pim Napisano 3 Marca 2013 Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Np. tarcze: http://extremebike.pl/tarcza-hamulcowa-hygia-df04-160mm-waga-79g-p-378.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafi76 Napisano 3 Marca 2013 Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Prawie gotowy .. korbę się zmieni i parę drobiazgów może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 3 Marca 2013 Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Radon fajny, ale pancerzyki dałbym czarne, podobnie jak gripy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 3 Marca 2013 Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 @vetiq - pedały, pedały, PEDAŁY. Poza tym ok;) @rafi - fajnie poskładany, cieszy oko, zwłaszcza że lubię komibnację czarnego i czerwonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 3 Marca 2013 Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 vetiq - mam wrażenie czy przedni błotnik masz założony odwrotnie..? POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lago Napisano 3 Marca 2013 Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Kazafaza - błotnik odwrotnie zauważyłeś, a tego że nie ma połowy widełek to nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vetiq Napisano 3 Marca 2013 Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Co do tego blotnika to jak go pierwszy raz zamontowalem to faktycznie przymocowalem go odwrotnie ale pózniej mnie coś naszlo i zacząłem przeglądać internet i na wielu zdjęciach ludzie mieli zamontowany tak jak mam teraz więc go przelozylem. W sumie to juz sam nie wiem jak powinien byc zamocowany. Pedały na razie mam zwykle platformy bo nie mam tu żadnych butów do spd. A nowe xtr'ki leżą w szafie i niedługo sie pojawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 3 Marca 2013 Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Błotnik jest zamontowany dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romero Napisano 7 Marca 2013 Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Seryjny Northtec Cayon Tylko sztyca wymieniona na dłuższa i dodane rogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lago Napisano 7 Marca 2013 Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 a gdzie taka wiosna już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romero Napisano 7 Marca 2013 Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Wczoraj fotka robiona okolice Białobrzeg w mazowieckim Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhOsTwrc Napisano 7 Marca 2013 Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Poprawiłem troszkę wyglad było tak Teraz jest tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bipr Napisano 7 Marca 2013 Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 no dobra - przyznaj się jak zmieniłeś kolorystykę ? folie samoprzylepne ? no przecież chyba nie lakierowanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 7 Marca 2013 Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 O, Green Hornet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madluki Napisano 7 Marca 2013 Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Umyłeś z błota i okazało się że jest zielony ? ;-) Gdyby to był 1 kwietnia to powiedziałbym ze to photoshop.. Tak na serio to obydwie wersje maja swój urok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhOsTwrc Napisano 7 Marca 2013 Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 (edytowane) eee tam zielony rządzi.. http://www.oklejanieaut.pl/ Edytowane 7 Marca 2013 przez GhOsTwrc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shottas06 Napisano 7 Marca 2013 Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 eee tam zielony rządzi.. wygląd zmienił się zdecydowanie na plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grigri2 Napisano 7 Marca 2013 Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Nieźle żeś to wykombinował, rower jak nowy, a koszty zapewne niewielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafi76 Napisano 7 Marca 2013 Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Własnie jak to kosztuje..??? i jak się to zamawia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhOsTwrc Napisano 7 Marca 2013 Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 To jest nowy rower mam go ok 14 dni:-) koszt ok 150 zl. Wszystko naklejali docinali pracownicy firmy z w/w linku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qb41 Napisano 8 Marca 2013 Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Ale tzn. co naklejali? tylko te zielone wstawki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhOsTwrc Napisano 8 Marca 2013 Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 8 Marca 2013 Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Ale przerzutka i śruby to chyba nie oklejanie? No i przynajmniej do fotki, to coś zielonego do bidonu lepiej by pasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubbak Napisano 12 Marca 2013 Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 (edytowane) Mój niner obecnie bez kół, które się usztywniają. Zdjęcie robione kosiarką, także sory za jakość. Edytowane 12 Marca 2013 przez kubbak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiater Napisano 13 Marca 2013 Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Jeszcze ciepły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi