netta1987 Napisano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 ta torba odbiera mu urok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 wszyscy chwala sie maszynami, az zal dupe sciska, ze od jesieni w zasadzie tylko szosowka...ale juz niedlugo zmiana na razie przedni rabek 'tajemnicy': Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 (edytowane) Niemal spadłem ze stołka jak zobaczyłem cenę Tej Corsy u Gregorio. Edytowane 28 Kwietnia 2013 przez ukaniex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stigzak Napisano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 (edytowane) nabiał > no ładnie będzie ta nowa rama z nim wyglądać . Bezawaryjnej pracy życzę, bo mój poprzedni Marzcoch wymiękał. Edytowane 28 Kwietnia 2013 przez stigzak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy35 Napisano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 wersja 26 podobno rewelacyjna pod kazdym wzgledem, no poza waga, ktora moglaby byc troche nizsza, jak na weglowa sterowke i korone, ale nawet jak bedzie cos nie tak...tj testowka, wiec jakby co, ani nie bedzie zal, ani portfel nie ucierpial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinwu Napisano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 CANYON Nerve AL 9.9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leo2 Napisano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Ile czekałeś na rower? Jak wrażenia, bo myślę intensywnie nad tym modelem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinwu Napisano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Ile czekałeś na rower? Jak wrażenia, bo myślę intensywnie nad tym modelem. zamówienie początek marca , dostawa w połowie zeszłego tygodnia . Co do wrażeń , ciężko jeszcze coś konkretnie powiedzieć, pierwsza jazda w sobotę , pierwsza gleba wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 29 Kwietnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 CANYON Nerve AL 9.9 Noooo... Rower w końcu a nie same krosiarskie pierdzimączki Oczekuję na wrażenia jakoże sam rozmyślałem... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
COOLoo Napisano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 CANYON Nerve AL 9.9 To nie jest CANYON Nerve AL 9.9. To jest CANYON Nerve AL 9.9 na Telegrafie :-) Tam jeszcze śnieg? Jak taka maszyna się pojawiła to warto pomyśleć o maratonie w Sandomierzu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 29 Kwietnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 martinwu, super sprzęcik. Musimy się ustawić kiedyś na jakiś wypad, to obejrzę go w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinwu Napisano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 martinwu, super sprzęcik. Musimy się ustawić kiedyś na jakiś wypad, to obejrzę go w realu nie ma problemu, na 90 % w Sandomierzu będzie , a jeśli nie to na innych etapach ŚLR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dofik Napisano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Super rowerek!Mógłbyś powiedzieć ile skoku jest z tyłu i z przodu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinwu Napisano 1 Maja 2013 Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Super rowerek! Mógłbyś powiedzieć ile skoku jest z tyłu i z przodu ? według CANYONA skoku ma 110 ..po kilku dniach już coś bliżej mogę powiedzieć o wrażeniach , z każdą jazdą banan na twarzy coraz większy . Na początku coś mi nie pasowało , ale to normalne po przesiadce z HT w rozmiarze 20" , gdzie rama była dłuższa ( ale z perspektywy czasu za duża dla mnie - przy 179cm) . Mimo dużego koła ten Canyon (rozmiar M 17,5") wydaje się zwinniejszy od poprzednika na 26" . Na dniach chcę jeszcze koła zalać mlekiem i zejść w dół z ciśnieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrianello Napisano 2 Maja 2013 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 @Nabial Jednak Cresty? W artykule na Waszym portalu wspominałeś, że na czymś innym będziesz składał. W Twoim wypadku i tak najbardziej ciekawi mnie jaka będzie rama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarek2 Napisano 2 Maja 2013 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Mimo dużego koła ten Canyon (rozmiar M 17,5") wydaje się zwinniejszy od poprzednika na 26" Jeździłeś na za dużej ramie z małym kołem to może Ci się tak wydawać. Ja objechałem swoją B6'tke po bardzo różnorodnej trasie i na krętej wąskiej przecince jest mułowaty - fizyki nie oszukamy, promienia skrętu Podjazdy, zjazdy i normalne zakręty, korzenie zjada przed śniadaniem. Jutro jak gdzieś zajadę w ciekawe miejsce to też jakieś foto cykne. A co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 3 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Jutro jak gdzieś zajadę w ciekawe miejsce to też jakieś foto cykne. A co! Klify przy bunkrze na plaży - o ile go jeszcze nie usunęli? Albo powieś go na "rybkach" na bulwarze Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarek2 Napisano 3 Maja 2013 Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Klify przy bunkrze na plaży Bunkier jest - na plaży dosłownie, sturlali go. BTW Ivan dziadzie golinogo to ja kupiłem 29era by dojechać nim na klif i bulwar? Brak fotorejestratora, brak słit fociów A na temat - to CANYON Nerve AL 9.9 JEŹDZIŁ BYM !Tam jest taka cieńka górna rura? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 3 Maja 2013 Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Salsa Spearfish L3, 2011(?) aczkolwiek nie jestem pewien - wczesne wersje miały czarny tylny trójkąt, mój ma zieloniutki ogonek Kilka części do wymiany/przekładki, a więc radochy "na dniach" nie będzie jeszcze... Miłego łykenda! POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 3 Maja 2013 Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 @@adrianello, niestety nie doczekalem sie na alexrims supercomp evo, ale poszedlem tropem 1 z komentarzy i naciagnieto mi cresty na 120kgf ogolnie nie sa to zle obrecze, jesli dobrze zaplecione, no ale...moj nowy rower bedzie spod szyldu 'po 1 sztywno, pancernie i niezawodnie, a jak sie da to lekko' rama weglowa, cale 1,45kg, ale oryginalna po stokroc @@kazafaza, ojjj daj znac, czy nie przesadza z bujaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 3 Maja 2013 Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Po przejażdżce bez hebli na parkingu przed sklepem mogę stwierdzić że jest sztywny jak górnik na Barbórkę Inni recenzenci wspominali że jeździ się na tym jak na sztywniaku...za jakiś miesiąc będę wiedział własnokopytnie! POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrianello Napisano 3 Maja 2013 Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 @Nabiał, próbuje trafić, co masz, więc pytanie pomocnicze: kupowałeś samą ramę, czy też gotowy rower i zmiana osprzętu? Ewentualnie powiedz kiedy premiera:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 3 Maja 2013 Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 zycie mi klody rzuca pod nogi, ciagle czegos nie ma w paczce, albo jest obsuwa, ale w przyszlym tyg powinno stac na kolach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 3 Maja 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Salsa Spearfish L3, 2011(?) aczkolwiek nie jestem pewien - wczesne wersje miały czarny tylny trójkąt, mój ma zieloniutki ogonek Kilka części do wymiany/przekładki, a więc radochy "na dniach" nie będzie jeszcze... Miłego łykenda! POZDRo-:ver Yeah-Bunny !!! Ból łydki-nieból... Dasz się karnąć i kropeczka Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi