TheJW Napisano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2018 Mój 29'er jest gdzieś tam... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 10 Grudnia 2018 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2018 Ten kontenerowiec płynie z Chin do Polski z zamówieniami z ali.... Pół Polski od miesiąca ma włączone śledzenie przesyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooyek Napisano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2018 Dawno nie wrzucałem do tego wątku zdjęć testowych rowerów, ale ten tak ładnie wyszedł, że "nie szczymie" Cannondale Habit Carbon 2: 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2018 Przyznaj się, opony specjalnie do zdjęć czyściłeś i ustawiałeś koła, żeby napisy były tak samo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2018 W końcu za to mu płacą ... Nikt partaczowi nie da sprzętu do recenzji. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wooyek Napisano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2018 W dniu 13.12.2018 o 20:41, TheJW napisał: Przyznaj się, opony specjalnie do zdjęć czyściłeś i ustawiałeś koła, żeby napisy były tak samo! Oczywiście, to jest podstawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieKombinuj Napisano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2018 Aktualizacja był Flash jest F29. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_79 Napisano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 To i ja coś wrzucę w jesiennym klimacie (choć zimą). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mess Napisano 5 Stycznia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 (edytowane) Teraz tylko nogę robić na sezon Edytowane 5 Stycznia 2019 przez mess 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malutki Napisano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 OT wybacz, ale jest temat o pokazywaniu rowerów w pomieszczeniach ;-) btw scott brzydal bo czysty! dp błota z nim EOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2019 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2019 @woojj Ładne siodełko, ładna rama, dobra korba, słusznie długi sztuciec. Fajna maszyneria! Jak ja ci zazdroszczę ci tego śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. skwarek2 Napisano 2 Lutego 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 (edytowane) Jest i on NS Eccenric Lite 1 2019, pierwszy w Polsce. Objechałem czerwony szlak Ustka-Rowy i jest to idealny rower na flowtrial'e i pewnie nawet małą jazdę grawitacyją. I ten lakier - wojskowa zieleń w macie. 1x12, dobre heble, opony, chwyty, szeroka kiera, krótki mostek, do zmiany amortyzator i mykmyk do dorzucenia. Edytowane 2 Lutego 2019 przez skwarek2 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozoduj Napisano 2 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 W ruinach fabryki benzyny syntetycznej w Policach. Zmieniona sztyca na PRO Koryak do kompletu. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maklakiewicz Napisano 3 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2019 1 godzinę temu, skwarek2 napisał: Jest i on NS Eccenric Lite 1 2019, pierwszy w Polsce. Objechałem czerwony szlak Ustka-Rowy i jest to idealny rower na flowtrial'e i pewnie nawet małą jazdę grawitacyją. Jeden z moich ulubionych szlaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarek2 Napisano 3 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2019 9 godzin temu, maklakiewicz napisał: Jeden z moich ulubionych szlaków Mój stały punkt testowy rowerów, bo pochodzę z Ustki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 4 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2019 W dniu 2.02.2019 o 22:59, skwarek2 napisał: NS Eccenric .....ładny , ale najlepiej wygląda wersja na Tange ;-))) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarek2 Napisano 4 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2019 5 godzin temu, woojj napisał: .....ładny , ale najlepiej wygląda wersja na Tange ;-))) Na 2019 cały czarny, nic szczególnego, poza tym za dużo skoku jak na moje jeżdżenie, cena detal to cena dobrego nowego fulla dla mnie (znam miejsca ) Poza tym waga i przy większym łomocie stal/alu/wungiel wali po rękach tak samo w HT (TwardoZadach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 4 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2019 26 minut temu, skwarek2 napisał: za dużo skoku jak na moje jeżdżenie, cena detal to cena dobrego nowego fulla dla mnie Skoro 140mm to za dużo skoku na Twoje jeżdżenie, to fulla tym bardzie nie potrzebujesz, ergo - ten argument jest inwalidą! Waga ramy jest mało istotna - znowu przegrywasz Od walenia po rękach to jest amor, stalowa rama jest od walenia po tyłku - tutaj cromo wygrywa - Ty znowu przegrywasz No i stal wygląda miljon razy lepiej, także sorry Skwarek, ale nie łykamy tego! A żeby nie robić offtopu, to macie puffina w wersji winter-camo 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczet190399 Napisano 4 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2019 7 minut temu, akkwlsk napisał: No i stal wygląda miljon razy lepiej, także sorry Skwarek, ale nie łykamy tego! Sorry ale Eccenric wygląda lepiej niż Twój. Tym razem Ty przegrywasz :-P 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 4 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2019 Eccentrtik w planie ogólnym wygląda modnie bo ma opon z paskiem i wojskowy mat, ale już spawy wyglądają jakby go na lotnisku polowym z rozbitego masztu radarowego ulepili. Chociaż taki surowy i pierwotny charakter pięknie by mi pasował to ufaflunieniach ramy taśmą izolacyjną polecam purystom estetyki i dotyku koncentrację na ramach ze złotego okresu aluminium, albo rasowe jak spod ratraka spawy, albo po polerze niewidoczne... NS jest tymi spa-Wami w krzakach, o smerfie papo- wygląda podsiodłówka na naprawianą profilaktycznie w fabryce Ale rower ma być cudowny w jeżdzie nie muskaniu po ramie.... także nie ma że alu,.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lester13 Napisano 4 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2019 (edytowane) takie tam, z zimowej przejażdżki Edytowane 4 Lutego 2019 przez lester13 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 4 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2019 3 godziny temu, maczet190399 napisał: Sorry ale Eccenric wygląda lepiej niż Twój. Tym razem Ty przegrywasz :-P No chyba ten stalowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarek2 Napisano 6 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2019 W dniu 4.02.2019 o 14:32, akkwlsk napisał: Skoro 140mm to za dużo skoku na Twoje jeżdżenie, to fulla tym bardzie nie potrzebujesz, ergo - ten argument jest inwalidą! Mam w sklepie z 3 testówki fulli i nie potrzebuję roweru w swoim garażu na 3 wypady w góry (jeżdze lekkie enduro w górach). Poza tym miałem już 2 fulle i sprzedałem bo mi się nie kalkulowały. W dniu 4.02.2019 o 14:32, akkwlsk napisał: Waga ramy jest mało istotna - znowu przegrywasz Zależy dla kogo? W dniu 4.02.2019 o 14:32, akkwlsk napisał: No i stal wygląda miljon razy lepiej, także sorry Skwarek, ale nie łykamy tego! Hmm na Stallovym byłeś? Chyba nie? Ja tam bywałem, jeździłem na każdym materiale z którego robi się ramy, a posiadałem Cromo przez 3 lata. Znam środowisko i nie łykam religii i kultu stali. Rower ma dobrze jeździć niezależnie z jakiego materiału jest zrobiony jak pisze itr W dniu 4.02.2019 o 17:51, itr napisał: ale już spawy wyglądają jakby go na lotnisku polowym z rozbitego masztu radarowego ulepili To złóż taki rower na ramie CroMo w kwocie 5000zł Ceny części nowych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 6 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2019 (edytowane) To Panowie nie spotkaliście się w realu? Hmm zastanawiające... to galeria, więc wycinam swoje pisanie, ale myślę, że w kwestiach estetyki najważniejsze jest to że niektórym podobają się klasyczne widoki rurek o małych średnicach. A aluminiowe ramy są już mniej szlachetne, przekombinowane.... W galerii każdy rower fajnie zobaczyć, a dużo daje jakość fotografii, jeden rower może mieć dwa oblicza... Czekam na więcej i więcej. Nawet z bambusa... Edytowane 6 Lutego 2019 przez itr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi