Dezent Napisano 31 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2018 (edytowane) Spokojnie, PD-M324 to opcja przejściowa. Będą PD-M540. Edytowane 4 Września 2018 przez sznib Nie cytujemy posta poprzedzającego w całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemot1974 Napisano 2 Września 2018 Udostępnij Napisano 2 Września 2018 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waza Napisano 2 Września 2018 Udostępnij Napisano 2 Września 2018 A pochwal się nim od napędowej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemot1974 Napisano 2 Września 2018 Udostępnij Napisano 2 Września 2018 @Waza, mowisz i masz, pozdrawiam Napęd XT 2x10, rower że specyfikacją jest rozpisany w dziale ,, mania lekkości,, wcześniej była czarna rama, reklamacja, dostałem nową . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 2 Września 2018 Udostępnij Napisano 2 Września 2018 Pozdrower 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 2 Września 2018 Udostępnij Napisano 2 Września 2018 Szczeliłem z biodra, z ambony i Peak poszczelony Pozdrower 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 3 Września 2018 Udostępnij Napisano 3 Września 2018 Mój bieda najner 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 3 Września 2018 Udostępnij Napisano 3 Września 2018 Życie na ulicy, w ciągłym stresie, spanie pod mostem, czerpanie wody u źródła, bieda aż piszczy Pozdrower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 3 Września 2018 Udostępnij Napisano 3 Września 2018 (edytowane) Panie, tam obok była wiata z ławką, także nie było aż tak źle Edytowane 3 Września 2018 przez wojtasin E zjadłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HESHER Napisano 4 Września 2018 Udostępnij Napisano 4 Września 2018 Witam , a takie coś złożyłem sobie, bolało mnie już jeździć na kołach 26" 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niuti Napisano 4 Września 2018 Udostępnij Napisano 4 Września 2018 zacne , tylko inne oponki mogłeś dać niż te conti. chyba że do słabego ujeżdżania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HESHER Napisano 4 Września 2018 Udostępnij Napisano 4 Września 2018 (edytowane) opony max jakie tu wejdą to 2,4" , 2,6" chyba będzie ciężko chyba ze te wąsy drobniutkie poobrywałbym , no myślałem nad schwalbe 2,6", chyba drugi komplet na ujeżdżanie po górach kupię ale to na drugi rok. Na zdjęciu nie widać jego wielkości ale na żywo to potężny rower, koła 29" robią swoje. Edytowane 4 Września 2018 przez HESHER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 5 Września 2018 Udostępnij Napisano 5 Września 2018 @HESHER Co masz do korby przykręcone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HESHER Napisano 5 Września 2018 Udostępnij Napisano 5 Września 2018 tu ciekawostka , Deore XT BOOST 34z, to chyba max co przy tej ramie wejdzie przy tej korbie, może korby Dartmoor i ich ramy przyjmą większe koronki, ale za to jestem zadowolony z ustawienia łańcucha jest idealnie na środku czyli 6 zębatka, a więc przekos jest zminimalizowany w maksymalnym stopniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 5 Września 2018 Udostępnij Napisano 5 Września 2018 Kurczę, mam jednorzędowego XTka i nie mam takiego świecącego pierścienia w środku zębatki. Stąd pytanie co to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bladawiec Napisano 5 Września 2018 Udostępnij Napisano 5 Września 2018 W dniu 4.09.2018 o 16:55, HESHER napisał: Witam , a takie coś złożyłem sobie, bolało mnie już jeździć na kołach 26" Jaki kąt główki masz w tej ramie z tym widelcem i jaki długi jest widelec? a tak poza tym fajna bryczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HESHER Napisano 5 Września 2018 Udostępnij Napisano 5 Września 2018 (edytowane) a juz wiem, tam jest druga koronka 28z. na ciężkie góry, jak zawitam w góry to po prostu ręcznie zrzucę. Bladawiec kąt w Primal'u 29" to 66 stopni amor Suntour Durolux pod koło 29" ustawiony na 160. Ogólnie to żeby go złożyć kupiłem ramę, amor i koła, reszta została sie z tego malca na kołach 26" Edytowane 5 Września 2018 przez HESHER 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj2 Napisano 6 Września 2018 Udostępnij Napisano 6 Września 2018 7 godzin temu, HESHER napisał: a juz wiem, tam jest druga koronka 28z. na ciężkie góry, jak zawitam w góry to po prostu ręcznie zrzucę. Bladawiec kąt w Primal'u 29" to 66 stopni amor Suntour Durolux pod koło 29" ustawiony na 160. Ogólnie to żeby go złożyć kupiłem ramę, amor i koła, reszta została sie z tego malca na kołach 26" @bladawiec 66 to on ma z amorem 140 wedlug producenta a ze 160 to okolo 65. http://dartmoor-bikes.com/sites/default/files/documents/2018_Dartmoor_MTB_frames_geometry.pdf @Hesh17 Nie spada ci lancuch na przekosach ? Duza tarcza jest odsunieta od srodka i na latwych biegach masz spory przekos, ktory moze sciagnac lancuch i jeszcze jezdzisz bez zebatki narrow wide. Przynajmniej ja tak mialem na wybojach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HESHER Napisano 6 Września 2018 Udostępnij Napisano 6 Września 2018 to jest zebatka do jednorzedowych korb, pierwsze zebatki, shimano nie do konca byly narrow ale lancuch ciasno siedzi, do tego przerzutka ma napinacz, na przekosach na 11 i 42 juz sprawdzałem kręcąc do tyłu łancuch nie spada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jbbike Napisano 7 Września 2018 Udostępnij Napisano 7 Września 2018 Zakupiony 2 tygodnie temu. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheGlazina Napisano 7 Września 2018 Udostępnij Napisano 7 Września 2018 To i ja pokażę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pious Napisano 21 Września 2018 Udostępnij Napisano 21 Września 2018 Procaliber 9.8 SL - Kupiony miesiąc temu, gdy szosa zaczęła nieco nużyć. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Września 2018 Udostępnij Napisano 21 Września 2018 W dniu 2.09.2018 o 19:35, kemot1974 napisał: @Waza, mowisz i masz, pozdrawiam Napęd XT 2x10, rower że specyfikacją jest rozpisany w dziale ,, mania lekkości,, wcześniej była czarna rama, reklamacja, dostałem nową . Ożesz Ty... a co się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemot1974 Napisano 21 Września 2018 Udostępnij Napisano 21 Września 2018 Wada lakiernicza , nic wielkiego, reklamacja załatwiona od ręki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Września 2018 Udostępnij Napisano 22 Września 2018 No tak...ale rower trzeba było rozebrać i znowu złożyć ..a jaki masz suport ,pressfit ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi