netta1987 Napisano 27 Marca 2013 Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 twojastara bębenek stal ciekawostka jesli komuś zachce się zmiany amora w giantah 29 z górnym łożyskiem tak jak u mnie 1,25 cala to nie ma problemu wystarczy zmienić górną część sterów a nawet same łożysko bo wymiar zewnętrzny taki sam jak starego poczciwego 1,125:) jutro części idą na wagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scottelite Napisano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Hej, druga odsłona foty w lepszej jakości, oraz parę zmian min. -opony continental race king 2.2 -nyple sapim polyax red -szprychy sapim laser -piasty p/t novatec D711/d712 -siodełko WTB Wigo -korba XT 2012 -pedały XT 2012 -koszyk na bidon elite dobrany do modelu ramy W przyszłości zmiana sztycy i kiery. SCOTT SCALE ELITE 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maon Napisano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 A co tam, dorzuce zdjecie mojego rocznika 2010 ...... bez torebki to bylo jakies 10.6 kg Mam pytanie dot. kierownicy, teraz mam aluminiowa 620 mm Amoeba, 190 gram. Mysle o karbonowej Ritchy SuperLogic 660 mm. Ktos ma z nimi doswiadczenie ? Teraz sa na allegro po 180 zl (ale zastanawiam sie czy to nie podrobki). Poza tym nie chcialbym zeby kiera mi pekla na jakims szybkim zjezdzie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 to są podróbki na 99,9% zapewne czas oczekiwania 2 tyg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 to nie temat na rozdmuchiwajki podrobek, ale mialem kilka takich podrobek w rekach i nikomu nie polecam - wstawianie zebow idzie w tysiace...jesli nie stac cie na karbon za przynajmniej te 350-400zl, to kup dobre alu i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maon Napisano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 oki, to dzieki za podzielenie sie doswiadczeniami. i tak jak napisal Netta - oczekiwanie 2-4 tygodnie. Nabial: "fsa slk 660x18mm" ? Albo znalazlem na allegro Salsa Pro moto flat, ale chyba zdjecie nie zgadza sie opisem. aluminium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldziu Napisano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 karbon jeszcze pięknie tłumi drgania, chyba warto to wsadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 jesli jestes zainteresowany zakupem, to napisz na priv, ja mam wszystkie komponenty od dystrybutorow, nawet nie z allegro, wiec powinna byc oryginalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzio12 Napisano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 (edytowane) Wszystko brzytwa tylko to siodełko jakieś nie ostre Edytowane 6 Kwietnia 2013 przez bodzio12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BbartekK Napisano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 bodzio12, w jakiej wersji masz te oponki? ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzio12 Napisano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 BbartekK na pewno chodziło ci o scottelite to nie moja bryka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BbartekK Napisano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 tak właśnie ogólnie pytanie brzmi, jeśli to race sport, to ile realnie waży, może jeszcze jak ktoś ma, może podzielić się ze mną wiedzą rozważam jako napędówkę do mojego chinola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhOsTwrc Napisano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Ja mam Race Sport X-king 29" 2.2 520g Race King 29" 2.2 523g Lekki i szybki zestaw , ale ostatnio coś nie za bardzo te gumy chca sie ulozyc i jest bicie:( ale to nie szkodzi jezdze razem z nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BbartekK Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 a no one mają chyba jakieś bardziej szorstkie stopki i nie układają się tak łatwo, trzeba im pomagać płynem do naczyń albo wodą z mydłem przy zakładaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Całkiem fajne te wasze rowerki. Widziałem już, że kilka osób ma Accent Peak 29 2013. Może jakieś opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Mokry może i ty pokusisz się o większe koło ja na jesieni zaczynam szukać ramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LoveBeer Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Lekki i szybki zestaw , ale ostatnio coś nie za bardzo te gumy chca sie ulozyc i jest bicie:( ale to nie szkodzi jezdze razem z nim. ja mialem tez problem z oponami generalnie, na crestach nie chcialo nic siadac jak trzeba, ale dostalem dzialajacy tip - pompujesz do 5 atm (lub. ew do momentu jak strzeli) i opona sama elegancko sie uklada, potem tylko spuscic do zadanej wartosci cisnienia na jakim lubisz jezdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RufusBiker Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Wszystko brzytwa tylko to siodełko jakieś nie ostre ale za to mega wygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek777 Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 (edytowane) jak dodać grafikę? Edytowane 7 Kwietnia 2013 przez piotrek777 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhOsTwrc Napisano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 LoveBeer musze sprawdzic jak to bedzie z pompowaniem do 5 bar , u mnie strzelaja przy 30psi/2.0 , a ja dmucham na 2.5/.2.8 i na tym koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manitoupower Napisano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 oto moja miłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scottelite Napisano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Wszystko brzytwa tylko to siodełko jakieś nie ostre Siodełko zmieniłem na bardziej komfortowe. wygląda nieco ciężko ale daje rade przy długich wyjazdach.carbon + tytanowe pręty waga 360g wiec tragedia niema, może trochę nie pasuje do całości ale coś za coś. tak właśnie ogólnie pytanie brzmi, jeśli to race sport, to ile realnie waży, może jeszcze jak ktoś ma, może podzielić się ze mną wiedzą rozważam jako napędówkę do mojego chinola Waga tak jak pisał GhOsTwrc w zależności od egzemplarza. Ja swoich nie ważyłem. co do opon bardzo niskie opory toczenia. Waga, są lżejsze oponki natomiast te mają wysoki profil, wiec komfortowo się podróżuje szczególnie na niższym ciśnieniu. Mają w ofercie jeszcze wersje opony z mieszanką black chili dużo lżejsza ale około 200zł szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterd3 Napisano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 (edytowane) Skąd pomysł na żółte pancerze ? wygląda jak byś jakiś przewód elektryczny pociągną wzdłuż ramy bez urazy oczywiście takie moje spostrzeżenie. Edytowane 8 Kwietnia 2013 przez piterd3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mitbol Napisano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 (edytowane) Canyon Yellowstone AL 6.9 W środę wrzucę więcej zdjęć Edytowane 8 Kwietnia 2013 przez mitbol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anusiak1 Napisano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Na wstępie witam wszystkich. Rowerek pierwsza klasa jak dla mnie, tylko dlaczego rama w rowerze który Ci przysłali różni się od tej z fotek na stronie Canyon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi