nabial Napisano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 koniec o kolorach, pliz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dofik Napisano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 (edytowane) Jamis ExilePo wymianie:Kierownicy XLC carbon SL 700mmAmortyzator RST FIRST AIR 100mMostek Uno ultralite( tymczasowo)Plany wymiany w krótkim czasie: Koła na lżejszePrzyszłościowo : jakaś rama Full( Spec Camber albo Giant AnthemX). hamulce, napędWaga z wyliczeń powinno być 14kg plus minus pare gram Chyba pierwszy Jamis tutaj Edytowane 23 Kwietnia 2013 przez dofik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej762 Napisano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Musze przyznać, że zgrabny ten jamis, może nie typowy ścigant jak większość tutaj, ma to swój urok. Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfish Napisano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Chyba pierwszy Jamis tutaj Chyba pierwszy z amelinium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lago Napisano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Co to jest to zielono-czarne na fotce z pomarańczowym peak'em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Co to jest to zielono-czarne na fotce z pomarańczowym peak'em przecież jest opisana rama ... GHOST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oWsa Napisano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dofik Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Jamis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej83 Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 mnie ta rama bardzo się podoba:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 a w tle co to za kopczyk z wbita zapalka? ramka jamisa wiecej, niz ladna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 25 Kwietnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Nie mój, ale miałem okazję testować go dzisiaj w ramach akcji "Jazda testowa" rowerów Kross i... pora myśleć o przesiadce na duże koła :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 a w tle co to za kopczyk z wbita zapalka? wygląda na Giewont Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) pieniński pas skałkowy? ale raczej jura Edytowane 25 Kwietnia 2013 przez dovectra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 mój w odsłonie wstępnie wyścigowo letniej czyli korba 38-32-22 w planie kaseta 11-32 zmiana kół kierownicy siodełka i sztycy i to w tej kolejności będzie zmieniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piksel Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 a w tle co to za kopczyk z wbita zapalka? Góra Biakło, w Olsztynie, który z kolei leży pod Częstochową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dofik Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Góra Biakło, w Olsztynie, który z kolei leży pod Częstochową. Tak dokładnie, inaczej tzw " Mały Giewont" a w tle co to za kopczyk z wbita zapalka? ramka jamisa wiecej, niz ladna mnie ta rama bardzo się podoba:D Nie będę skromny i Mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhOsTwrc Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 korba 38-32-22 a po co Ci ta 32 zostaw 38/22 i kasete daj 11-34 lepsze na strome podjazdy:P i i jak 38 przykrecisz na srodek to obsluzysz cala kasete:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 raczej wtedy wyrzucę 32 i 22 i dam 26 ale to po pierwszych startach zostanie zweryfikowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Kurczę, netta, nie masz za krótkiego tego łańcucha? Też tak kiedyś jeździłem, ale parę razy zapomniałem zrzucić z blatu i prawie urwałem przerzutkę redukując. Na szczęście mam delikatne nóżki i się udało , ale teraz już wolę mieć łańcuch na tyle długi, żeby na blacie objął całą kasetę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalxM Napisano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Nie mój, ale miałem okazję testować go dzisiaj w ramach akcji "Jazda testowa" rowerów Kross i... pora myśleć o przesiadce na duże koła :-) jaki rozmiar ramy tego egzemplarza ze zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfish Napisano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Mały offtop, ale patrząc na świeżo wrzucane zdjęcia mam wrażenie, że zostały zrobione w październiku. Masa rudych liści, gołe badyle, gdzieniegdzie jakaś nieśmiała zieleń. Droga Wiosno, WTF? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Gdyby kolega nie zauważył to wydłużyła nam się zima w tym roku więc na zdjęciach są jeszcze klimaty pozimowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pim Napisano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Jamis mega, na Roztoczu miejscami jeszcze leży śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 łańcuch jest idealnie właśnie pod 11-32 które niedługo tam zagości przy 11-36 jest na styk czyli lekko ryzykownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Na gołoborzach na Łysej Górze i Łysicy śnieg topnieje jeszcze z pomiędzy kamieni i zalewa zbocza dlatego tam akurat jeszcze się nie zapuszczam, bo błoto to tylko z lepszą motywacją. A góra Chełmowa jak widać kwitnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi