśli, że za jednym zamachem 2 rowery Chętnie bym do Was na te Paprykarzowe Jeżdżenie dobił, ale mnie pewnie zblokują sprawy rodzinne (anarchy mniej więcej wie o co biega). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemkoVonLezajsk Napisano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Mbike Shottas HT06 19" Mostek, siedzenie i pedały zmienione, reszta fabryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 duzo lepiej byloby z czarnym neoprenem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jestercup Napisano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Fajny. Przemo co z peak29? Bedzie treningowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemkoVonLezajsk Napisano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Fajny. Przemo co z peak29? Bedzie treningowy Chciałbym Ale nie mam miejsca gdzie trzymać kolejnego roweru. Pozatym wypłaciłem się na tego Mbika, a starty w Cyklokarpatach trochę kosztują (wpisowe, dojazd itp. ) szczególnie że moja druga połówka (ta lepsza) też się w to wciągnęła Tak więc Peka z ciężkim sercem dałem na sprzedaż. http://www.forumrowerowe.org/topic/139308-rower-29-na-ramie-peak29-z-2012-roku/ Life is Cruel kolejny rower z którym ciężko mi się rozstać idzie pod młotek Ale jest jeszcze nadzieja.... może szanowna małżonka go zechce Ale nie wiem jak z jej pozycją na rowerku... ale to tym wkrótce... założę osobny wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jestercup Napisano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 No tak ... zony. I Boze spraw aby kiedy zejde zona nie sprzedala rowerow za tyle za ile powiedzialem ze je kupilem. Amen Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro0011 Napisano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Radon ZR RACE 6.0 29er Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anusiak1 Napisano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Mbike Shottas HT06 19" Mostek, siedzenie i pedały zmienione, reszta fabryka To czerwone na ramie to zbędny balast. Po doświadczeniach z ostatniej wyprawy na Klimczok i Szyndzielnię proponuje wymienić owiję na feldze bo jest do bani, przesuwa się i odsłania ostre krawędzie od strony nypli przez co strzela dętka, opony też są jak papier całe się przetarły na bokach. A jeśli chodzi o rower to bajka, męczarnie znosi jak wół roboczy. he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AgentOrange Napisano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 No to i ja dołączyłem do zacnego grona 29er. Na dzień dzisiejszy po krótkiej przejażdżce po lesie jestem przekonany, że nigdy już nie wrócę do 26". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 ale odblaski sciagnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 No tak ... zony. I Boze spraw aby kiedy zejde zona nie sprzedala rowerow za tyle za ile powiedzialem ze je kupilem. Amen Powodzenia A co Cię to będzie wtedy obchodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AgentOrange Napisano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 (edytowane) ale odblaski sciagnij Dziś przyjechał - nie zdążyłem, ale sciągnę - SPD też dorzucę bo na zwykłych to jeździć nie potrafię. Edytowane 18 Czerwca 2013 przez AgentOrange Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BbartekK Napisano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 tak się spieszycie z wrzucaniem tych zdjęć, że niedługo z pudełek nie zdążycie ich powyciągać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 w takim razie za niedługo mój w pudełku ), ale nie będzie się czym chwalić bo mocno "pospolity" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomalczak Napisano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Zgaduj zgadula... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 20 Czerwca 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 (edytowane) ...ja mogę napisać co to nie jest na pewno: "nie" Dragon, Gary Fisher Ferious, On-one, Salsa, SingularCycles, "nie" Surly ale i nie Pipedream....ani Vassago Nie jest też to Ritchey P29 ani vooodoo.... hmmTwoja ramka ma dwie charakterystyczne rzeczy (nie licząc tego, że stalówka!) - wysoka rura sterowa i rurka wzmacniająca tylni trójkąt w miejscu mocowania tarczy -wyjątkowo długa (i prosta a większość ma w łuk). No ciekawe, ciekawe...ps: jakiś custom? Edytowane 20 Czerwca 2013 przez anarchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qb41 Napisano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Unibike 269 zresztą testowany chyba w majowym BikeBoard'ie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomalczak Napisano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Czyli ie było tak trudno jak się spodziewałem. Dokładnie to Unibike 299 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi