iSeeYou Napisano 25 Maja 2013 Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 (edytowane) Ups Edytowane 25 Maja 2013 przez iSeeYou Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 25 Maja 2013 Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Nie tam żebym się znał, ale ja na 29era to małe to koło trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 25 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 swoją maszynę też pokażę Naprawdę fajny 29er Kolego...A byłbyś tak miły, żeby nam jeszcze napisać jaki tam rozmiar koła zapodałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yoschi Napisano 25 Maja 2013 Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 No to ja swoją maszynę też pokażę ;D Kolega chyba pomylił tematy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 25 Maja 2013 Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 (edytowane) Oj tam,oj tam zdarza się czasem coś bzyknąć nie tak i puuuuufff :whistling: Po zmianie korby na octalink http://img825.imageshack.us/img825/2013/octalink.jpg Edytowane 25 Maja 2013 przez venom2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 25 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Stawiam 20 kopiejek z 1975r. na coś od Pana Milnes'a z Bradford Przegrałeś Numer konta na który musisz wysłać kasę poslę Ci na PRV. Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 26 Maja 2013 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Przegrałeś Numer konta na który musisz wysłać kasę poslę Ci na PRV. Szacunek... I. Życzeniowo to bym chciał zobaczyć czerwonego 44b. BigBoya albo Beargrease'a, ale pewnie kulą w płot. A te Knardy to po jakiej grubości, bo nie dowidzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 26 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 A te Knardy to po jakiej grubości, bo nie dowidzę? Fajne propozycje ale chybione Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 26 Maja 2013 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 (...) Fajne propozycje ale chybione (...) Hę? Myśl swą rozwiń proszę... POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 26 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Mysl sie rozwija, w piatek zostala wyslana. Mam nadzieje ze we dni 4-6 dotrze Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 26 Maja 2013 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 ale to uwazacie, ze bez problemu daloby rade tak wyrzezbic w alu? http://www.team29er.pl/images/stories/Sprzet/Testy/mondraker%20podium29/IMGP8150.JPG http://www.team29er.pl/images/stories/Sprzet/Testy/mondraker%20podium29/IMGP8139.JPG Szczerze pisząc, jeśli nie potrafią tego zrobić bez szpachlowania, to niech sobie odpuszczą takie profile, widocznie jeszcze do nich nie "dojrzeli" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 26 Maja 2013 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 patrzac na podiumy alu 2013 chyba do takiego doszli wniosku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 27 Maja 2013 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 (edytowane) Chodzi mi po głowie, żeby zimowy zestaw obsłużyć takimż 3calowym Knardem z przodu, ale może się nie wcisnąć. Tak czy inaczej, zaczynam odliczać czas do wielkiej odsłony. Edytowane 27 Maja 2013 przez artoor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 27 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 "czycalowa" opona na obręczy 23mm? ło matko.....! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 27 Maja 2013 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 (edytowane) "czycalowa" opona na obręczy 23mm? ło matko.....! Majster od Wtb zarzekał się, że ów Frequency obsłuży 2.3 do 3 cali, a jak nie to jest jeszcze Salsa Gordo. Tak czy siak, pożaru nie ma. PS. Usunąłem notę o Freq. z oryginalnego wpisu, żeby nie prowokować dalszego off-topu. Edytowane 27 Maja 2013 przez artoor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 27 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 ...nie wiem co tam obiecują ale ostatnio widziałem RaRa 29*2,4 (a nie jest to 2,4 realne) na Sunie 21 - marnie to wyglądało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 27 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Aby uciąć oftopowanie... http://www.forumrowerowe.org/topic/130279-rowery-nietypowe-tłuściochy-różnokołowce-29-monstercross-jedynaki-bezprzerzutkowce-itp/?p=1290506 Wracamy do swojego pudełka Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herodot Napisano 27 Maja 2013 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 żeby zimowy zestaw obsłużyć takimż 3calowym Knardem z przodu A na zimę to się nie zaleca wąskiego ogumienia zamiast szerokiego, co by koło łatwiej dogryzało się do twardej warstwy pod sypkim śniegiem, czy błotem pośniegowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axiomax Napisano 27 Maja 2013 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Smołdziński Las, w połowie bikepackingowego objazdu wybrzeża Bałtyku linią brzegową Witam ALE FAJNE TORBY ) Gdzie takie można kupić? Czy wlezie laptop 17" Czy nie przeszkadzają podczas jazdy (nie obijają się)? Czy nadają się do fula (120mm) 29er? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 27 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 jeśli można za morfisha-na necie-laptop nie wejdzie-bujają się sporo (tył)-zależy ile masz miejsca między siodłem a oponą po kompresji amortyzacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axiomax Napisano 27 Maja 2013 Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Mój er Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 28 Maja 2013 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 jeśli można za morfisha -na necie -laptop nie wejdzie -bujają się sporo (tył) -zależy ile masz miejsca między siodłem a oponą po kompresji amortyzacji Ja nie znalazlem a tez sie chetnie dowiem. @morfish Dolaczam do pytania gdzie takie cos znalazles. W Polandzie czy moze jednak za granica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 28 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 ( piszcie na priv jak można -coś podpowiem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 28 Maja 2013 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 (edytowane) morfish A jak tam strażnica WOP w Smołdzińskim Lesie, jakiś ośrodek z niej zrobili ? Edytowane 28 Maja 2013 przez Rulez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panSocjolog Napisano 28 Maja 2013 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 @@demek, @@axiomax, http://www.bikepack.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi