Mod Team KrissDeValnor Napisano 1 Lutego 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 @ tomaczos i @ erzurum Wasze zdjęcia są dla mnie niewidzialne - pojawia się darmowy hosting i d ... Zdjęcia zamieszczane bez logowania wygasają po trzech dniach - WTF ?! @ maczet190399 Co to za błotnik z tyłu ? Podobny trochę do Zefala. Przedni sprawdza się tylko osłaniając twarz i golenie amora - no właśnie, w jakim stopniu, bo klata pewnie już schlapana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 1 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 Podobny trochę do Zefala To jest Zefal klata pewnie już schlapana nawet nie wiesz jak bardzo się mylisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 2 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 (edytowane) @ tomaczos i @ erzurum Wasze zdjęcia są dla mnie niewidzialne - pojawia się darmowy hosting i d ... Zdjęcia zamieszczane bez logowania wygasają po trzech dniach - WTF ?! może teraz wytrzyma zdjęcie dłużej Edytowane 2 Lutego 2017 przez erzurum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 2 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Sztyca wysunięta w kosmos...za mały rozmiar kupiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HerrMann Napisano 2 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Jak to jest w kosmos, to zdarzały się tu w galerii egzemplarze ze sztycą od ramy aż do nieba bram . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 2 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 kolega Stu raczył sobie ironicznie napisać ale miło, że się uaktywnił po tym jak wątek wpkiw umarł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 2 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Zobacz jak to powinno wyglądać profesjonalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 2 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 w konfiguracji ze zdjęcia jaka waga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waza Napisano 2 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 @@erzurum, Jak dla mnie bardzo fajna kolorystyka, żywa ale nie przesadnie jaskrawa, ale na pewno jestem stronniczy bo mam sentyment do Cannonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 2 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 w konfiguracji ze zdjęcia jaka waga? 7800g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 2 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Cannony zazwyczaj są mocno oblepione napisami, dość jaskrawe, taki maja urok, w odróżnieniu od np Canyonów które zazwyczaj są ascetyczne, czarne i matowe. Ale strona wizualna w przypadku roweru nie jest najważniejsza, choć oczywiście musi się podobać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 2 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Zobacz jak to powinno wyglądać profesjonalnie Jeśli to jest cena, jaką się płaci za lekki rower, to ja nie chcę lekkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waza Napisano 2 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Akurat mam rowery obu marek i są dokładnie takie jak opisałeś Canyon szosa Ultimate CF SLX stealth, fajna lekka szosa, ale o nie nachalnej urodzie. I stary MTB Cannon Taurine, obecnie po transformacji do 650b jako zimówka, nadal przyciąga wzrok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 2 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Jeśli to jest cena, jaką się płaci za lekki rower, to ja nie chcę lekkiego Dlaczego? Rower ma służyć mi do lokalnych ustawek szosowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 2 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 7800g lżejszy od mojej kolarzówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 2 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 No i zdecydowanie szybszy od wielu, wielu, wielu szos! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 2 Lutego 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Zobacz jak to powinno wyglądać profesjonalnie Ale święta były miesiąc temu Ja tam swoją choinkę dawno spaliłem Dlaczego? Rower ma służyć mi do lokalnych ustawek szosowych... aha... o i zdecydowanie szybszy od wielu, wielu, wielu szos! heheheehe... Taki szary dzień a tu Kolega od razu wprowadza ludzi w dobre samopoczucie! Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
derwisz Napisano 2 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Kolejny Peak, to chociaż miejscówka odpowiednia. Ktoś poznaje ?Link do pełnego rozmiaru:https://1drv.ms/i/s!Arce7yGcIKyakmnyYMv_0-ISzwI4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinusz Napisano 2 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 erzurum, to malowanie Twojego Cannona jest w stylu trochę jakby sprzed 10 lat. Generalnie rower fajniejszy niż malowanie. Podobnie ze zdjęciem "treść" lepsza od jakości wykonania O rowerze Stu najlepsze co można powiedzieć, to że jest idealnie dobrany do wizji jego właściciela Osobiście wolę na szosie jeździć z barankiem i SPD, mieć większy blat, gładsze opony oraz nie mienić się tak kolorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 2 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Zgadza się, ma to malowanie taki charakter sprzed dobrych kilku lat, ale tak jak pisałem cannon takie pstrokate rowery ciągle robi ma to swój klimat i ja raczej jest za. A zdjęcie, telefonem, pod słońce, nic nie widziałem stąd horyzont się wali ale przynajmniej rower bardziej prosto jest Aparatu fotograficznego już od dawna nie wożę, takie czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stujumper Napisano 2 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Rower jest jak jego właściciel...w moim przypadku piekielnie szybki, lekki i niezawodny, aaa i rzuca się w oczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SovaLTD Napisano 2 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 No i zdecydowanie szybszy od wielu, wielu, wielu szos! Na tych szosach to pewnie jeżdżą tacy jak masz w miniaturce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 2 Lutego 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Dajecie się podpuszczać jak przedszkolaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
errwin Napisano 2 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Ktoś poznaje ? Toż to loteria z tym zdjęciem Panie, teren jakich wiele w górach - niebieski graniczny ? Przełęcz Łączecko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 2 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Scotty po zmianie kiery - Gusset Stash, 35 stopni kąt gięcia Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi