HerrMann Napisano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Witam. Przepraszam, a liczy się tylko cały 29er czy połowa też wchodzi w grę? Zaryzykuję... Nieco odchudzony rowerek: rama 26", koła 29" Niner to to nie jest, ale wbrew podanym wyżej parametrom maszyna wyszła bardzo zgrabna. Lubię podejście "po swojemu". Na mało której ramie wyszłoby to tak fajnie jak na GHOSTcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malutki Napisano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Witam. Przepraszam, a liczy się tylko cały 29er czy połowa też wchodzi w grę? Zaryzykuję... Nieco odchudzony rowerek: rama 26", koła 29" Bardzo fajny rowerek wyszedł, tylko wg mnie bardziej cross niż mtb ;-) Ale raczej spokojnie powinien przyjąć koła 27,5 z terenowymi oponami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enkeron Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 @HerrMann, @malutki Dzięki Lubię podejście "po swojemu". Ale trochę bałem się, że nie wejdą. =) Ale raczej spokojnie powinien przyjąć koła 27,5 Dobra zamiana standardowych 26", ale nie wiem jak długo będzie rama żyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teraw Napisano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 Geometria wyszła taka, że siodełko jest wysunięte mocno do tyłu. Nie ma problemów z odrywaniem się przedniego koła na podjazdach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team anarchy Napisano 7 Stycznia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2017 @teraw, geometria nie licząc trailu i wysokości BB nad ziemią się nie zmieniła bo czemu miałaby się zmienić? Oba koła siadły tak samo.Zdjęcie może ciut przekłamywać na stronę harleya i nic po za tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_oner Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 YT Jeffsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczet190399 Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 @@m_oner, Fajna maszyna. Podaj jakieś szczegóły / specyfikacje itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_oner Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Jak na razie wymieniony tylko łańcuch na kmc x10 ze spinką oraz założone pedały m520, a reszta seryjna więc odsyłam do strony producenta. https://www.yt-industries.com/en/detail/index/sArticle/610/sCategory/509 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahoo84 Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Cena piękna była tego Jeffysa cały rower w cenie ramy którą ja kupiłem na ten sezon :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drwal44 Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Niezly ten Jeffsy. Jaki rozmiar ramy i ile masz wzrostu jesli mozna wiedziec? Widze znajome rejony, petla nad zapora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_oner Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 XL przy wzroście 191cm. Udało się dorwać na szczęście w tym rozmiarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni220 Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Ale tyka sterczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Śmiga franca po śniegu jak przyczepiona, aż się chyba jeszcze raz przejdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Taki mały "pro tip" do fotek na śniegu ... jak macie w aparacie opcje korekty ekspozycji to wrzucajcie tak 0,5 do 1 EV na plusie. Wtedy zdjęcia nie wychodzą takie ponure a śnieg jest biały . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 (edytowane) Dlatego warto wiedzieć jak działa swiatłomierz w aparacie, ale niestety dla większości to „aparat robi zdjęcia”. Złe zdjęcie = zły aparat Ale to temat na dłuższą dyskusję... Edytowane 15 Stycznia 2017 przez modrzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomHagen Napisano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomHagen Napisano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2017 Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka Filip, dość podobne kolorystycznie te nasze 29-tki, nie?;-) Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomachos Napisano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 Wersja zimowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 powrót do 29-era po roku przerwy...bardzo przyjemny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spascmar Napisano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 Erzurum czy "to" poniżej to smog? tzn. brudne powietrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 oczywiście tak często jest na południu Polski, dziś była inwersja, idealne warunki dla smogu, u góry +3 stopnie, na dole -1 ale brew pozorom poziomy pyłu PM10 nie były tragiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni220 Napisano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 eee, co za miasto tam w dole? Bielkso? Normalna wilgoć powietrza w wyniku inwersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczet190399 Napisano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 (edytowane) Edytowane 28 Stycznia 2017 przez maczet190399 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczet190399 Napisano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 Po zmianie na Continental Protection 2.4.Na śniegu bez różnicy, ale na ziemi wchodzą jak w masło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi