dexter82 Napisano 21 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Witam. Mój pierwszy mtb. Dla mnie jest wspaniały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 21 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 @@Spascmar, @@dexter82, nie ten profil Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Broda Napisano 22 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Mój obecny Peak mała zmiana w stosunku do poprzedniego rama 2016 M i hamulce XTR 988 [/url]">http:// [/url]">http:// [/url]">http://http://www.fotosik.pl/zdjecie/ba34f4be37ebef89'> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Czy to aby nie jest błotnik przedni, zamontowany w ten futurystyczny sposób z tylu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Broda Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Akurat nie, są to dwa błotniki montowane pod siodełko zamontowane w taki sposób by nie chlapało z tylnego koła po nogach. Co prawda nie wiem jak w mokrej deszczowej pogodzie się spisuje bo nie miałem okazji w takowej pośmigać, ale od błota też nieźle chroni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj2 Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Moj rekreacyjny 29'er Dynamics Volcano XT w wersji jesienno zimowej z oponami Nobby Nic. Udalo sie skorzystac ze slonecznej pogody w ostatnich dniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 24 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 (edytowane) Edytowane 24 Listopada 2016 przez venom2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diarem Napisano 24 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 (edytowane) Taki tam pomykacz Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 24 Listopada 2016 przez diarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montell81 Napisano 24 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 Diarem, ładny "chińczyk". Wrzuć zdjęcie od strony napędowej. I co to za siodło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diarem Napisano 24 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 Diarem, ładny "chińczyk". Wrzuć zdjęcie od strony napędowej. I co to za siodło? Siodełko, sztyca i zacisk od smuda http://www.smud-carbon.eu/index_pol.html Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
basidion Napisano 27 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Witam Po tym jak poprzedni rower oparty na ramie Bergamont Revox 2.2(2012) odszedl do krainy wiecznej jazdy ( z powodu pękniecia podsiodłówki ) by wrocic na trasy trzeba złożyć coś nowego. Najważniejsze było to by nie powtórzyć sytuacji, która doprowadziła do pęknięcia, dlatego też szukałem ramy o bardziej "klasycznej" budowie, oraz takiej która bezproblemowo pozwoliłaby na przyjęcie części ze starego roweru. Wybór padł na ramę Force Epigoni w rozmiarze 22,5'', przełożyłem całą resztę i znowu moge jezdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 29 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2016 (edytowane) Edytowane 29 Listopada 2016 przez venom2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mereus Napisano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2016 (edytowane) Wysłane z Sony Xperia Z1 Compact Edytowane 2 Grudnia 2016 przez mereus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
firefoks Napisano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2016 Witam Po tym jak poprzedni rower oparty na ramie Bergamont Revox 2.2(2012) odszedl do krainy wiecznej jazdy ( z powodu pękniecia podsiodłówki ) by wrocic na trasy trzeba złożyć coś nowego. Najważniejsze było to by nie powtórzyć sytuacji, która doprowadziła do pęknięcia, dlatego też szukałem ramy o bardziej "klasycznej" budowie, oraz takiej która bezproblemowo pozwoliłaby na przyjęcie części ze starego roweru. Wybór padł na ramę Force Epigoni w rozmiarze 22,5'', przełożyłem całą resztę i znowu moge jezdzic Duża rama i długi mostek - na jaki wzrost? Jak wygląda wagowo? Ja zakupiłem ramę 20 cali i trochę się obawiam bo w 26-erze miałem 22 cale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
basidion Napisano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2016 Firefoks, duza rama i dlugi mostek bo mam 198cm, a wagowo rama realnie 1950gram a calosc ( jak w opisie z galerii) kolo 13.3kg. Ja w 26 (kellys scarpe) mialem rame 23.5'' i wygladalem jak to kumple mowili "jak na rowerze z komunii" , pierwsza rama 29 miala 23'' , ta ma 22.5'', podsiodlowke mam wyciagnieta na 26cm w gore.. Ale to na razie pierwsza jazda byla i mozliwe, ze cos sie jeszcze w kwestii wyciagniecia zmieni. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spascmar Napisano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pantom Napisano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
next Napisano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 (edytowane) Łał! Odcienie niebieskiego i przejścia tonalne jak z innej planety.Piękne i daję na tapetę. Edytowane 5 Grudnia 2016 przez next Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniel33mc Napisano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 Romet Jig 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grizzli Napisano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 Nie liczac tej masakry z kabelkamy, to gdyby dolna rura w tym Romecie nie była taka "rozpulchniona" przy sterówce to ten rower nawet zgrabnie by wyglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 Romet Jig 2017 ile realnie waży taki JIG??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniel33mc Napisano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 (edytowane) 13kg z pedałami spd M520 ,lampka sigma micro i uchwytem na latarkę, ważyłem wagą wędkarską nie wiem na ile jest ona dokładna Edytowane 7 Grudnia 2016 przez daniel33mc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 To dobry wynik jak na rower do ostrego walczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
venom2000 Napisano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 To dobry wynik jak na rower do ostrego walczenia ?? Jakiego walczenia i w czym? 13 kilowy klocek z trzepakami na wunglu po niecałe 10 kilosów? Ta rama Jiga wygląda dziwnie jak już wspomniano wcześniej dolna rura jest jakaś opuchnięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej83 Napisano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 ale to nie jest rower XC przeciez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi