nabial Napisano 13 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 rasowo wyglada ta ramka, nie powiem, ale bardziej zazdroszcze 'otoczki', ktora wygrales nikt nie kazal ci poprawic nachylenia siodla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maras 79 Napisano 13 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Nabial ta ramka wygląda jeszcze lepiej na żywo- serio . Otoczka jest całkiem pro na poważnie. Siodło faktycznie teraz dopiero zauważyłem, to do poprawienia nachylenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madluki Napisano 14 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 peak zmartwychwstał Jak zawsze dzięki Forumowiczom za rady i graty, dzięki którym wszystko przyjemnie się toczy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 14 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 swietnie wywazony kolorystycznie, chociaz biale pancerze zbedne sie wyrozniaja na tle ramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 14 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Bardzo fajnie poskładany. NN 2.25, bo jakieś grubaśne? U mnie natomiast ostatni zwiastun przed nadejściem czegoś większego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 14 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 O fiu fiuu! Waga piórkowa jak sądzę? POZDRo-:ver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemkoVonLezajsk Napisano 14 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 madluki........... poprostu....... Piękna maszyna tylko pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bedsidelamp Napisano 14 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Super ten accent Ci wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madluki Napisano 15 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 hehe dzięki W terenie prawie każdy mtb wygląda dobrze ;-) Opony N.N 2,25 wezszych nie spotkałem w rozmiarze 29" Sa dosyć grubawe ale to tez kwestia białego tła, albo jakoś inaczej się układają na szerokich obręczach przy małym ciśnieniu..nie będę zmyślał Białe pancerze zostały po starej ramie.. jeszcze jest parę rzeczy do wymiany Sol co to za ustrojstwo? Patencik na zakleszczający sia łańcuch ? będzie karbun ? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 15 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Chodziło mi raczej, że wyglądają jak 2.35 Tak, to łapacz łańcucha, reszta wniosków też prawidłowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvin Napisano 15 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Sol gdzie kupiłeś ten łapacz? I czy nadaje się do korb trzyrzędowych również? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 15 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Tju http://www.velotechservices.co.uk/shop/Vprod4.asp?cat=7386000002 Generalnie jeżeli chodzi o Rotora polski dystry to porażka, więc z czystym sumieniem polecam brytoli. Zwłaszcza że wcale nie są jakoś mocniej drożsi. Z 3 blatami powinno banglać bez problemu. Po to m.in. kupiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafi76 Napisano 15 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Fajna ta rama szkoda ze nie jest trochę lżejsza ale może to i lepiej w terenie się nie trzeba martwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fata Napisano 17 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 A to mój Accent jeździ się bosko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 17 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Nie mam chyba nic z oczami i to jest 96er? Jak się jeździ z przednim mniejszym kołem? Rower pochylony to cały czas z górki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fata Napisano 17 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Nie mam chyba nic z oczami i to jest 96er? Jak się jeździ z przednim mniejszym kołem? Rower pochylony to cały czas z górki? To złudzenie oba są 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 17 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 A rzeczywiście Na tle linii drzwi widać dokładnie, że oba koła takie same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tommek7 Napisano 17 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Wszystko super, ale jednak widelec dałbym w odwrotnej kolorystyce tzn korona biała, a reszta czarna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toto Napisano 17 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 tylko znajdź taki widelec w tej kolorystyce, będzie ciężko naprawdę podobają mi się te Accenty, tylko nie wiem co tak większość wybiera ramy w czarno-białym kolorze...jak patrzyłem na te ramy to ta w żółto-czarnym macie dosyć ciekawie wyglądała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fata Napisano 17 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 tylko znajdź taki widelec w tej kolorystyce, będzie ciężko naprawdę podobają mi się te Accenty, tylko nie wiem co tak większość wybiera ramy w czarno-białym kolorze...jak patrzyłem na te ramy to ta w żółto-czarnym macie dosyć ciekawie wyglądała Bo my są już starzy i lubimy spokojne kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tommek7 Napisano 17 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 tylko znajdź taki widelec w tej kolorystyce, będzie ciężko Hmm no w sumie To w takim razie wolałbym cały biały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhOsTwrc Napisano 19 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 (edytowane) Udało sie po 12 miesiacach oczekiwan mam swoja 29;) Jest to Ghost Se 2970 z ktorego zostala rama , amor , mostek , Naped :2x9 korba XT 780 Zebatki Saint 36/22 kaseta 9 rzXT 11-32/11-34 na góry , łańcuch Connex 800 , manetki Sram x0 tył Sram x0 , przód SLX dyna sys Koła : obreczeWTB i 19 , piasty industry nine , szprychy MACH1 2.0/1.8/2.0 opony Conti Race King & X king 2.2 Race sport koła komplet 1820g + RK 520g + XK 525g , dętki Geax 26" 140g szt Amor Rock Shox x32 Solo Air 29 Kiera Carbon 700mm 180 g Rama GhOsT Se 22" 56cm Sztyca Thomson Elite Siodlo Ritchey Wcs Ogolnie jezdzi sie o wiele lepiej niz na 26" majac 196 cm Katalogowa waga 13,3 kg waga realna 11,9 kg Edytowane 19 Lutego 2013 przez GhOsTwrc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 20 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Wygląda bardzo harmonijnie i powinien być pokazywany w szkołach jako przykład dlaczego duzi nie powinni jeździć na 26 xxl Masz jakieś dłuższe doświadczenia z Wippermanem? Też sobie sprawiłem - wbrew sugestion wyznawców św. Campy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhOsTwrc Napisano 20 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 W ubieglym sezonie zajechalem kilka łancuchów SLX,XT,XTR te wszystie umarly po 1400 km , natomiast mialem jeszcze dwa connexy i na nich zrobilem po 5000 km . Wszystko z napedem 10s . Nastepnie przeszedlem na 9s a z nim dziala taniutki Connex 800 (40zł) a ponoc jeszcze bardziej zywotny.:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madluki Napisano 20 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Super! Szara eminencja. Koloru odrobina ale za to ciekawe. Dobrze ze robią te thomsony.. ;-) Zmieniarka przednia działa dobrze ? Tzn nie ociera, łańcuch nie wypada na zewnątrz ? Nie boisz sie ze coś złapiesz miedzy zaciski i tarczę ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi