mitbol Napisano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Na wstępie witam wszystkich. Rowerek pierwsza klasa jak dla mnie, tylko dlaczego rama w rowerze który Ci przysłali różni się od tej z fotek na stronie Canyon? Inny rozmiar, ja mam XL (ok 22"), na zdjęciach jest coś mniejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manitoupower Napisano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 A taka fantazja mnie to dodaje takiego pazura :-) Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Board Express Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anusiak1 Napisano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Inny rozmiar, ja mam XL (ok 22"), na zdjęciach jest coś mniejszego No tak, to takie oczywiste, choć powiem Ci że rama w mniejszym rozmiarze lepiej sę prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pewnyktos Napisano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Też tak uważam. Jak bym kupił i zobaczył że takie coś przyszło, to bym się załamał Tak, czy siak gratulujemy roweru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bipr Napisano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 ale jesteście wredy ... człowiek sobie wymażony rower kupił a wy tak dołujecie ;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Prawie gotów, omg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mitbol Napisano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Też tak uważam. Jak bym kupił i zobaczył że takie coś przyszło, to bym się załamał Tak, czy siak gratulujemy roweru Trzeba wiedzieć co się kupuję, żaden producent do zdjęć nie daję największych modeli, więc się z tym trzeba liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhOsTwrc Napisano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 bardzo ładny szkoda tylko ze tylnia zmieniarka xt zamiast x9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mitbol Napisano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Na zmiany przyjdzie pora Pierwsze pewnie hamulce polecą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Prawie gotów, omg. Faktycznie OMG, i jeszcze WOW i FTW Pięknie się prezentuje! POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 9 Kwietnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Prawie gotów, omg. LOL! Plastik Zajefajny Pięknie to się zaprazentuje w środowisku naturalnym Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 @@Sol, rower super, ale przyznam, ze duzo bardziej zazdroszcze pomieszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 szkoda że nie a ma więcej zdjęć bo chyba dostrzegam gripy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Dzięki panowie. @nabial - też mię się podoba to pomieszczenie. Szkoda że nie moje Ale na pocieszenie powiem, że jeżeli chodzi o podejście, jakość pracy i widoczną pasję, najlepszego serwisu w Wwie. A tych już trochę w życiu odwiedziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Sol a jak ma się twoja struktura kostno cielesna?? Rama wygląda coraz lepiej i robi wrażenie :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teodoryk Napisano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Evo29 21" zeszłoroczny, ciut przed sezonem odchudzony (zważone 11900g) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pim Napisano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 (edytowane) Sol. Velo Art ? Canyon jest super. Sztywna oś, napęd 2x, fantastyczna geometria z myślą o wysokich. Szkoda, że nie można nabyć samej ramy Edytowane 10 Kwietnia 2013 przez pim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Nope, Bicykleta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor Napisano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Nope, Bicykleta Oh, tamże urodził się i mój bobas, a wkrótce pocznie się Koba córki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mitbol Napisano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Z pierwszej jazdy. Idealne warunki do nauki jazdy w spd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anusiak1 Napisano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 (edytowane) mitbol A jak oceniasz te avid elixir1, bo powiem, że rozważam kupno tego roweru tylko zastanawiam się ciągle bo mam też jeszcze kilka modeli i marek na oku, na przykład korci mnie i to bardzo Radon ZR Race 29er 6.0 SRAM rama 7005 i sram na pokładzie. Edytowane 11 Kwietnia 2013 przez Anusiak1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mitbol Napisano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 mitbol A jak oceniasz te avid elixir1, bo powiem, że rozważam kupno tego roweru tylko zastanawiam się ciągle bo mam też jeszcze kilka modeli i marek na oku. Na wstępie powiem, że to mój pierwszy tak wyposażony rower, więc nie mam porównania do innych hamulców. Dwa, że to dopiero pierwsza jazda, ale cóż jak chciałem zahamować to hamowałem, mógłbym spokojnie stanąć na przednim kole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anusiak1 Napisano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Na wstępie powiem, że to mój pierwszy tak wyposażony rower, więc nie mam porównania do innych hamulców. Dwa, że to dopiero pierwsza jazda, ale cóż jak chciałem zahamować to hamowałem, mógłbym spokojnie stanąć na przednim kole. ile masz gwarancji na rame? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mitbol Napisano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 6 lat, 2 lata na podzespoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anusiak1 Napisano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 6 lat, 2 lata na podzespoły no właśnie 6 lat to jest szmat czasu i właśnie to przekonuje mnie do kupna tego modelu, tylko mam nadzieje że rama w rozmiarze 20 będzie wyglądała tak jak na stronie producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi