panSocjolog Napisano 22 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 (edytowane) czy ktos nabyl ten blotniczek z przesylka do polski? Są na allegro Błotnik - Bender Fender 2.1 - Czarny (3029850279) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Edytowane 22 Lutego 2013 przez panSocjolog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 22 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 ...i nawet szablon dla majsterkowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pim Napisano 22 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 22 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 MuckyNutz są dostępne w Vincere http://vincere.pl/sklep/index.php?k88,akcesoria Fajny patent dla tych co nie trawią zwyczajnych błotników. Czyli np. dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 22 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 konczymy z blotem pliz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 25 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Przybył to pokazuję, chociaż rowerem bym jeszcze tego nie nazwał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 25 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 O Kolego Sol.....Piękna Rzecz Ci się "napatoczyła" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 25 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 SOL-niczka jak zwykle cichutko siedzi aż tu baaaach !! :thumbsup: miodzio ramka i ja w tym roku zaczynam polowanie na coś konkretnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 25 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Dzięki - odczuwam jeszcze coś w rodzaju szoku poporodowego, dlatego nie tryskam słownictwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 25 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 pewnie jeszcze łożysko zostało :yucky: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
COOLoo Napisano 25 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Przybył to pokazuję, chociaż rowerem bym jeszcze tego nie nazwał Carbon czy alu? Ile waży rama z damperem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 25 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Plastyk. A ile waży nie wiem, bo ja z tych co jak już ważą to całe rowery Ale z grubsza jakieś 2400-2500 z damperem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 25 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 komentarz zbedny, chociaz i tak trzeba poczekac na caly rower, mam nadzieje, ze nie schrzanisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 25 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Można powiedzieć, że full-wypas :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
COOLoo Napisano 25 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 bardzo FULL! Kiedy finał projektu? Jakie plany co do pozostałych elementów? Koła, amor, osprzęt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 25 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 (edytowane) Większość osprzętu albo skompletowałem wcześniej albo przechodzi z aktualnego roweru. Z kitu z którym przyszła rama w zasadzie wszystko jest na sprzedaż, poza kołami. Składam wszystko do kupy w połowie marca. Póki co nie bardzo mam po co, bo z jednej strony nie pojeżdżę, a z drugiej rozwalę sobie plan treningowy w połowie. W skład szpeju wchodzą m.in.: wideł Float CTD 120 mm korba Rotor 3D plus Time Atac XS hample Formula K18 (docelowo T1) rurki Eastona przerzutka X.0 z tyłu/XTR z przodu gripshifty X.0 (ulubione zmieniarki, nie zmienię za nic) kanapa Flite Gel Flow (do wymiany bo obciera to i owo) koła z kitu - czyli obręcze WTB i19 TCS i piasty Shimano, przy czym przednie koło muszę jeszcze przepleść na piastę 15QR (też do wymiany, celuję w I9). To co do wymiany jest wymagające budżetowo więc to pewnie bajka przyszłego sezonu, się zobaczy. Edytowane 25 Lutego 2013 przez Sol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 25 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Santów jak kusych psów w Kraju-Raju... Kolejny zadowolony klient od Chileckiego czy jakaś pokupka zagramaniczna? koła z kitu - czyli obręcze WTB i19 TCS i piasty Shimano, przy czym przednie koło muszę jeszcze przepleść na piastę 15QR (też do wymiany, celuję w I9). Chyba do kitu... Obrecze o szerokości wewnętrznej 19mm??? A-fe... Szacunek... I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 25 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Sant może i tak, ale nie Tallboyów hehe. Przy cenach jakie daje imć Ch. musiałbym mieć albo wieelkie szczęście żeby coś przyuważyć zagramanicą albo upaść na głowę. Żadnego z powyższych nie pamiętam, aczkolwiek - przyznam - piło się trochę ostatnio Koła są do wymiany. Na celowniku Torch. I jakiś bank po drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brzeziu Napisano 25 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Sol, nnnoooooooooooo cóż pisać Pikny, po prostu pikny macik ! Gratuluję udanego porodu, rozumiem że szczęśliwy tata znajduje się pod troskliwą opieką lekarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 26 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Na razie nie, chyba że tych od detoksu Ale mogę potrzebować pomocy lekarskiej jak przytargam sprzęt do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paszczaq Napisano 26 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 @Sol: Kurza stopa, duża kicha, na wypasie. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olek123 Napisano 28 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 (edytowane) Jeszcze kilka elementów do wymiany, waga minimalnie powyżej 10 kg. Edytowane 28 Lutego 2013 przez olek123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romero Napisano 28 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Ten żółty ładniej wygląda niż białe Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 28 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 (edytowane) wyglada super, jeszcze jakby wygolic komin (mam swiadomosc, ze pewnie i tak nie dotniesz na wymiar, bo liczysz sie z tym, ze kiedys go bedzie trzeba sprzedac), mostek do samego dolu, a kierownice risera konkret Edytowane 28 Lutego 2013 przez nabial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterd3 Napisano 28 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Tak bardzo fajnie wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi